22 de hoteluri din Romania cu centre Wellness & SPA deosebite

UPDATE 2023: Știm că, uneori, tot ce îți dorești este să petreci câteva zile într-un loc liniștit și relaxant, departe de grijile cotidiene. Iar dacă alegi să te cazezi într-un hotel cu facilități Wellness & SPA, poți fi sigur ca te vei întoarce acasă cu bateriile încărcate, mintea limpede și zâmbetul pe buze. Și pentru ca știm că timpul tău e prețios, ti-am pregatit o listă completă cu 22 de hoteluri din România, unde vei găsi cu siguranță ceva pe placul tau.

Lebăda Luxury Resort and Spa ***** Crișan

Admiră frumusețea Deltei și bucură-te de un sejur de 5 stele la Lebăda Luxury Resort and Spa din localitatea Crișan. Resortul dispune de un restaurant, bar, lounge și grădină, și desigur, o zonă de wellness, care cuprinde piscină exterioară, piscină pentru copii, jacuzzi, saună uscată, saună cu sare și o sală de fitness, pentru cei mai activi dintre noi. De asemenea, vei începe fiecare zi cu un mic dejun delicios, gratuit!

Citește și: Locuri din România în care s-au filmat producții internaționale

Hotel Eden Garden Spa **** Câmpulung Moldovenesc

Hotel Eden Garden Spa este locul potrivit pentru cei care își doresc să uite orice griji, căci opțiunile de relaxare de care vei avea parte nu sunt puține. Unitatea de cazare dispune de o zonă de agrement și recuperare, cu piscină interioară, piscină cu apă sărată, jacuzzi cu hidromasaj lombar, cervical şi aeromasaj, saună uscată și saună hamam.

Hotel Splendid Conference & Spa (Adults Only) Constanța

Dacă visezi la următoarea vacanță pe litoral, îți propunem un sejur la Hotel Splendid Conference & Spa din Constanța! Te vei afla la doar 200 de metri distanță de plajă, pe malul lacului Siutghiol, lucru care îți va garanta o priveliște spectaculoasă asupra asfințitului, pe care o poți admira chiar din camera de hotel! Zona de SPA cuprinde jacuzzi, piscină interioară, saună uscată și saună umedă.

Termal KRE-SPA Sânnicolau de Munte

Termal KRE-SPA este situat într-un orășel liniștit din județul Bihor, la 43 de kilometri distanță de Cetatea Oradea. Cât timp ești acolo, poți vizita cramele din împrejurimi, unde vei avea ocazia de a degusta diferite soiuri de vinuri roșii și albe. Unitatea de cazare poate acomoda până la 18 persoane și dispune de o zonă de wellness cu piscină și jacuzzi.

Hotel Maridor Resort & Spa Tohanu Nou

Hotel Maridor Resort & SPA din Tohanu Nou este alegerea perfectă pentru cei care vor să aibă parte de relaxare, dar și de activități distractive, atât indoor, cât și outdoor. Vei începe fiecare zi cu mic dejun inclus, iar mai apoi poți merge la piscină (interioară sau exterioară), jacuzzi sau la saună. Mai mult decât atât, hotelul dispune de o sală de bowling, teren de tenis, tenis de masă și biliard.

Grand Hotel Sofianu **** Râmnicu Vâlcea

Grand Hotel Sofianu este unicul hotel-muzeu din România și este situat într-un cadru superb, din parcul Zăvoi. Muzeul de artă cuprinde lucrări realizate de peste 500 artiști români, iar la parterul hotelului se află barul Art și restaurantul Four Seasons. În ceea ce privește zona de SPA, aceasta dispune de piscină interioară, piscină de copii, saună uscată și saună umedă.

Hotel Tisa *** Băile Olănești

Orașul-stațiune Băile Olănești este cunoscut pentru numeroasele opțiuni de tratament ale afecțiunilor alergice dar și digestive, renale, cardiovasculare, endocrine și ginecologice cronice. Hotelul Tisa se află chiar pe Aleea Izvoarelor, la doar 6 minute distanță de zona de plajă. Cât timp ești acolo, te poți bucura de o mulțime de tratamente precum masaj, fizioterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, electroterapie, băi galvanice, tratament balnear și poți să ai parte de un consult medical de specialitate. De asemenea, hotelul încorporează o zona de wellness cu piscină interioară și saună uscată.

Septimia Resort Hotel Wellness&Spa **** Odorheiu Secuiesc

În estul Transilvaniei, la poalele munților Harghita, se află Septimia Resort Hotel Wellness&Spa, un loc ideal pentru câteva zile de odihnă într-una dintre cele mai frumoase zone din țară. Facilitățile de wellness oferite de acest hotel includ piscine, jacuzzi, băi de aburi, o cameră haleoterapeutică, saune și căzi cu hidromasaj, inclusiv ciubere prevăzute cu apă sărată.

Boutique Hotel Aquarius  Câmpulung Moldovenesc

Pleiada Boutique Hotel este un hotel de lux, elegant și primitor, situat la 5 km de centrul orașului Iași. Oaspeții au la dispoziție o saună și facilități de SPA, dar și o piscină interioară și un centru de fitness.

