7 localuri din Bucuresti cu loc de joaca pentru copii

Venirea unui copil in sanul unei familii schimba radical dinamica relatiei si de cele mai multe ori modifica programul celor doi parinti in functie de nevoile celui mic, iar atunci cand acestea se intersecteaza cu planurile celor mari, lucrurile se pot complica. De exemplu, daca vrei sa iesi la o cina in oras si il iei cu tine si pe cel mic, situatia nu este intotdeauna roz. De cele mai multe ori, cel mic fie se plictiseste si incepe sa se joace cu tacamurile, fie va incepe sa planga pentru ca nu are nicio activitate care sa il stimuleze. Solutia? Gasirea unui loc in care tu sa poti sa iei masa linistit cu prietenii sau familia, iar cel mic sa se poata juca intr-un spatiu special amenajat pentru el. In sprijinul acestei idei, echipa HotelGuru.ro iti prezinta localuri din Bucuresti in care cei mici cu siguranta nu se vor plictisi.

1.Journey Pub

Journey Pub este unul dintre locurile in care atat cei mici, cat si cei mari pot avea parte de o seara pe cinste. Pe langa preparatele delicioase, cei mari se pot delecta cu jocurile de masa, iar cei mici se pot distra rezolvand un puzzle sau jucandu-se cu lucrurile puse la dispozitie de local. Atmosfera relaxanta, locatia centrala si design-ul interior care pare desprins din povestile cu zane reprezinta principalele atuuri ale restaurantului.

Adresa: Str. George Enescu, nr. 25

2. Fabrica

Daca esti in cautarea unui loc ferit, departe de aglomeratia orasului, in care sa petreci cateva ore alaturi de prieteni sau familie te poti orienta catre terasa de la Fabrica. Pe langa locul de joaca special amenajat pentru cei mici, terasa dispune de bar complet utilat, bucatarie si climatizare cu vapori de apa.

Adresa: Str. 11 iunie, nr.50

3. White Horse

Restaurantul situat intr-o zona centrala, mai exact in apropierea Pietei Dorobanti, pune la dispozitia celor mari un meniu bogat in preparate delicioase si satioase, iar la dispozitia celor mici un spatiu de aproximativ 200 de metri patrati in care se pot juca linistiti sub atenta supraveghere a angajatilor restaurantului. Programul locului de joaca de la restaurantul White Horse este diferit de cel al resturantului, astfel ca el este deschis vinerea de la 19:00 la 23:00, iar in zilele de sambata si duminica de la 12:00 pana la 23:00.

Adresa: Str. George Calinescu, nr. 4A

Citeste si: Top 5 muzee din Bucuresti pe care cei mici trebuie sa le vada in vacanta de vara

4. Taverna Sarbului

Atunci cand vrei sa servesti niste preparate cu specific sarbesc, dar nu stii cu cine sa il lasi pe cel mic, poti face o vizita Tavernei Sarbului. Aici, tu vei degusta preparatele traditionale, iar el se va distra alaturi de ceilalti copii. In privinta plictiselii nu trebuie sa iti faci nici macar o grija, pentru ca cel mic va fi in permanenta ocupat cu jucariile din incinta locului de joaca.

Adresa: Str. Tipografilor, nr. 31

5. Crayon Club

Crayon Club este unul din localurile bucurestene create special pentru parintii care vor sa ii aduca pe cei mici cu ei atunci cand iau masa in oras. Cu o gama variata de optiuni si numeroase evenimente organizate de-a lungul anului, Crayon Club poate fi una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care cauta un loc relaxant in care cel mic sa se distreze si sa interactioneze cu alti copii.

Adresa: Str.  Intrarea Mieilor, nr. 17-21

6. Grand Cafe Van Gogh

Restaurantul care este desfasurat pe mai multe niveluri dispune de terasa, loc de joaca pentru cei mici, restaurantul propriu-zis care se afla atat la parter, cat si la etajul 1 si o alta incapere in care se poate servi masa situata la subsol. Locul de joaca este echipat cu jucarii, piese de lego, carti de colorat, creioane colorate si alte ustensile care ii vor ajuta sa nu se plictiseasca in timpul in care tu te relaxezi la una dintre mesele restaurantului.

Adresa: Str. Smardan, nr. 9

7. Restaurant Britannia

Restaurantul Britannia este definitia raiului pentru cei mici. Cu un intreg etaj dedicat copiilor, resturantul se mandreste cu diverse spatii de joaca, numeroase activitati desfasurate in incinta acestora si jucarii de tot felul. Tot aici pot fi organizate petreceri tematice, aniversari si alte evenimente pentru cei mici.

Adresa: Str. Petre Ispirescu, nr. 9B


Cauti un loc de cazare in Romania? Rezerva acum pe Travelminit!