3 festivaluri de neratat vara aceasta in Romania

Sursa foto: melis/Shutterstock.com

Incarca-ti bateriile si pregateste-te de vara! Se anunta un sezon plin de festivaluri si concerte grandioase, cu numerosi interpreti de renume international. Chiar daca nu pleci in vacanta in strainatate, vei gasi o sumedenie de lucruri distractive si interesante pe care le vei putea face in Romania, fie ca vorbim de capitala, Cluj sau litoral.

Daca vrei sa ai parte de o vara de neuitat, iti recomandam sa iti cumperi bilete la urmatoarele 3 festivaluri:

1. Festivalul Untold, Cluj

Desemnat in anul 2015 “Best Major Festival” la European Festival Awards, Untold a primit, de asemenea, o alta recunoastere majora, “Brandul Anului 2015”, din partea celui mai important reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania.

De la an la an, Untold a crescut tot mai mult in calitate si audienta, astfel ca in 2018 promite sa fie mai spectaculos ca niciodata. Festivalul se va desfasura pe perioada 2 august – 5 august, iar preturile sale variaza de la 247, 50 Lei la 302,50 Lei pentru o singura zi. Exista, de asemenea, posibilitatea de a cumpara abonamente. Abonamentul Acces General costa 603,9 Lei, in timp ce Abonamentul VIP (18+) este de 12100 Lei.

Printre numele cele mai importante care vor urca pe scenele Untold in 2018 se numara: Dj Tiesto, The Prodigy, Armin van Buuren, Jason Derulo, Bonobo, The Chainsmokers si Kygo. Festivalul are loc la Cluj-Napoca.

Cazarea in Cluj pe perioada festivalului Untold poate fi o problema, din cauza numarului mare de cerere. In link-ul acesta, insa, ai mari sanse sa gasesti o cazare pe gustul tau:
https://bit.ly/2GZXymy

2. Festivalul Neversea, Constanta

Cea mai tare distractie de pe litoral din vara aceasta va avea loc pe plaja Neversea, intre 5 si 8 iulie. Beneficiind mai nou si de un imn propriu, interpretat de Manuel Riva si Alexandra Stan, Neversea este festivalul de plaja perfect la care visam cu totii, unde dansam in ritmurile techno ale celor mai mari DJ pana la rasaritul soarelui.

Dupa ce anul trecut, cand a avut loc prima editie a festivalului, ne-au incantat in cadrul acestui festival Dua Lipa, DJ Tiesto, Rita Ora, Fatboy Slim si Afrojack, anul acesta au promis sa vina alte nume cel putin la fel de importante: The Script, Scooter, John Newman, Steve Angello, Chase & Status, Pendulum (DJ Set), Hardwell, Alan Walker, Jamie Jones, DUB FX,
Nina Kravitz si multi altii.

Exista doua tipuri de bilete pe care le poti achizitiona pentru a avea acces la Festivalul Neversea: Bilet simplu pentru 4 zile, care costa 493,90 Lei si bilet VIP pentru 4 zile, care costa 990 Lei.

Oferte de cazare bune in Constanta pentru perioada festivalului Neversea gasesti aici: https://bit.ly/2ISWrXB

3. Festivalul Metalhead Meeting, Bucuresti

In 2018, iubitorii muzicii rock vor avea parte de o editie spectaculoasa a festivalului Metalhead Meeting, care se va desfasura la Arenele Romane, in zilele de 6 si 7 iulie. Primul cap de afis promis este trupa de melodic metal Children of Bodom, care a mai sustinut un concert in capitala tarii noastre in urma cu cinci ani.

Un alt cap de afis confirmat este Soufly, o trupa metal din Brazilia care, de asemenea, a mai cantat in Bucuresti in urma cu 10 ani. De aceasta data vom avea ocazia de a-l vedea si pe marele Max Cavalera (fost membru Sepultura), care va canta pe scenele Arenelor Romane alaturi de fiul sau, Zyon.

Printre celelalte nume care si-au confirmat prezenta la editia de anul acesta a festivalului Metalhead Meeting se numara Sonata Arctica, Epica, The Colony, Kataklysm, Psycorepaths si Phenomy.

Preturile festivalului sunt urmatoarele: Bilet de o zi: 119 Lei; Abonament presale: 199 Lei. Oferte bune de cazare in Bucuresti pe perioada festivalului Metalhead Meeting si nu numai gasesti aici: https://bit.ly/2GZqhb9