4 concerte care anima capitala in luna octombrie

concert-the-cat-empire-foto-jason-benz-benneeCe poti sa faci in Capitala in luna octombrie? Sa vedem: pe langa numarul mare de obiective turistice pe care poti sa le vizitezi, pe langa ceainariile si cafenelele in care poti sa petreci timp de calitate in compania prietenilor sau – de ce nu – in compania unei carti interesante, poti sa mergi la film sau la concert. In perioada aceasta, cinematografele te ispitesc cu cele mai noi productii, iar salile de spectacol te atrag cu artisti de renume national sau international. Nu stii ce sa alegi? Atunci iata, Travelminit iti sugereaza 4 idei de concerte care anima Capitala in luna octombrie:

Concert Nigel Kennedy

• Cand: 16 octombrie 2016
• Unde: Sala Palatului
• La ce ora: 20:00

Pe 16 octombrie ai ocazia sa asculti muzica lui Vivaldi interpretata de unul dintre cei mai buni violonisti ai lumii, Nigel Kennedy. Artistul britanic va concerta la Sala Palatului din Capitala intr-un spectacol original. De altfel, Nigel Kennedy este cunoscut ca fiind un artist original – tehnica cu care scoate tot ce-i mai bun din vioara sa electrica uimeste lumea intreaga; la fel si look-ul sau, care nu are nimic de-a face cu imaginea unui violonist obisnuit, ci mai degraba cu cea a unui star rock. Concertele lui Kennedy sunt gustate de toti care iubesc muzica, indiferent de gen: muzica clasica, jazz, rock sau avantgarde. In concertul pe care il va sustine la Bucuresti vei putea asculta „Anotimpurile” lui Vivaldi reinterpretate intr-o maniera unica, intr-o „joaca à la Nigel Kennedy” plina de peripetii sonore, adaptata secolului XXI.

Biletele pot fi cumparate online de pe eventim.ro, din Librariile Carturesti, magazinele Germanos si magazinele Vodafone. Pretul unui bilet variaza: de la 100 de lei (categoria IV), la150 de lei (categoria III), 250 de lei (categoria II) si 350 de lei (categoria I).

Concert Schiller

• Cand: 22 octombrie 2016
• Unde: Sala Palatului
• La ce ora: 20:00

DJ Schiller, supranumit „Zeul sunetului” (pe numele sau adevarat Christopher von Deylen), va concerta luna aceasta pentru prima data in Romania si se aud deja zvonuri ca spectacolul live de la Bucuresti va uimi publicul pur si simplu!

Se spune despre el ca este un adevarat explorator in zona sa de activitate si ca experimentele ii reusesc din prima. Noul sau album, de exemplu, „Future” – lansat in luna februarie a acestui an – a ajuns pe primul loc in top chiar in prima saptamana de la aparitie. Stiai ca versurile piesei „For You” au fost scrise de actrita Sharon Stone, cu care Schiller a colaborat la acest album? Ei bine, vei avea ocazia sa asculti piesa in concertul din Capitala, impreuna cu alte piese cunoscute: „I Feel You” (compusa impreuna cu Peter Heppner), „I’ve Seen It All” (alaturi de Maya Saban), „Smile” (in colaborare cu Sarah Brightman) si „Liebe” (cu Mila Mar).

Preturile biletelor sunt de 99 de lei (categoria II) sau 199 de lei (categoria I) si pot fi cumparate online de pe eventim.ro.

Concert The Cat Empire

• Cand: 23 octombrie 2016
• Unde: Arenele Romane (scena va fi amenajata intr-un cort incalzit)
• La ce ora: 19:00

Este adevarat, vara a trecut de mult, dar poti sa-ti incalzesti sufletul cu muzica unei trupe care stie ce inseamna distractie: The Cat Empire. Trupa australiana va concerta pe 23 octombrie in Capitala, in cadrul turneului ”Rising With The Sun”. Daca ai ascultat pana acum muzica acestei formatii, stii ca ea nu poate fi catalogata si inscrisa intr-un anumit gen, desi unii spun ca The Cat Empire canta jazz si ska; daca nu, atunci vei avea parte de un show exploziv, puternic, desi poate parea usor haotic. Cu siguranta insa, vei avea parte de un concert vesel si colorat! In deschidere vor canta cei de la The Kryptonite Sparks.

Biletele costa 90 de lei (Normal Circle) sau 220 de lei (Acces General) si pot fi cumparate online de pe infomusic.ro, eventim.ro, viagogo.com sau iabilet.ro.

Concert Garou

• Cand: 31 octombrie 2016
• Unde: Sala Palatului
• La ce ora: 19:30

Daca esti din Capitala, este bine sa stii ca ultima zi a lunii octombrie poti sa o petreci tot la concert. Garou, indragitul cantaret de origine canadiana, invita toti fanii la o calatorie muzicala: “Fly Me to the Moon”. Concertul sau va avea loc pe 31 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Pentru cei care nu stiu, Garou a devenit celebru odata cu interpretarea lui Quasimodo in musicalul “Notre Dame de Paris”. Albumele sale s-au vandut atat de bine, incat artistul canadian a fost premiat cu 3 discuri de platina si o multime de premii de popularitate. In plus, a cantat alaturi de Celine Dion si Bryan Adams in doua concerte memorabile.

Pretul unui bilet de intrare la concertul din Bucuresti variaza in functie de categorie: 100 de lei (categoria IV), 130 de lei (categoria III), 200 de lei (categoria II), 260 de lei (categoria I), 320 de lei (VIP) si 350 de lei (Golden VIP).

Cauti cazare? Intra aici!