17 hoteluri frumoase din Romania cu centru Wellness & SPA

Hotel AfroditaCe poate fi mai frumos decat sa iti petreci sfarsitul de saptamana intr-un loc linistit, departe de agitatia orasului? Sa mergi cu persoana iubita sau prietenii intr-un hotel cu zona SPA cu siguranta te va face sa uiti grijile de zi cu zi.

Iata o lista cu 17 hoteluri din Romania unde te vei putea bucura de facilitatile Wellness & SPA:

Hotel Afrodita, Baile HerculaneHotel Afrodita2

Votat ca fiind hotelul anului 2015 pe site-ul Travelminit, Hotelul Afrodita va intampina cu 90 de camere de 3*, jacuzzi, piscina, sala de fitness si un restaurant propriu.

Premier Palace Hotel, BucurestiPremier Palace Hotel

Premier Palace Hotel & Spa Bucharest ofera cazare in 82 camere placut mobilate si confortabile. La restaurant puteti servi preparate delicioase. Accesul la internetul wireless este disponibil la unitatea de cazare.

SunGarden Golf&SPA, Cluj NapocaSun Garden Golf&SPA Resort

Este un spatiu in care iubitorii de natura si miscare pot beneficia de centrul wellness&spa, terenul de golf, tenis, fotbal, pescuit sportiv, de tiroliana,de trasee de drumetie si trasee pentru biciclete.

Hotel Ramada, OradeaHotel Ramada Oradea

Hotelul beneficiaza de 121 camere high class, un restaurant si primul wine spa din Romania – Riserva Wine Spa, care este situat la etajul al saptelea în hotel.

Hotel Esprit, BrasovHotel Esprit Brasov

Situat pe una din colinele ce adapostesc centrul Brasovului, Hotel Esprit ofera o panorama de invidiat a orasului. La numai 7 minute (mers pe jos) de centru si la 15 minute (cu masina) de Poiana Brasov, Hotel Esprit este aproape de atractiile orasului.

Hotel Plaza, Targu MuresHotel Plaza Targu Mures

Kilometrul 0 al orasului Targu Mures gazdueste cel mai nou si revolutionar hotel al orasului. Diversitatea spatiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator si revolutionar, va crea o experienta unica fiecarui vizitator.

Hotel City Plaza, Cluj NapocaHotel City Plaza Cluj Napoca

Situat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, pe o strada linistita, aproape de Primarie si Parcul Central, Hotelul City Plaza ofera cazare confortabila in stil clasic si elegant.

Hotel Valea cu pesti, TransfagarasanHotel Valea cu pesti, Transfagarasan

Complexul este amplasat intr-un cadru natural de exceptie,  la numai 7 km de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula) si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan.

Hotel Grand, Eforie NordHotel Grand, Eforie Nord

Grand Hotel este o constructie noua situata la aprox. 300 m de o plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Hotel Iaki, MamaiaHotel Iaki, Mamaia

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din acest hotel o locatie speciala.

Hotel Mera Resort, VenusHotel Mera REsort, Venus

Hotelul dispune de 442 de camere si se afla la numai 100m de plaja.

Metropolis Hotel, BistritaMetropolis Hotel, Bistrita

Hotelul ofera 57 de camere spatiose, amenajate modern, dotate cu aer conditionat, un centru de conferinte, un centru Spa cu piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna si un centru de fitness modern echipat.

Hotel Cindrel, PaltinisHotel Cindrel, Paltinis

Hotelul Cindrel este situat in centrul statiunii Paltinis, la doar cateva minute de mers de partia de ski si de telescaun.

Pensiunea Casa Humor, Gura HumoruluiPensiunea Casa Humor, Gura Humorului

Pensiunea se afla la iesirea din Gura Humorului, la doar cativa km de faimoasele Manastiri Voronet (3km), Humor (5km) si 1km de Partia Soimul.

Vila Teleconstructia, Slanic MoldovaVila Teleconstructia, Slanic Moldova

Complexul este compus din spatii de cazare, restaurant, sala de consiliu, piscina, sauna, sala fitness si sala polivalenta (tenis de masa, tenis de cimp).

Vila Roca, Valea DraganuluiVila Roca, Valea Draganului

Vila este asezata la poalele muntilor Vladeasa intr-un loc deosebit. Oaspetii pot experimenta oportunitati de recreere nelimitate in aer liber, se pot bucura de o cazare in camere cu un design deosebit si de un restaurant cu un meniu traditional si international variat.

Hotel Parc, BuziasHotel Parc, Buzias

Hotelul dispune de peste 100 de camere iar piscina interioara, cu apa încalzita, are dimensiuni de 24/7 m, regim de adancime 1,50 m, jocuri de lumini si apa, 2 bazine de jacuzzi (de 4 persoane fiecare).