Q Resort and Spa *** Săcele

Dacă ți-ai propus un city-break în Brașov sau o vacanță la schi în Poiana Brașov, îți propunem un sejur la Q Resort and SPA din Săcele. Te vei afla la doar 6 kilometri de oraș și la 13 kilometri distanță de pârtiile de schi din stațiune. Te vei bucura de relaxare la piscină, saună, iar dacă ești o persoană activă chiar și în vacanță, vei avea la dispoziție și o sală de fitness. 

Hotel Complex Panoramic *** Slănic Moldova

Hotel Complex Panoramic se află într-un cadru superb din orașul Slănic Moldova, cu o priveliște panoramică minunată asupra munților. Printre facilitățiile oferite aici se numără jacuzzi, saună și piscină. Hotelul dispune de 3 tipuri de camere care pot găzdui 2 oaspeți, și anume, cameră VIP, cameră twin și cameră cu pat matrimonial.

Atrium Panoramic Hotel & Spa **** Predeal

Ce spui de un sejur cu vedere la munte? Atrium Panoramic Hotel & SPA este situat în Predeal, orașul cu cea mai mare altitudine din țară și este alegerea perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, ai drumețiilor, dar și pentru cei care vor să scape de agitația orașului. Odată ajuns, te poți bucura de relaxare la piscină, saună sau jacuzzi!

Hotel TTS Spa&Wellness **** Covasna

Hotel TTS SPA&Wellness Covasna este situat în tărâmul de basm Valea Zânelor din județul Covasna. Un sejur include mic dejun, acces la zona de wellness cu piscină, saună uscată, saună cu sare și acces la zona de distracție. Vei putea explora împrejurimile luând parte la unul dintre tururile de mers pe jos sau pe bicicletă, în mod gratuit.

Silver Mountain Resort & SPA *** Poiana Brașov

Poiana Brașov este cea mai populară stațiune montană de la noi din țară și este o destinație pe care o recomandăm indiferent de sezon. Iarna se pot practica diverse sporturi de iarnă, iar sezonul cald este numai bun pentru drumeții, echitație și ciclism montan. Silver Mountain Resort & SPA dispune de o zonă de relaxare cu facilități diverse, precum piscină exterioară încălzită, piscină interioară, piscină pe acoperiș, jacuzzi, 2 tipuri de saună și sală de fitness!

Hotel O3zone **** Băile Tușnad

O unitate de cazare modernă într-un cadru natural captivant, Hotel Ciucaș oferă servicii deosebite: piscină semiolimpică cu jacuzzi, bazin de hidrokinetoterapie, bază de tratament, sală de gimnastică, saună și masaj. Cazarea se poate face în camere sau în apartamente, care impresionează prin eleganță și lux.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa **** Vulcan

Wolkendorf Bio Hotel & Spa este o adevărată oază de relaxare, ideală pentru toți cei care își doresc momente de liniște și pace în inima naturii. Un sejur include mic dejun gratuit și acces la zona de wellness, care încorporează o mulțime de facilități de care te vei bucura din plin, precum: piscină exterioară încălzită, piscină interioară, piscină cu apă sărată, 4 tipuri de saună, cameră de relaxare și bazin de imersie totală după saună.

Hotel Vital ***Băile Felix

Unirea Hotel & Spa este alegerea perfectă pentru următorul tău city-break în Iași. Este situat chiar în centrul istoric al orașului, astfel încât vei fi aproape de cele mai importante atracții. Rezervă o vacanță și vei avea parte de mic dejun și acces gratuit la SPA, cu piscină interioară, jacuzzi, saună uscată, saună umedă și sală de fitness.

Hotel Carpathia **** Sinaia

Situat în centrul stațiunii montane Sinaia, hotelul Carpathia este alegerea ideală pentru o ieșire la munte. Oaspeții au la dispoziție un centru SPA cu 2 saune, piscină interioară și cadă cu hidromasaj.

Hotel Szeifert *** Sovata

Aflat în vecinătatea Lacului Negru, hotelul Szeifert oferă o atmosferă fascinantă, din secolul trecut, dispunând, în același timp, de dotări atractive și moderne. Zona de wellness cuprinde jacuzzi, ciubăr, saună uscată, saună cu infraroșu, cameră de relaxare și solar.

Hotel Romanița **** Recea 

Un hotel cochet, situat la intrarea orașului Baia Mare, Romanița oferă un spațiu perfect atât pentru relaxare, cât și pentru muncă sau revigorare. Unitatea dispune de 2 săli de evenimente, Salon Gold și Salon Silver, care însumează 500 de locuri, iar zona de SPA îți pune la dispoziție o piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună uscată și saună umedă.

Montis Hotel&Spa **** Turnu Ruieni

Montis Hotel & SPA se află în masivul Muntele Mic, la altitudinea de 1500 m, de unde vei avea parte de o priveliște panoramică spectaculoasă. Dispune de o zonă de wellness cu piscină, jacuzzi, saună uscată și cameră de relaxare. 

Altus Hotel & SPA *** Praid

Stațiunea Praid este renumită pentru salina cu același nume, un loc destinat tratamentului și prevenirii diferitelor afecțiuni respiratorii. Altus Hotel & SPA este situat la mai puțin de un kilometru distanță de salina și de ștrandul Praid. Un sejur include mic dejun și acces la zona de SPA, care dispune de piscină exterioară, piscină interioară, piscină pentru copii, piscină cu apă sărată, jacuzzi, saună uscată și baie de aburi turcească.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.