3 parcuri de distractii pe litoralul romanesc

Aqua MAgic, foto eZeePicsOrice vacanta la mare cuprinde, in cea mai mare parte, relaxare totala pe malul marii, inot si placerea de a sta la soare pentru “cel mai frumos bronz din lume”. Sunt insa multi care doresc si altceva, o vacanta mai activa din care sa nu lipseasca distractia si activitatile de agrement. Daca pana in anii trecuti aceste ingrediente lipseau din meniul litoralului romanesc, ei bine, acum nu mai exista nicio scuza pentru care sa-l ocolesti. Nu stii ce activitati de agrement poti incerca? Ai aici o multime de informatii. Nu stii unde poti sa te distrezi? Travelminit iti ofera detalii legate de ofertele a 3 parcuri de distractii pe litoralul romanesc.

Eforie Aqua Park din Eforie Nord

Construit in anul 2010, parcul de distractii Eforie Aqua Park din statiunea Eforie Nord este perfect pentru petrecerea unei zile calduroase de vara. Este amplasat in zona Belona (intre Hotel Europa si Lacul Belona) si are o capacitate de peste 3000 de locuri.

Fiecare zi vine cu o noua distractie, cu spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu animatori, concerte in aer liber, zumba in piscina, personaje Disney, facepainting pentru cei mici. Parcul de distractii este impartit in mai multe zone: zona de tobogane, zona de food, zona pentru copii, zona pentru adulti, zona VIP.

Cei mai mici vizitatori se vor distra cu siguranta la piscina cu apa mica (60cm) si tobogane acvatice dotata cu tunuri de apa ce pot fi manevrate, jucarii gonflabile si niste galeti suspendate care atunci cand se umplu cu apa se revarsa deasupra capetelor copiilor, spre amuzamentul acestora. Tot in aceasta zona se organizeaza pe parcursul zilei spectacole de magie, numere de circ si tombole cu premii.

Piscina pentru adulti, unde adancimea minima este de 1,60m este rezervata sedintelor de aqua zumba in jurul orei 11:00, sustinute de un instructor. Interesant este ca piscina este prevazuta si cu un aqua-bar. Ce-ti poti dori mai mult decat miscare, muzica, cocktail si distractie? Si tot in aceasta zona exista si o piscina cu jacuzzi.

Eforie Aqua Park dispune de o multime de tobogane tubulare inchise sau inchise partial prin care poti sa aluneci cu niste colace usoare sau mici ambarcatiuni de 2 locuri. Pentru siguranta oaspetilor, la intrarea fiecarui tobogan exista un angajat care asigura distanta necesara intre doi oameni astfel incat sa nu existe accidente. Mai mult,la fiecare piscina exista cate un salvamar.

Vara aceasta vor fi date in folosinta doua tobogane noi de ultima generatie, printre care si o multipista (cu 4 piste paralele), care va fi, cu siguranta, unul dintre marile atractii ale parcului de distractii.

Pentru micii “artisti” exista o mica scena cu un program special, unde se organizeaza concursuri pentru copii si intalniri cu personajele preferate din desenele animate.

Zona VIP este destinata grupurilor de prieteni care isi doresc intimitate si lux intr-o atmosfera relaxanta cu servicii exclusiviste.

Zona food pune la dispozitie mai multe restaurante tip autoservire, pizzerie, fast-food, cofetarie si 6 baruri tematice.

Program: 09:00-19:00 in perioada 18 iunie-15 septembrie

Tarife:

Intre 18 iunie – 15 iulie si 15 august – 15 septembrie: 35 lei/adult; 25 lei/copilpana in 1,50m inaltime

Intre 15 iulie – 15 august: 45 lei/adult; 35 lei/copil pana in 1,50m inaltime

Paradis Land din Neptun

Nici ca se putea gasi un loc mai bun pe litoralul romanesc pentru amenajarea unui parc de distractii decat Padurea Comorova din statiunea Neptun. Daca cel din Eforie Nord este destinat sporturilor acvatice, parcul de distractii Paradis Land se axeaza pe miscare in aer liber, printre crengile copacilor. Exista 14 trasee cu grade diferite de dificultate, clasificate pe culori si grupe de varsta. Te poti distra la nesfarsit, te poti catara, poti traversa “puntea piratilor” sau scara orizontala, te poti da cu tiroliana sau in leagane cu saula, poti incerca “cazatura iepurelui”, “omida cea inteleapta”, vei incerca sa treci de grinda cu obstacole, de butoaie, de podul indian cu vele, pe punti mobile sau pe placi de surf, si multe, multe altele.

Pentru siguranta celor mici, exista o zona destinata special acestora, cu leagane, casute de lemn, tobogane si balansoare. Cei mai mari au la dispozitie panou de catarare cu 4 trasee, iar din acest an se poate face air soft si tir cu arcul.

Cei dependenti de adrenalina pot incerca “Crazy Jump”, saltul in gol de la o inaltime de 10m sau pendularea in aer la 3 metri inaltime.

Program: 10:00-20:00 de luni pana duminica (ultima intrare in parc se face la ora 17:30);

Tarife: 35 lei/copil pana in 14 ani; 40 lei/copil intre 14-18 ani; 40 lei/student; 50 lei/adult (sunt incluse inchirierea echipamentului pentru 2 ore si jumatate si parcugerea traseelor).

Aqua Magic din Mamaia

Aflat la intrarea in statiunea Mamaia, parcul de distractii Aqua Magic este considerat raiul copiilor si garantia unor momente magice, de neuitat. Parcul se intinde pe o suprafata impresionanta, de peste 27.000 de metri patrati si ofera oaspetilor (copii si adulti deopotriva) o multime de posibilitati pentru petrecerea timpului liber. Toate sunt concentrate sub forma a 13 zone de distractie: Waterplayground, River Ride, Mega Pipe, Kamikaze, Turbo Slide, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, , Twister si Black Hole. Distractia se continua insa cu spectacole si concursuri pana spre seara.

Aqua Magic dispune de un bar acvatic: poti sta cat poftesti pe scaunul de bar aflat sub apa, in compania unui cocktail racoritor – alcoolic sau nonalcoolic. In zona WiFi ai acces gratuit la internet, in caz ca vrei sa le trimiti prietenilor fotografii instant de la fata locului.

Program: 10:00-18:00 in lunile iunie si septembrie; 09:00-19:00 in lunile iulie si august

Tarife:

In iunie si septembrie: 40 lei/adult; 20 lei/copil pana in 1,50m inaltime

In iulie si august: 70 lei/adult; 30 lei/copil pana in 1,50m inaltime

Cauti cazare? Intra aici!