3 locuri din Bucuresti unde gasesti board games sa te joci cu prietenii

Board gamesTe simti bine in preajma prietenilor tai si iti place sa petreceti impreuna cat mai mult timp. Indiferent daca iesiti in afara orasului sau ramaneti in intimitatea casei, orele petrecute alaturi de prieteni sunt nepretuite. Multi dintre proprietarii de cafenele, baruri si ceainarii s-au gandit ca ar fi minunat daca le-ar oferi oaspetilor sai un mediu cat mai intim si cat mai frumos amenajat pentru ca acestia sa se simta relaxati si sa revina oricand cu placere. Si pentru ca exista multe grupuri de prieteni care prefera jocurile de societate, gazdele si-au dotat localurile cu board games. Sute de board games, unele vechi de cand lumea, altele noi, insa toate cu acelasi efect: sa descreteasca fruntile si sa relaxeze mintile celor care le joaca.

In Bucuresti exista multe astfel de locuri in care poti sa te joci cu prietenii, insa Travelminit iti va retine atentia astazi asupra a trei dintre ele.

TimeOut Café

O dupa-amiaza reusita poate fi cea in care te relaxezi prin joc. Nu trebuie sa fii copil neaparat ca sa te poti juca “Foosball“, “Monopoly” sau orice alt joc; la TimeOut Café, un local bucurestean, iti este permis orice. Ai la dispozitie o multime de board games: de la nemuritorul “Nu te supara, frate!”, la “Warcraft”, “Risk”, “UNO”, “Activity”, “Stone Age”,”Reteaua Energetica” si pana la “Game of Thrones”, “The Lord of The Rings”, “Dixit”, “Citadele” sau “Mutinity”.

Amatorii de experiente digitale au la dispozitie jocuri Xbox, PlayStation si Wii. Nu lipsesc, bineinteles, nici piesele de sah, table sau Rummy, dar nici banalele carti de joc – cu care puteti sa jucati Wist, Rentz, Canasta sau Bridge in timp ce savurati unul din diversele sortimente de cafea, croissante, briose sau cocktail-uri.

Adresa: in Bucuresti exista trei locatii – una in cartierul Militari (pe Bdul Uverturii nr. 89), alta in centrul Capitalei (pe strada Nicolae Tonitza nr. 13), iar cea de-a treia in zona Mosilor-Izvorul Rece (pe strada Olari nr. 7A).
Program: nonstop

Creative Board Gaming (Journey Pub)

Un alt local dragut si primitor in care gasesti board games sa te joci cu prietenii este cel din zona Piata Romana – Journey Pub. In incinta sa, cei de la Creative Board Gaming pun la dispozitie o colectie de peste 150 de jocuri pe care poti sa le joci intr-un anumit interval orar. In plus, vei beneficia si de suport si explicatii din partea gazdelor. Daca jocul se incinge si nu reusiti sa-l terminati pana la ora 22:00, nu trebuie sa va faceti probleme; nu va da nimeni afara. Puteti continua jocul linistit, insa nu veti mai beneficia de suport.

La Creative Board Gaming se aplica un tarif pe zi, care include explicatiile si suportul acordat incepatorilor, precum si accesul la toate jocurile din colectie. De luni pana vineri la ora 18:00 fiecare persoana trebuie sa plateasca 5 lei si sa consume cel putin o bautura din meniu, iar de luni pana vineri dupa ora 18:00 tariful este de 10 lei/persoana, plus minim o bautura din meniu. In weekend (sambata-duminica) tariful pentru joc este de 10 lei/persoana, plus minim o bautura din meniu, indiferent de ora.

Este bine sa stiti ca exista spatii atat pentru nefumatori (7 mese si 25 de scaune), cat si pentru fumatori (9 mese si 40 de scaune), iar la cerere, pot fi organizate petreceri, team-building-uri sau, de ce nu?, campionate de joc.

Adresa: strada George Enescu nr. 25
Program: luni – duminica 13:00-22:00.

Red Goblin

O seara placuta de board games o poti petrece impreuna cu prietenii la Red Goblin, localul-magazin amplasat aproape de Universitate, in spatele Spitalului Coltea din Capitala. La subsol vei descoperi o sala cu sase mese mari de joc, unde poti sta cat vrei in schimbul unei taxe de 10 lei de persoana. Ca sa fiti siguri, puteti suna intai, pentru a va face rezervare.

Atentie, insa! Daca veti intra la Red Goblin fara sa stiti dinainte ce vreti sa jucati, va fi foarte greu sa va decideti, pentru ca locatia dispune de sute de jocuri, care mai de care mai interesante si mai captivante, pentru toate gusturile. Sa nu spuneti ca nu v-am zis!

Dar daca veti descoperi un joc care va va placea atat de mult incat veti dori sa il jucati si acasa, trebuie sa stiti ca il puteti cumpara de la magazinul amenajat la parter. Sau chiar online. Nimic mai simplu!

Adresa: strada Coltei nr. 42
Program: 12:00-20:00

Cazare poti gasi aici!