5 pensiuni in care te poti relaxa in perioada Pastelui

Cea mai mare sarbatoare crestina din timpul anului o reprezinta Invierea lui Iisus Hristos. Pastele este cu siguranta, pe langa sarbatoarea religioasa in sine, un motiv de bucurie pentru toti credinciosii deoarece pot petrece in voie zilele libere departe de casa intr-un mediu cat mai relaxant si mai linistit.

Anul acesta, atat Pastele catolic cat si cel ortodox se vor sarbatori duminica, pe data de 16 aprilie, ceea ce inseamna ca romanii vor avea parte de un weekend prelungit pana pe data de 18 aprilie cand trebuie sa se intoarca la munca. Daca vrei sa te bucuri alaturi de prieteni si sa petreci anul acesta intr-un alt loc decat sufrageria ta, echipa HotelGuru.ro iti recomanda 5 pensiuni unde te poti relaxa in perioada Pastelui.

1. Pensiunea Floare de Colt din Baile Herculane

Atunci cand te gandesti la un weekend relaxant este imposibil sa nu iti treaca prin minte macar una dintre statiunile balneoclimaterice din Romania. Baile Herculane este un oras cunoscut pentru potentialul turistic curativ pe care il are datorita numeroaselor tratamente de care te poti bucura in zona.

Pensiunea Floare de Colt este situata la 200 de metri de centrul nou al orasului Baile Herculane si pune la dispozitia oaspetilor 20 de camere duble, un restaurant cu 40 de locuri, terasa cu piscina, sauna uscata finlandeza si 10 locuri de parcare in apropierea vilei.

Pe timpul sederii la pensiunea Flore de Colt, turistii pot solicita contra cost masaje de relaxare, anticelulitice si terapeutice. Beneficiile acestor terapii includ stimularea si imbunatatirea circulatiei, stimularea secretiei de lichid sinovial intraarticular si mentinerea elasticitatii pielii.

Pretul unei camere duble pentru perioada Pastelui este de 110 de RON/noapte.

2. Pensiunea Perla Bucovinei

Daca iti doresti sa petreci Sarbatorile Pascale intr-un cadru cu totul deosebit si sa participi la slujba de Inviere organizata intr-una dintre cele mai frumoase manastiri din Romania, pensiunea Perla Bucovinei este cea mai buna alegere pentru tine si familia ta.

Pensiunea Perla Bucovinei se afla la numai 200 de metri de manastirea Voronet, in statiunea Gura Humorului. Cunoscuta atat in tara cat si peste hotare, manastirea Voronet reprezinta una dintre cele mai cautate si vizitate destinatii turistice din nordul tarii.

Unitatea de cazare dispune de 10 camere spatioase, dintre care 8 duble si 2 triple dotate cu baie privata, minibar si balcon. De asemenea, in timpul vacantei petrecute la pensiunea Perla Bucovinei te poti delecta cu bucate traditionale preparate in restaurantul propriu.

Pretul unei camere duble pentru perioada Pastelui este de 140 de RON/noapte.

3. Casa de Vacanta “Doi Brazi” din Sovata

Statiunea montana Sovata este situata in judetul Mures, la poalele muntilor Ghiurghiului. Avand o gama variata de posibilitati de relaxare, Sovata a urcat foarte repede in topul preferintelor turistilor romani, devenind una dintre cele mai populare statiuni din Transilvania. Printre principalele atractii turistice ale zonei sunt incluse lacul Ursu, lacul Rosu, muntele de sare, salina Praid, lacul Sfanta Ana si Cheile Bicazului.

Casa de Vacanta “Doi Brazi” este situata intr-un loc linistit, la marginea unei paduri, la numai 20 de minute de mers pe jos de lacul Ursu. Aici, te poti relaxa intr-una dintre cele 3 camere duble puse la dispozitie de gazde. Daca planifici sa petreci sarbatorile alaturi de prieteni, puteti inchiria intreaga unitate de cazare, astfel veti beneficia de intimitate si puteti petrece in voie fara teama de a deranja ceilalti oaspeti.

Pretul unei camere duble pentru perioada Pastelui este de 110 de RON/noapte, insa este bine de stiut ca este necesar sa faci rezervarea pentru minimum doua nopti.

4. Vila Brandusa din Predeal ****

Statiunile de pe Valea Prahovei sunt la mare cautare in orice vacanta si sunt mai mereu pline de turisti dornici de distractie. Totusi, exista suficiente locuri in care poti sa te feresti de aglomeratie si sa te relaxezi. Unul dintre locurile pe care ti le propunem astazi pentru vacanta de Paste este Vila Brandusa situata pe drumul national dintre Azuga si Predeal.

Lista facilitatilor pe care Vila Brandusa le pune la dispozitia oaspetilor include un bar, chicineta, terasa cu gratar si foisor, locuri de parcare si loc de joaca pentru copii. Vila are piscina interioara, sauna (finlandeza si cu infrarosu) si ofera toate conditiile necesare pentru a te bucura de un sejur relaxant alaturi de cei dragi.

Pretul unei camere duble pentru perioada Pastelui este de 175 de RON/noapte.

5. Vila Cascada din Busteni

La numai cativa kilometri distanta de destinatia propusa anterior se afla ultima recomandare din partea echipei Travelminit, Vila Cascada din Busteni. Situata intr-o zona rezidentiala linistita  a cartierului Poiana Tapului, vila are o capacitate de 22 de locuri, repartizate in 9 camere duble si un apartament cu 2 camere.

Beneficiind de o pozitie privilegiata, vila Cascada ofera o panorama impresionanta asupra impejurimilor. Unitatea de cazare se afla la numai 2 kilometri de centrul statiunii Busteni, insa se poate ajunge foarte usor si in statiunea Sinaia care este situata la aproximativ 5 kilometri.

Pretul unei camere duble pentru perioada Pastelui este de 140 de RON/noapte.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 15-16 aprilie.

Consulta aici lista completa cu toate unitatile de cazare din Romania disponibile pe Travelminit pentru perioada Sarbatorilor Pascale.