Vrei sa vizitezi vara aceasta destinatia momentului din Romania? Iata unde poti sa te cazezi

Vedeta acestui an este cu siguranta orasul Oradea. Proaspat renovat, orasul situat in nord-vestul tarii, la granita cu vecinii unguri, se mandreste cu unul dintre cele mai frumoase centre istorice de la noi din tara si numeroase obiective turistice. Printre cele mai cunoscute obiective turistice de aici amintim de Calea Republicii, Cetatea Oradei, Palatul Baroc, Teatrul “Regina Maria” si Biblioteca Judeteana.

In cazul in care nu esti inca hotarat daca sa vizitezi sau nu orasul Oradea, mai mult ca sigur acest articol te va ajuta sa iei o decizie. Daca deja ti-ai planificat o vacanta in Oradea, echipa HotelGuru.ro este alaturi de tine si iti recomanda 5 unitati de cazare din oras.

1. Hotel Atrium Oradea ***

Situat in centrul orasului, la doar 100 de metri de Calea Republicii, Hotelul Atrium este locul de cazare ideal pentru turistii care vor sa profite din plin de timpul petrecut in Oradea. Pe langa Calea Republicii, in zona se afla centrul comercial “Crisul”, Gara Centrala si Muzeul Tarii Crisurilor.

Unitatea de cazare pune la dispozitia oaspetilor 17 camere modern mobilate, restaurant si bar. In incinta unitatii de cazare este permis accesul cu animalele de companie in schimbul unei taxe de 45 de ron/noapte.

  • Pret: 130 de lei/camera dubla/noapte + mic dejun
  • Rezerva aici!

2. Casa Paveios Oradea

Pentru cei care isi doresc un sejur relaxant, ferit de aglomeratie si de lipsit de zgomot, Casa Paveios este unitatea de cazare perfecta. Situata la intrarea in oras, Casa Paveios dispune de 5 camere frumos amenajate si un total de 14 locuri.

  • Pret: 90 de lei/camera twin/noapte
  • Rezerva aici!

3. Wellness & Spa Hotel Nevis Oradea ****

Cele 63 de camere puse la dispozitie de Wellness & Spa Hotel Nevis isi asteapta nerabdatoare oaspetii. Fie ca te afli in Oradea in interes de serviciu sau intr-o scurta vacanta, daca iti doresti sa te bucuri de tot confortul iti recomandam sa alegi hotelul Nevis. Acesta dispune de jacuzzi, piscina interioara, sauna finlandeza, servicii de masaj, cabina aromatica si camera de relaxare.

  • Pret: 295 de lei/camera dubla/noapte + mic dejun

4. Pensiunea Gobe Csarda

Daca esti in cautarea unei experiente autentice, te invitam sa incerci Pensiunea Gobe Csarda, unde fiecare camera este decorata in stilul unei regiuni din Tinutul Secuiesc. Toate camerele dispun de baie si televizor color, iar unele dintre ele sunt dotate si cu aer conditionat.

  • Pret: 160 de lei/camera twin/noapte + mic dejun (se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezerva aici!

5. Pensiunea Recidency

Situata in centrul orasului Oradea, Pensiunea Recidency pune la dispozitia oaspetilor 10 camere duble si 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie si televizor, iar apartamentele sunt formate dintr-un living, dormitor si o bucatarie dotata cu frigider, aragaz si hota.

  • Pret: 100 de lei/camera twin/noapte

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 12-13 iulie 2017 si sunt valabile astazi, 7 iulie 2017.