Vrei sa mergi la concertul sustinut de Rihanna? Iata 5 oferte de cazare in Bucuresti

Hotel CapsaEste sigur deja ca vara aceasta va fi una incendiara, si nu ne referim la temperatura. Deja si-au anuntat prezenta in Romania trupe celebre printre care Queen, Maroon 5 sau Rihanna. Si cand te gandesti ca ultimele doua formatii vor veni pentru prima oara in tara noastra parca iti doresti si mai mult sa nu lipsesti, nu-i asa?

Daca esti un mare fan Rihanna probabil ca deja ti-ai cumparat biletul, dar ce faci daca nu esti din Bucuresti? Travelminit a venit in ajutorul tau cu 5 sugestii de cazare in Bucuresti in perioada concertului Rihannei.

  1. Hello Hotels**

Hello Hotels – Gara de Nord București dispune de 150 camere mobilate cu gust. Este permis accesul cu animale de companie (contra cost). La restaurant poti servi preparate culinare traditionale. In unitate exista conexiune la internet wireless.

Tarif: 54 lei/noapte/persoana.

  1. Hotel Capsa*****

Hotelul Capsa ofera 30 camere dotate cu bun gust. Hotelul este renumit atat pentru traditia sa, ospitalitatea recunoscuta de oaspetii care ii trec pragul, cat si prin arhitectura deosebita a cladirii. La restaurant poti servi diverse preparate culinare traditionale. La unitate ai posibilitatea de a accesa internetul wireless.

Tarif: 163 lei/noapte/persoana.

  1. Villa Tamara***

Villa Tamara este o pensiune de 3 stele situata aproape de Palatul Parlamentului, in Piata Regina Maria (rondul George Cosbuc), departe de agitatia cotidiana, pe una dintre stradutele linistite ce te poarta spre aleile Parcului Carol. Villa Tamara te asteapta cu o atmosfera de vacanta, relaxare si buna dispozitie in cele 8 camere cu o suprafata de aproximativ 35 mp fiecare.

Tarif: 88 lei/noapte/persoana.

  1. Hotel RIN Central****

RIN Central Bucharest București dispune de 107 camere mobilate cu gust. Restaurantul ofera preparate culinare delicioase. In unitate exista conexiune la internet wireless.

Tarif: 105 lei/noapte/persoana.

  1. Hotel Reginetta****

Hotel Reginetta Bucharest București ofera cazare in 24 camere placut mobilate si confortabile. Se accepta animale de companie (contra cost). La restaurant poti servi un pranz consistent sau o cina romantica. In unitate exista conexiune la internet wireless.

Tarif: 121 lei/noapte/persoana.

Tarifele sunt valabile pentru perioada 13 – 15 august 2016.

Mai multe oferte de cazare in Bucuresti puteti gasi aici.