7 oferte de cazare in Iasi sub 200 de lei/noapte

Hotel Tudor Palace - IasiFosta capitala a Moldovei in perioada 1564 – 1859, Iasiul este astazi un centru cultural important si un oras incarcat de istorie:  aici s-a desfasurat primul spectacol de teatru in limba romana si tot aici, in Iasi, a fost amenajat primul muzeu literar memorial (Bojdeuca din Ticau). Apoi, orasul Iasi ofera atat de multe atractii si obiective turistice, incat vizitarea lor necesita cel putin doua zile. Ca sa vezi bisericile si manastirile din oras, muzeele si casele memoriale, parcurile si gradinile orasului si multe alte minunatii, iti trebuie ceva vreme la dispozitie. Asa ca treceti in revista cele 7 oferte de cazare in Iasi pe care le-am selectat pentru dumneavoastra – toate sub 200 de lei/noapte – si alegeti unde vreti sa va opriti.

1. Hanul Dacilor***

Probabil ati citit poezia ”Pe langa plopii fara sot” a lui Mihai Eminescu si v-ati imaginat cum ar fi sa va plimbati chiar dumneavoastra printre ei. Ei bine, Hanul Dacilor este amplasat in acea zona deosebita a Iasiului, langa locul care l-a inspirat pe poet. Odata ce ajungi aici, vei simti ca te intorci in timp si ca retraiesti farmecul acelor vremuri. Cu toate acestea, dupa ce intri in camerele hanului, revii in contemporaneitate, caci dotarile camerelor sunt dintre cele mai bune: piese de mobilier deosebite, LCD, satelit, dusuri sau cazi cu hidromasaj. Meniul restaurantului este specific romanesc, iar muzica din fundal este si ea de calitate.
Tarif: 130 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

2. Hotel Zimbru***

Hotelul este chiar vizavi de centrul comercial Iulius Mall – intr-o zona centrala a orasului -, asa ca amatorii de shopping se vor simti aici in mediul lor natural. Locatia este relativ noua, a fost inaugurata la sfarsitul anului 2012, iar conceptul pe care-l incearca proprietarii a fost gandit pentru toate categoriile de oaspeti – de la cei care se afla in tranzit si doresc cazare pentru o singura noapte, pana la cei care considera hotelurile propria lor casa (aparthotel). Asa ca vei gasi in camere tot ceea ce iti doresti: LCD, frigider, climatizare, internet, chicineta dotata cu tot ceea ce trebuie.
Tarif: 150 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

3. Hotel Indiana***

Este nou si elegant, este modern, este in centrul orasului Iasi. Ai nevoie de mai mult? Hotelul Indiana este amplasat la zece minute de gara si 15 minute de aeroport. Are spatii de cazare in camere duble, twin sau single, dotate cu instalatii de climatizare, internet, uscator de par si televiziune prin cablu.
Tarif: 195 de lei camera dubla/noapte* (cu mic dejun)

4. Hotel Tudor Palace***

Locatia are una dintre cele mai bune amplasari pentru turisti: aproape de centrul comercial Iulius Mall (devenit una dintre atractiile principale ale iesenilor), la cateva minute de centrul orasului si de zona rezidentiala Palas si la cateva minute distanta de aeroport. Hotelul are o capacitate de 23 de camere amenajate cu un design aparte, bai cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat, internet wireless.
Tarif: 170 de lei camera standard/noapte* (cu mic dejun)

5. Pensiunea Garofita***

Pensiunea Garofita, amplasata la un sfert de ora cu masina de centrul orasului Iasi, este cu circuit inchis, ceea ce inseamna ca locatia reprezinta alegerea excelenta pentru cei care doresc sa fuga de zgomotul orasului si sa se refugieze intr-o oaza de verdeata. In curtea pensiunii, a carei suprafata este de 5000 mp, a fost amenajata o livada de pomi fructiferi si vita-de-vie, fazani, porumbei si tot felul de pasari. Camerele pensiunii au baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, frigider si internet wireless.
Tarif: 120 de lei camera dubla/noapte* (cu mic dejun)

6. Pensiunea Novis***

Chiar la intrarea in oras, in zona Bucium, vei gasi aceasta pensiune construita cu o arhitectura modernista dar rafinata. Camerele au paturi spatioase, baile sunt ultramoderne, iar meniul restaurantului are specific international. Cu alte cuvinte, locatia este foarte potrivita atat pentru turistii cu staif, cat si pentru cei care calatoresc in interes de serviciu – pensiunea dispune si de o sala de conferinte cu 50 de locuri. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, internet. Daca achitati in plus 30% din pretul camerei, puteti sa va luati si animalutul de companie.
Tarif: 120 de lei camera twin/noapte* (fara mic dejun)

7. Pensiunea Ambiance City***

Pensiunea are doua locatii, insa cea din strada Grigore Vieru (zona Copou) este in centrul orasului, la doar cateva minute de mers ”la pas” fata de cele mai importante obiective turistice – Piata Unirii, Mitropolie, Parcul Copou, Gradina Botanica, Palas Mall. Camerele pensiunii sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV, centrala. La parterul pensiunii se afla doua dintre cele mai bune restaurante din oras – asa spun localnicii.
Tarif: 140 de lei camera twin/noapte* (fara mic dejun)

Nota: *preturile sunt valabile pentru week-end-ul din 28 februarie – 01 martie 2015