5 plaje mai putin cunoscute din Romania, pentru un sejur relaxant

Sursa foto: The chosen/Shutterstock.com

Daca esti in cautarea unui concediu linistit, departe de lumea agitata si de forfota statiunilor populare de pe litoralul romanesc, inseamna ca acest articol iti este dedicat. Ne-am gandit special pentru tine la 5 plaje mai retrase, unde poti sta relaxat la soare, ascultand valurile marii, fara a fi alterate de poluarea fonica.


1. Plaja Corbu

Aflata la doar 10 kilometri de Navodari, plaja Corbu este un colt de Rai, fiind declarata cea mai frumoasa plaja salbatica din Romania. Aceasta a intrat intr-un top al celor mai frumoase plaje din lume, top realizat de gipsy.ninja.

Plaja Corbu iti ofera experienta unei zi de plaja fara sezlong, direct pe nisipul auriu si imaculat, fara muzica pe fundal, doar glasurile veselilor pescarusi si valurile spumoase care invaluie tarmul.

Daca indragesti sporturile nautice, precum: windsurfing, snorkeling sau scufundarile, afla ca le poti practica si la Corbu.

Rezerva-ti cazarea aici: http://bit.ly/2Jusvog

2. Plaja Vadu

Plaja Vadu este un exemplu care ne arata ca exista plaje linistite si in Romania si ca nu trebuie sa parasesti tara ca sa gasesti o plaja cu nisip fin si curat, departe de muzica tare si aglomeratie.

La doar 15 kilometri de Navodari, poti ajunge foarte usor aici, dupa ce treci de cunoscuta Tabara de copii din Navodari. Plaja Vadu este salbatica, aici nu exista terase sau restaurante. Astfel, pregateste-ti o mica gustare inainte sa vii!

Rezerva-ti cazarea aici: http://bit.ly/2Jusvog

3. Plaja Navodari

Plajele din Navodari sunt late, cu nisip fin, intrare lina in apa si mult mai putin aglomerate in comparatie cu statiunea vecina – Mamaia. In genere, aceasta statiune este vizitata de familiile cu copii si de calatorii
in cautare de liniste. Pe scurt, e destinatia pentru tine.

La fel ca plaja Corbu, aici poti practica sporturi nautice.

Rezerva-ti cazarea aici: http://bit.ly/2Jusvog

4. Plaja Sfantu Gheorghe

O alta plaja care iti va oferi moment de liniste si relaxare totala, in compania marii, pescarusilor si a scoicilor este cea de la Sfantu Gheorghe din Tulcea. Aceasta este situata la doar trei kilometri de localitate. Poti ajunge aici fie cu bicicleta, fie printr-o poienita umbrita de salcii. Plaja nu este aglomerata, fiind salbatica, iar scaldatul este interzis.

O atractie pe care trebuie sa o vezi, la doar jumatate de ora de mers pe jos de-a lungul plajei: vei observa cum Dunarea se varsa in Marea Neagra.

Rezerva-ti cazarea aici: http://bit.ly/2LjdIKg

5. Plaja Sulina

O plaja splendida, ferita de forfota des intalnita pe litoralul Marii Negre. Aici poti ajunge cu barca rapida sau Catamaranul din Tulcea. Este unul dintre locurile unice, unde poti vedea cum Dunarea se varsa in
Marea Neagra.

Plaja este fina, iar apa este curata. Poti ajunge aici cu copiii, intrucat apa este foarte mica, chiar si la 20 de metri de mal.

Rezerva-ti cazarea aici: http://bit.ly/2kTevGB