10 oferte de cazare din cele mai populare destinatii din Romania

Hotel Belvedere, Vatra DorneiCum primavara si-a intrat in drepturi, iar vremea este perfecta pentru un weekend in afara orasului, Travelminit a selectat pentru tine 10 oferte de cazare din cele mai populare destinatii din Romania. Nu-ti mai ramane decat sa-ti planifici minivacanta si sa te bucuri de cateva zile petrecute in mijlocul naturii.

1. Marmot Residence Predelut, Bran

Pensiunea Marmot Residence este situata la doar 2 km de Castelul Bran, intr-o zona linistita, departe de aglomeratia si forfota din centrul orasului Bran. Construita intr-un cadru de poveste, pensiunea se bucura de o panorama superba asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Magura Branului. Mai mult decat atat, din zori si pana seara veti simti aerul curat si racoros al padurii din imediata apropiere, astfel ca locatia este ideala in zilele toride de vara. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor cazare in 8 camere duble spatioase, cu pat matrimonial si baie proprie, uscator de par, televizor, internet wireless gratuit si o terasa generoasa.
Tarif*: 150 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

2. Complex Bulevard****, Constanta

Amplasat pe Bulevardul Mamaia, in zona Delfinariu, complexul turistic este perfect atat pentru cei care doresc sa viziteze orasul Constanta, cat si pentru cei care vor sa se bucure de cateva zile de plaja pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia. Complexul Bulevard 4* este unul dintre constructiile elegante si rafinate care innobileaza orasul Constanta. Are o capacitate de cazare de 192 locuri in unitati de mai multe tipuri: garsonire, camere duble cu paturi twin si matrimoniale, apartamente de lux si apartamente prezidentiale.
Toate sunt dotate cu mobilier nou si modern, cartela magnetica pentru accesul in camera, aer conditionat, baie proprie cu cadita de dus, halat de baie, frigider cu minibar, televizor si programe prin cablu, internet, seif, telefon.
Tarif*: 268 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

3. Pensiunea La Cassa, Viseu de Sus

Situata la numai 5 minute de centrul orasului Viseu de Sus, pensiunea La Cassa este usor de localizat si reprezinta o adevarata oaza de verdeata si liniste in aglomeratia orasului. Zona este de o frumusete rara, iar turistii care ajung aici vor avea ocazia sa testeze ospitalitatea maramureseana la ea acasa si serviciile exceptionale. Complexul ofera oaspetilor sai spatii de cazare cu baie proprie si dus, minibar, televizor cu programe prin cablu, frigider, internet WiFi gratuit. In incinta pensiunii exista un restaurant care serveste preparate delicioase din bucataria romaneasca traditionala, dar si o gradina cu terasa.
Tarif*: 124 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

4. Pensiunea Casa Iulia, Sulina

Daca ai decis sa-ti incarci bateriile in Delta Dunarii in aceasta primavara, orasul Sulina este perfect pentru cateva nopti de cazare. Cei care au pasit pe plaja din Sulina spun ca zona are un farmec aparte, este linistita, iar faleza este cu adevarat un loc de recreere si relaxare la apus, incomparabil cu falezele de pe litoralul Marii Negre. Poti sa te bucuri de aceasta frumusete alegand ca unitate de cazare pensiunea Casa Iulia. Amplasata in centrul orasului Sulina, pensiunea are 10 camere duble dotate cu internet wireles, aer conditionat, terasa, televizor si programe prin cablu, baie proprie.
Pensiunea este foarte aproape de locul de acostare a navelor rapide, astfel ca – la cererea turistilor -, proprietarii pot organiza plimbari cu barca sau excursii pe canalele din apropiere: canalul Busurca – lacul Rosu, canalul cardon – Bratul Chilia, colonia de pelicani din Sulina, padurea Letea, canalul Busurca – Bratul Sfantu Gheorghe.
Tarif*: 100 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

5. BIO Boutique Hotel Club-Austria*****, Busteni

Pentru cei care doresc sa simta luxul la picioare, dar sa fie si in mijlocul naturii, complexul BIO Boutique Hotel Club-Austria din Busteni este destinatia ideala. Una din cele doua vile amenajate (Elena si Iris) este amplasata chiar langa padure. Pe langa interiorul luxos, oaspetii au la dispozitie o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber: tenis de masa, centru de echitatie, inchirieri biciclete si centru Spa cu baie de aburi si sauna finlandeza, jacuzzi si piscina pentru copii.
Tarif*: 577 lei/noapte vila deluxe cu vedere spre munte, pentru 2 persoane (se inchiriaza doar integral)

6. Pensiunea Adelina, Borsa

Inconjurata de 3 ha de verdeata si o priveliste deosebita cu vedere spre munti, pensiunea Adelina din Borsa este o oaza de relaxare aproape de numeroasele obiective turistice si partia de schi. Pentru cazare,pensiunea ofera 5 camere cu pat dublu si canapea extensibila, televizor cu cablu, baie proprie cu dus (la 2 dintre ele). De asemenea, exista o bucatarie utilata, salon pentru servirea mesei, living spatios, doua terase acoperite, gratar, foisor, parcare.
Tarif*: 50 de lei/2 persoane/noapte in camera cvadrupla (fara mic dejun)

7. Hotel Belvedere***, Vatra Dornei

Hotelul Belvedere din Vatra Dornei este situat in centrul statiunii, la 5 minute de Gara Bai si Parcul Central, dar si la 10 minute de Partia de Schi Parc. Frumusetea acestui hotel este ca a fost amenajat in vila in care a locuit si a scris Lucian Blaga, finisajele si modernizarile complexului fiind de o calitate deosebita.
Fiecare camera are baie proprie cu dus, incalzire centrala, aer conditionat, minibar, telefon, televizor, iar multe dintre camere dispun si de balcon.
Tarif*: 160 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

8. Hotel Ferdinand***, Baile Herculane

Deschis la 8 septembrie 2002, beneficiind de o locatie privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a statuii lui Hercules, hotelul Ferdinand ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare. Este locul potrivit pentru vacante, cure balneare sau intalniri de afaceri. Hotelul este situat in centrul statiunii Baile Herculane, la 16 km de orasul-port Orsova. Oaspetii au la dispozitie 48 de camere duble si 5 apartamente echipate cu minibar, televizor, telefon, internet, bai proprii cu cabine de dus, uscator de par, halate de baie, climatizare.
Tarif*: 230 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

9. Hotel Bistrita****, Durau

Gandit si proiectat pentru a satisface cele mai diverse gusturi, Hotel Bistrita pune la dispozitie 20 de camere duble, 7 apartamente si 6 apartamente VIP mobilate cu mult gust si rafinament. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu minibar, telefon, televizoare LCD, cablu TV si internet wireless, in timp ce baile sunt prevazute cu cabine de dus moderne sau cu jacuzzi. De asemenea, hotelul ofera facilitati pentru sauna, masaj, tenis de masa, biliard si 2 terenuri de sport.
Tarif*: 220 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

10. Cabana La Cristian, Horezu

Amplasata la o altitudine de 1600 de metri, intr-o zona linistita, Cabana La Cristian este inconjurata de munti, la 20 km de Horezu si ofera acces gratuit la internet wireless, terasa in aer liber, loc de joaca pentru copii si facilitati gratuite de gratar. Camerele au podea din lemn masiv, TV cu ecran plat si canale prin satelit, precum si baie privata cu dus. Oaspetii au acces la o bucatarie complet utilata si zona de luat masa.
Tarif*: 100 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

*Nota: tarifele sunt valabile in perioada 16-17 iunie 2016.