5 evenimente de neratat vara aceasta în Cluj

Sursa foto: dwphotos/Shutterstock.com

Cluj-Napoca este un oras care creste de la an la an, atat din punct de vedere al planurilor de dezvoltare, cat si din punct de vedere al numarului de locuitori. Alaturi de oras, intregul judet cunoaste o dezvolare incredibila. O astfel de dezvoltare nu poate decat sa faca loc unor evenimente culturale de amploare, festivalul Untold sau festivalul Electric Castle fiind dovezile cat se poate de clare in acest sens.

Daca esti din Cluj sau planuiesti o vizita in aceasta zona a tarii, iata cateva evenimente pe care nu ar trebui sa le ratezi in aceasta vara. Cele mai multe evenimente sunt muzicale, insa vei gasi si o multime de alte evenimente culturale sau sportive pe care sa le vezi.

Iata 5 dintre evenimentele clujene la care trebuie sa fii prezent:

Untold

Festivalul Untold nu mai are nevoie de nicio prezentare. Desi prima editie a acestuia a avut loc in doar ani sa devina unul dintre cele mai importante festivaluri din Romania.  Anul acesta va aduce pe scena nume precum Robbie Williams sau Armin van Buuren, iar distractia este garantata. In 2018, de-a lungul celor 4 zile de festival au urcat pe scena nu mai putin de 200 de artisti si s-au distat peste 100 000 de oameni.

O idee interesanta implementata anul acesta este cea a bacului de 10. Practic, toti elevii care iau 10 la bac pot merge gratuit la Untold. Festivalul va avea loc intre 1 si 4 august.

Concert Michael Bolton

Pe 20 iulie are loc un alt eveniment important in Cluj Napoca, la Sala Polivalenta. Michael Bolton, unul dintre cei mai indragiti cantareti din lume va veni sa concerteze in fata fanilor clujeni. Pe langa melodiile cu care s-a facut cunoscut, Bolton a compus pentru o multime de alti artisti, cum ar fi Lady Gaga, Barbara Streisand sau Cher. Evenimentul va fi unul care ii va impresiona, fara doar si poate, atat pe tineri cat si pe cei mai putin tineri.

Jazz in the Park

Iubitorii de Jazz au intre 4 si 7 iulie ocazia de a participa la Jazz in the Park. Este un festival care se afla la a 7-a editie si a ajuns sa fie foarte iubit de toti cei care apreciaza muzica buna. Daca ajungi in aceasta perioada in Cluj, vei participa la cel mai mare festival de acest fel din Romania.

Electric Castle

Tot in Iulie, insa intre 17 si 21, poti merge la un alt urias festival care s-a dezvoltat enorm in ultimii ani. Organizat in Bontida, pe domeniul castelului Banffy, este un festival inedit care iti va oferi doza de distractie si de relaxare de care ai nevoie. Si acest eveniment va aduce pe scena nume mari, precum Florence + The Machine, Limp Bizkit sau Thirty Second To Mars. Daca te incanta trupele romanesti, le vei putea asculta pe Alternosfera, Suie Paparude, Subcarpati sau Loredana.

Concert Tom Jones

Cel de-al 5-lea eveniment pe care ti-l recomandam in aceasta vara la Cluj este concertul lui Tom Jones. Acesta va interpreta piese precum Kiss sau Delilah si va face un adevarat spectacol.

Indiferent care este evenimentul la care vrei sa participi, trebuie sa iti gasesti din timp o cazare ieftina si in proximitatea locurilor in care se desfasoara evenimentele. www.TravelMinit.ro iti recomanda cateva optiuni cat se poate de atractive in acest sens