5 sejururi marca Travelminit pentru Ziua Indragostitilor

Roman Samborskyi/Shutterstock.com

Roman Samborskyi/Shutterstock.com

Mai este foarte putin timp pana la Ziua Indragostitilor, iar planurile pentru o vacanta trebuie facute din timp. Daca inca nu te-ai decis ce destinatie sa alegi pentru evenimentul dedicat iubirii din luna februarie, echipa Travelminit te ajuta cu 5 sugestii de cazare pentru o vacanta relaxanta departe de agitatia orasului.

Conacul Ambient Cristian

Conacul Ambient Cristian este unul dintre cele mai potrivite locuri in care poti petrece o mini-vacanta relaxanta de Ziua Indragostitilor. Situata in apropiere de orasul Brasov, unitatea de cazare isi intampina oaspetii cu mancare traditionala si voie buna. Pensiunea este dotata cu jacuzzi, potrivit pentru noptile geroase de februarie, sauna finlandeza, piscina interioara, bar, foisor si o sala impresionanta de mese.

Pretul pentru o noapte de cazare in perioada Zilei Indragostitilor este de aproximativ 320 de ron.

Hotel Valea Cu Pesti Transfagarasan

Situat in inima muntilor, langa cel mai faimos drum din Romania, Hotelul Valea cu Pesti este amplasat intr-o zona exceptionala de unde poti beneficia de o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Hotelul prezinta toate dotarile necesare unei sederi fara griji in mijlocul naturii. Aici te poti bucura de serviciile de masaj oferite in cadrul complexului, piscina interioara, jacuzii si sauna finlandeza.

Pretul pentru o noapte de cazare in perioada Zilei Indragostitilor este de aproximativ 290 de ron.

Hotel Carpathia Sinaia

Complexul hotelier de patru stele Carpathia este amplasat in centrul statiunii Sinaia. Hotelul beneficiaza de o pozitie privilegiata deoarece se afla in apropierea Castelelor Peles si Pelisor, principalele atractii ale zonei. Oaspetii hotelului se pot relaxa in centrul spa care dispune de doua saune, piscina interioara si cada cu hidromasaj. Pe langa dotarile standard ale unui centru spa, Hotelul Carpathia pune la dispozitia clientilor o cabina cu sare si diverse terapii care se realizeaza cu ajutorul sarii.

Pretul pentru o noapte de cazare in perioada Zilei Indragostitilor este de aproximativ 320 de ron.

Grand Hotel Balvanyos Balvanyosfurdo

Oaspetii complexului Balvanyos Balvanyosfurdo se bucura de liniste si pace intr-un cadru natural ideal. Situat in mijlocul padurii ce inconjoara Lacul Sfanta Ana, Grand Hotel Balvanyos Balvanyosfurdo este una dintre cele mai aglomerate unitati de cazare din zona. Apreciat mai ales pentru standardele ridicate, hotelul dispune de un centru spa si un parc de distractii propriu. Astfel, in cazul in care doriti ca vacanta de Ziua Indragostitilor sa nu va tina departe de copii, Grand Hotel Balvanyos Balvanyosfurdo este optiunea ideala pentru familii.

Pretul pentru o noapte de cazare in perioada Zilei Indragostitilor este de aproximativ 355 de ron.

Teleferic Grand Hotel Poiana Brasov

De Ziua Indragostitilor iti propunem sa te rasfeti si sa te bucuri de toate dotarile de care dispune Grand Hotel Poiana Brasov.  Hotelul Teleferic combina eleganta clasica cu detaliile moderne pentru a crea o atmosfera de relaxare pe care oaspetii nu o vor uita prea curand. Personalul bine instruit, finisajele de lux si serviciile de relaxare de care poti beneficia la centrul spa din cadrul hotelului sunt doar cateva din ingredientele unei vacante reusite. Daca mai adaugi si faptul ca poti sa ajungi la hotel imediat dupa ce ai coborat de pe partie, cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

Pretul pentru o noapte de cazare in perioada Zilei Indragostitilor este de aproximativ 1075 de ron.