5 hoteluri romantice pentru Valentine’s Day

Danubius HEalth Spa Resort - SovataO veche vorba romaneasca spune ca “numai maine nu-i poimaine”. Extrapoland, putem adauga ca numai maine nu e Valentine’s Day, sarbatoarea iubirii. Stiti voi, ziua pentru care te pregatesti din timp pentru ca totul sa decurga conform planului, iar tu sa te simti in al noualea cer alaturi de persoana iubita.

La fel ca si in anii trecuti, hotelierii din Romania vin in intampinare cu oferte generoase pentru aceasta sarbatoare, mai ales ca si anul acesta ziua de 14 februarie se intampla sa fie in weekend. Si ce poate fi mai romantic decat doua – trei zile petrecute in doi in intimitatea unei camere de hotel, un rasfat la Spa sau o cina deosebita?

Va oferim in cele ce urmeaza cinci oferte dedicate acestei sarbatori, pentru 5 hoteluri romantice din Romania.

1. Weekend romantic in statiunea regilor – Sinaia

Sinaia este ea insasi o destinatie pentru indragostiti, foarte potrivita pentru o escapada in doi. Peisajul este de poveste, iar locatia pe care va sugeram sa o vizitati completeaza atmosfera romantica.

Villa Oblique 5* este un hotel nou de tip boutique construit intr-un decor fermecator: pe drumul care urca spre Cota 1400. Nu doar arhitectura acestei vile este deosebita, ci si conceptul amenajarii spatiilor de cazare. Camerele poarta numele (si suvenirurile) catorva orase europe, cum ar fi Londra, Amsterdam, Budapesta sau Madrid. Luxul este la el acasa, fara sa oboseasca sau sa fie opulent. Pentru Valentine’s Day, oaspetii au de ales intre doua oferte:

• Valentine’s Day Romantic
Servicii incluse: sejur de 2 nopti cu mic-dejun intr-una din camerele tematice mentionate mai sus, sampanie Asti Martini si capsuni cu frisca in camera, aranjament romantic cu lebede si buchet de trandafiri, masaj de relaxare (cate unul pentru fiecare oaspete), Spa exclusivist (sauna uscata, hamam cu aromoterapie, jacuzzi in aer liber).
Oferta: 1000 de lei pentru 2 persoane/2 nopti in camera dubla standard.

• Valentine’s Day Aventurier
Servicii incluse: sejur 2 nopti cu mic-dejun intr-una din camerele tematice mentionate mai sus, sampanie Asti Martini si capsuni cu frisca in camera, aranjament romantic cu lebede si buchet de trandafiri, masaj de relaxare (cate unul pentru fiecare oaspete), Spa exclusivist (sauna uscata, hamam cu aromoterapie, jacuzzi in aer liber), plimbare cu snowmobilul.
Oferta: 1250 de lei pentru 2 persoane/2 nopti in camera dubla standard.

2. Weekend in doi la Sovata

Ascunsa intr-o vale din Muntii Carpati, in inima Transilvaniei, statiunea Sovata este una dintre cele mai pure din Europa; aerul foarte curat, padurile minunate si atractiile naturale din imprejurimi o transforma intr-o destinatie unica, plina de magie. Un weekend in doi petrecut la Sovata va fi mai mult ca sigur unul foarte reconfortant si romantic.

Danubius Health Spa Resort 4* se bucura de intreaga priveliste a statiunii si de cea oferita de Lacul Ursu, aflat la numai 200m distanta. Complet renovat si cu un centru Spa modern, hotelul isi asteapta oaspetii cu o oferta speciala pentru Valentine’s Day.

Servicii incluse: 2 nopti cazare cu mic-dejun tip bufet suedez, cina romantica la lumina lumanarii cu muzica live, desert surpriza in camera, ciocolata, trandafir, sampanie, acces nelimitat la centrul Spa (bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, saun finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie), baie aromatica in doi (la cada kinetohydro) sau o baie “Cleopatra”, check-out prelungit.
Oferta: 839 lei 2 persoane/2 nopti in camera dubla

3. Weekend romantic si relaxare la Predeal

Valea Prahovei ramane una din preferatele turistilor mai ales in sezonul rece, iar statiunea Predeal – in topul primelor localitati vizitate pe timp de iarna. De Valentine’s Day insa, partiile de schi intra cumva intr-un con de umbra, inlocuite fiind de plimbari relaxante si cine romantice.

Hotel Belvedere 3* vine in intampinarea oaspetilor cu o oferta de nerefuzat:
Servicii incluse: 2 nopti cazare in camera dubla, mic-dejun tip bufet suedez, o cina romantica, o sticla de vin in camera, 2 masaje de relaxare pe sejur, 2 masaje faciale pe sejur, acces la sauna, jacuzzi si fitness, spectacol in seara de 13.02 in restaurant, muzica live, dansuri (cabaret, latino, populare), tombola (premii – 3 sejururi la Mamaia).
Oferta: 300 lei/persoana/sejur (12 – 14 februarie 2016) in camera dubla

4. Petreceti un weekend ca boierii la Hunedoara

La cativa kilometri distanta de Deva, in satul Archia, exista un conac de lux pentru “boierii contemporani”. Asa a fost gandit conceptul in baza caruia a fost construit singura pensiune boutique de lux din Hunedoara.

Conacul Archia 5* are o oferta speciala pentru indragostitii care opteaza pentru aceasta destinatie si o camera la fel de speciala – camera Macilor.

Servicii incluse: 2 nopti cazare cu mic-dejun tip bufet suedez, mic-dejun romantic in camera (la cerere), cina romantica pe acorduri de pian in restaurantul Conacului (120 lei voucher inclus – puteti servi cina á la carte), sampanie in camera, internet WiFi gratuit, echitatie la clubul hipic Szabo&Szabo (contra cost, 10% discount),
Oferta: 629 lei/persoana/sejur (12 – 14 februarie 2016) in camera dubla.

5. Weekend romantic pe malul marii, in Mamaia

Pentru cei care doresc sa continue povestea inceputa la malul marii, statiunea Mamaia ramane la fel de interesanta chiar si in februarie. Si ce perioada poate fi mai buna sa o vizitati decat in preajma Valentine’s Day?

Hotelul IAKI 4* va ofera ocazia sa va bucurati de cea mai romantica zi a anului cu un rasfat absolut:
Servicii incluse: 2 nopti cazare cu mic-dejun tip bufet, o cina speciala, cu program live, early check-in si late check-out, pachet de bun venit (o sticla de vin spumant si ciocolata in camera), mic-dejun servit in camera (14.02), acces Iaki Spa, tratamente Spa (“vanilla, chocolate&champagne”/ cuplu), 20% reducere pentru serviciile centrului Iaki Spa si ale restaurantului á la carte.
Oferta: 790 lei/2 persoane/sejur (12-14 februarie 2016) in camera dubla.