10 oferte de cazare in Cluj Napoca

Hotel Capitolina - ClujClujul este unul dintre cele mai importante orase din Transilvania, alaturi de Brasov si Sibiu. Poate ca nu are inca faima si calibrul celorlalte doua, insa orasul incearca sa se dezvolte cu fiecare an care trece peste el. Sa nu uitam de investitia recenta in Cluj Arena, o destinatie intrata deja in prim-planul turistilor ca obiectiv turistic de neratat. In plus, Cluj Arena atrage ca un magnet cele mai frumoase spectacole, astfel ca orasul incepe, incet-incet, sa capete vitalitate.

Asta nu inseamna ca Cetatuia, Gradina Botanica ”Alexandru Borza”, Parcul Central, Bastionul Croitorilor sau Piata Unirii intra intr-o usoara umbra – sunt la fel de vizitate si de cautate de turisti. Timp sa fie, pentru ca de locuri de preumblare si odihna nu duce lipsa Clujul! Si daca v-ati hotarat sa stati o noapte – doua in Cluj Napoca, aveti mai jos zece oferte de cazare, care mai de care mai imbietoare si mai cu vino-ncoa’!

1. Hotel Tullip Inn Sunny Hill****

Amplasamentul hotelului a fost gandit sa satisfaca mai multe cerinte: este situat la numai zece minute de centrul vechi al orasului Cluj-Napoca, dar intr-un cadrul natural, oferit de padurea Faget. Cazandu-va aici, veti fi aproape de oras si totodata departe de agitatia lui. Camerele hotelului sunt confortabile – demne de cele patru stele -, dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi. Puteti de asemenea sa va relaxati la sauna hotelului, sau sa apelati la o sedinta de masaj. In exterior exista si o gradina de vara cu terasa amenajata.
Tarif: 157 lei camera dubla/noapte* (cu mic dejun)

2. Hotel Confort Cluj-Napoca***

Daca ajungeti in Cluj in principal in interes de serviciu, pentru o intalnire de afaceri, hotelul de pe Calea Turzii poate fi o alegere foarte buna: este amplasat la zece minute de Centrul Expozitional Expo Transilvania si de gara principala din oras. Aeroportul International Cluj-Napoca nu-i decat la 15 minute distanta, iar pana la principalele institutii financiare faceti doar cateva minute de mers pe jos – cat sa beti din mers o cafea si sa admirati ”din zbor” o mica parte din frumusetile orasului. Camerele sunt foarte confortabile, spatioase si dotate cu o gama larga de facilitati, iar restaurantul din incinta hotelului serveste preparate romanesti si internationale.
Tarif: 180 de lei camera twin superior/noapte* (fara mic dejun)

3. Red Hotel Accommodation****

Daca sunteti genul mai pretentios si doriti sa inchiriati un apartament in conditii de lux, puteti opta pentru Red Hotel Accommodation, o retea de cateva apartamente in regim hotelier, complet mobilate – in stil contemporan – si cu WiFi gratuit. Bucatariile sunt complet utilate, ca si baile, unde veti gasi articole de toaleta, halate de baie si papuci. La cerere, se pot oferi servicii de spalatorie sau de calcat.
Tarif: 220 de lei apartament superior cu doua camere/noapte* (fara mic dejun)

4. Pensiunea Max***

Pensiunea Max se afla in centrul orasului, langa cele mai importante obiective: Teatrul National, Opera Plazza, Tribunal, Facultatea de Stiinte Politice, Spitalul Militar. Locatia dispune de doua apartamente cu 3 locuri, doua camere cu cate doua paturi si sase camere cu pat matrimonial. Toate camerele au bai proprii, incalzire centrala, internet wireless si aer conditionat.
Tarif: 140 delei camera twin/noapte* (fara mic dejun)

5. Hotel Transilvania***

Undeva ”in buricul targului”, in centrul istoric al orasului, hotelul Transilvania se afla la doi pasi de obiectivele turistice istorice ale orasului, reprezentand astfel una dintre cele mai bune alegeri pentru turistii care vor sa respire putin din aerul orasului de altadata. Si totusi, in interior, veti descoperi ca dotarile sunt dintre cele mai moderne: internet wireless, bai complet renovate, mobilier nou. La fel de ”interesanta” este si parcarea, supravegheata video. Restaurantul hotelului serveste preparate ardelenesti si internationale.
Tarif: 210 lei camera twin/noapte* (cu mic dejun)

6. Hotel Biscuit***

Proprietarii hotelului recent amenajat spun (cu mandria specifica ardelenilor) ca la Hotel Biscuit au reusit sa stranga lumea intr-un singur loc. Ce au vrut sa spuna cu asta? Ca fiecare camera a fost decorata tematic, pe stilul specific fiecarui mare oras: Paris, Londra, Tokyo, Santorini si asa mai departe. In plus, in fiecare camera exista cafetiera si cuptor cu microunde, minibar, LCD, internet WiFi si multe alte dotari. Si unde mai pui ca hotelul este amplasat la 500 de metri distanta de Gradina Botanica?
Tarif: 140 de lei camera dubla privilege/noapte* (cu mic dejun)

7. Siago Pension

Pensiunea din centrul istoric al orasului dispune de 32 de camere mobilate modern si dotate cu internet wireless, aer conditionat, TV, seif si minibar. Baile au cabina de dus cu hidromasaj si uscator de par.
Tarif: 184 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

8. Pensiunea Elias***

Pensiunea a fost inaugurata anul trecut, intr-o zona linistita si totodata aproape de centrul orasului. Locatia dispune de noua camere confortabile (single, twin si matrimoniale), amenajate la standarde ridicate. Turistii au acces la bucatarie, internet WiFi, comanda taxi si mancare cu livrare.
Tarif: 110 lei camera twin/noapte* (fara mic dejun)

9. Vila Diakonia

Daca doriti un alt gen de cazare, intr-un stil mai original, Vila Diakonia va poate satisface dorintele: locatia este o subunitate a Episcopiei reformate din Ardeal si a fost construita in 1996 intr-o zona rezidentiala a orasului, cu un ambient placut. Vila dispune de 27 de camere si zece sali de conferinte.
Tarif: 100 de lei camera single/noapte* (fara mic dejun)

10. Hotel Capitolina City Chic***

Ei bine, da, este o locatie ceva mai scumpa, dar este foarte chic. Si unde mai pui ca este chiar in centrul istoric, turistic si comercial al Clujului. Asa ca reprezinta una dintre cele mai bune oferte atat pentru business (daca vreti sa va impresionati partenerii de afaceri), cat si pentru relaxare. In imediata vecinatate a hotelului, veti gasi suficiente restaurante, cluburi si baruri din care sa alegeti. Toate cele 24 de camere au o zona amenajata special pentru lucru, iar in suitele VIP, cabinele de dus sunt dotate cu radio si hidromasaj.
Tarif: 278 de lei camera dubla/noapte* (cu mic dejun)

Nota: * tarifele sunt valabile pentru weekend-ul 28 februarie – 1 martie 2015