5 sugestii de cazare in Cluj-Napoca

hotel-onix-cluj-napocaLa ultima candidatura pentru titlul de Capitala Culturala Europeana a anului 2021, Cluj Napoca s-a aflat printre orasele finaliste. Desi nu a reusit sa treaca de aceasta etapa (pierzand in fata Timisoarei), Clujul ramane una dintre localitatile cu foarte mare potential. Si nu ne referim aici doar la domeniul IT, dezvoltat intr-o mare masura in ultimii ani, ci si la cultura orasului, care abunda de festivaluri si evenimente pe parcursul intregului an.

La prima vizita pare un oras clasic, cu un aer intim, insa pe masura ce incepi sa-l parcurgi la pas, descoperi un oras avangardist cu ADN mixt, datorat in mare masura numarului mare de comunitati. Dar tocmai asta-i farmecul Clujului!

Te invitam, asadar, sa vizitezi Cluj Napoca si iti oferim si 5 sugestii de cazare in acest oras, de la Travelminit.

Hotel Onix****

Situat la mica distanta de centrul istoric al orasului Cluj Napoca, Hotel Onix este alcatuit din doua corpuri de cladiri (clasificate la 3*** si respectiv 4****), cu o capacitate totala de 64 de camere. Arhitectura moderna a hotelului si ambianta eleganta a interioarelor dotate cu facilitati care satisfac toate gusturile imbie la relaxare, oferindu-le turistilor un sejur placut si linistit. Hotelul dispune de doua restaurante cu terasa.
Camerele au baie proprie cu dus, aer conditionat, internet wireless, minibar (contra cost), TV LCD cu programeprin cablu.
Tarif*: 170 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Alexis***

Amplasat in centrul istoric, la numai 200 de metri de Curtea de Apel, Hotelul Alexis ofera 26 de spatii de cazare moderne si confortabile si un restaurant care serveste preparate culinare din bucataria internationala. Toate camerele complexului au aer conditionat, baie proprie cu dus si uscator de par, minibar, TV LVD cu programe prin cablu, detector de fum, internet wireless gratuit. Este locatia perfecta pentru cei care vor sa viziteze orasul Cluj Napoca: la 2km de hotel se afla Gradina Botanica, la numai 100 de metri se afla Teatrul National Lucian Blaga, Universitatea Babes Bolyai este la o plimbare de 5 minute pe jos, iar de la hotel la aeroport poti ajunge cu masina in 10 minute.
Tarif*: 213 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Opal****

Situat intr-o zona linistita din apropierea centrului istoric, hotelul Opal din Cluj Napoca isi asteapta oaspetii cu confort la standarde internationale, transformandu-l in gazda ideala pentru toate categoriile de turisti. Teatrul National Lucian Blaga se afla in imediata apropiere a hotelului, Gradina Botanica la 5km, iar gara principala a orasului – la numai 3km distanta.

Cadrul intim si primitor, serviciile de cea mai buna calitate si conditiile excelente de cazare si servire sunt perfecte pentru petrecerea unui sejur sau a unui weekend odihnitor.

Complexul dispune de 33 de camere confortabile si spatioase, amenajate modern si dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru o experienta relaxanta: aer conditionat, minibar, TV LCD cu programe prin cablu, telefon, internet wireless gratuit, seif, baie proprie cu jacuzzi sau cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci.
Tarif*: 250 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Lol et Lola***

Complexul hotelier Lol et Lola este perfect pentru cei care doresc spatii de cazare inedite. Beneficiind de o curte linistita din centrul Clujului, hotelul se remarca prin ambianta placuta a camerelor, designul si amestecul reusit de culori, atentia la detalii si serviciile fara cusur. In plus, complexul reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-o atmosfera calda si placuta. Amplasat ideal atat pentru turisti, cat si pentru oaspetii aflati intr-o calatorie de afaceri, hotelul dispune de 20 de camere moderne dotate cu toate facilitatile necesare unui sejur placut: aer conditionat, baie proprie cu dus si uscator de par, internet wireless gratuit, minibar.
Tarif*: 306 lei camera twin/noapte (cu mic dejun)

Hotel Hanul Fullton***

Situat in apropierea Garii CFR din Cluj Napoca, hotelul Hanul Fullton pastreaza si astazi parfumul legendar al idilelor ascunse si interiorul irezistibil si plin de caldura al budoarelor de altadata, cu o varietate a ”caminelor” construite nu cu mainile, ci cu sufletul. Clasificat la 3***, Hanul Fullton imbina traditia cu modernismul, diversificand totodata serviciile care au dus in timp la dezvoltarea unui lant hotelier cu personalitate si un stil rafinat. Complexul ofera o nota aparte in spatiul hotelier romanesc datorita mobilierului art-nouveaux si detaliilor demne de o casa regala.

Hotelul dispune de 30 de camere unicat, cu facilitati pentru un sejur de neuitat. Toate spatiile de cazare au aer conditionat, baie proprie cu cada, frigider, fier si masa de calcat, in ternet wireless gratuit.
Tarif*: 334 de lei camera de familie (cvadrupla)/noapte (cu mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in perioada 8-9 octombrie 2016