5 unitati de cazare pe litoral

Unitate de cazare pe litoralSfarsitul verii se apropie repede si parca ai vrea sa mai mergi inca o data la mare, nu? Pentru a prinde inca vreme frumoasa si marea calda ar trebui sa te grabesti. Din fericire, pe litoralul romanesc exista numeroase optiuni de cazare pentru toate bugetele, incepand cu hoteluri de 2 stele si pana la complexele turistice de lux de 5 stele.

Pentru familiile cu copii am selectat special pentru dumneavoastra doua hoteluri care au si piscina, totul pentru bucuria celor mici.

Iata mai jos o lista cu 5 hoteluri de pe litoral:

Hotel Laguna, Vama Veche

Hotelul Laguna este unicul hotel din statiunea Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie gaudiana, fiind construit in anul 2005. Este localizat in partea de sud a statiunii Vama Veche, la numai 70 m de plaja, langa restaurantul Corsaru’. Hotelul Laguna ofera servicii de inalta calitate, profesionalism si pune la dispozitia turistilor sai camere decorate cu gust, decorul fiind clasic si elegant.

Pret*: 200/camera/noapte

Hotel Laguna

Hotel Olguta, Eforie Nord

Clasificat cu trei stele, Hotel Olguta este amplasat in localitatea Eforie Nord, zona Steaua de Mare la aproximativ 400 – 500 m fata de mare.
Hotelul este o constructie noua, arhitectura si dotarile moderne precum si personalul calificat fac ca Hotel Olguta sa fie o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta placuta pe litoralul Marii Negre.

Pret*: 190/camera/noapte

Hotel Olguta

Pensiunea Casa Soarelui, Eforie Nord

Pensiunea Casa Soarelui este situata in statiunea Eforie Nord in zona centrala a acesteia, respectiv pe strada Traian. Se afla la 3 minute de gara, la 10 minute de plaja si 7 minute pana la baile de namol de la lacul Techirghiol. Vila are in componenta 16 camere duble cu baie proprie si 3 apartamente de 2 camere cu baie, bucatarie si hol. De asemenea, toate camerele sunt prevazute cu balcoane.

Pret*: 100/camera/noapte

Pensiunea Casa Soarelui

Hotel Forum, Costinesti

Hotel Forum este situat pe faleza statiunii Costinesti, in zona sudica, la 20 m de plaja. Pozitionarea excelenta a hotelului este data de zona comerciala, dar si de principalele restaurante si terase aflate in apropiere. Camerele sunt recent renovate, dotate cu baie proprie cu dus, tv, frigider. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living (canapea fixa si 2 fotolii), frigider, tv, baie cu cada.

Pret*: 160/camera/noapte

Hotel Forum

Hotel Solymar, Mangalia

Pozitia privilegiata a Hotelului Solymar, situat pe faleza Marii Negre, la numai 20 m de plaja, 50 m de centrul orasului, fac din acesta o locatie speciala. Este cel mai nou hotel de 3 stele din statiune, complet renovat si dat in folosinta in august 2012, conceput sa satisfaca solicitarile familiilor cu copii, asteptarile cuplurilor tinere ce doresc un cadru romantic, dar si ale celor aflati in deplasare in interes de serviciu sau pur si simplu in tranzit. Hotelul dispune de 54 de camere.

Pret*: 353/camera/noapte

Hotel Solymar

* Tarifele sunt valabile pentru weekendul 29 – 30 august 2015.