Viziteaza Romania: Descopera 5 oferte pentru vacanta de Paste

Foto: Gaspar Janos/Shutterstock.com

Sarbatoarea Pastelui este chiar dupa colt, iar, cum vacanta o urmeaza indeaproape, este timpul sa te gandesti unde ti-ar placea sa te bucuri de toate acestea. Orasele Romaniei se reinnoiesc cu straiele primaverii, peisajele deprind mii de nuante, iar obiceiurile si traditiile de Paste prind glas in toate regiunile tarii.

Iata 5 oferte de cazare de-a lungul Romaniei, pentru o vacanta de Paste asa cum ai visat:

1. Unirea Hotel & Spa, Iasi

Unirea Hotel & Spa este situat in inima Iasului, avand conexiune cu principalele rute si obiective ale orasului. Unitatea de cazare ofera numeroase facilitati, printre care acces la zona de spa cu piscina, sauna, baie turceasca si sala de gimnastica. De asemenea, beneficiezi de diverse masaje si tratamente de infrumusetare.

Hotelul gazduieste la etaj 13 Restaurantul Panoramic, reprezentand un excelent punct de belvedere asupra intregului oras. Te poti delecta cu bucate traditionale, precum si cu cele internationale.

In proximitate regasiti cele mai importante atractii turistice din Iasi, precum: Palatul Culturii si Catedrala Metropolitana.

De Paste, beneficiezi de doua nopti de cazare intr-o camera dubla si de mic dejun cu doar 644 lei/2 persoane.

Consulta oferta: https://bit.ly/2ulh8Zu

2. Hotel Confort, Cluj Napoca

Situat la doar 500 de metri de centrul orasului, Hotel Confort se afla in topul preferintelor turistice, atat datorita serviciilor oferite, cat si datorita accesibilitatii sale fata de principalele atractii din Cluj Napoca.

Hotelul pune la dispozitia clientilor camere spatioase, acces gratuit WiFi, parcare si o gama larga de facilitati. In incinta exista un restaurant unde poti degusta diferite preparate culinare, intr-un ambient elegant si placut. Principalele obiective turistice din zona sunt: Bastionul Croitorilor,  Teatrul National, Biserica Sf. Mihai si Castelul Banffy.

De Paste, beneficiezi de doua nopti de cazare intr-o camera dubla cu doar 542 lei/2 persoane.

Consulta oferta: https://bit.ly/2GbMX8K

3. Exclusive Hotel & More, Sibiu

Exclusive Hotel & More pune la dispozitie camera moderne si spatioase, locuri de joaca pentru copii si o pozitionare optima fata de atractiile din oras.

Restaurantul hotelului este situat la parterul cladirii, oferind o priveliste minunata asupra parcului. Meniul este extrem de generos, concentrandu-se, in special, asupra reinterpretarii gastronomiei italiene.

In proximitatea unitatii de cazare se afla: Podul Minciunilor, Muzeul National Brukenthal, Turnul Orasului si Catedrala Sfanta Treime.

De Paste, beneficiezi de doua nopti de cazare intr-o camera dubla si de mic dejun cu doar 623 lei/2 persoane.

Consulta oferta: https://bit.ly/2G9HUFE

4. Belfort Hotel, Brasov

Belfort Hotel beneficiaza de o pozitie centrala, la doar 5 minute de principala artera pietonala de shopping – strada Republicii, precum si de Piata Sfatului si Poarta Schei, dar, in acelasi timp, la poalele Tampei, chiar langa liziera padurii.

Hotelul va pune la dispozitie WiFi gratuit, aer conditionat, parcare gratuita. Alte obiective din zona: Sinagoga din Brasov, Biserica Neagra, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Cetatea Brasov.

De Paste, beneficiezi de doua nopti de cazare intr-o camera dubla si de mic dejun cu doar 663 lei/2 persoane.

Consulta oferta: https://bit.ly/2DU3axe

5. Wellness & Spa Hotel Nevis, Oradea

Hotelul Nevis ofera spatiul ideal de relaxare atat pentru cupluri, cat si pentru familii. Beneficiaza de o pozitionare propice fata de principalele puncte ale orasului, respectiv zonele comerciale, aeroportul, Teatrul de Stat, Muzeul Ady Endre.

Camerele sunt mobilate la cele mai inalte standarde, fiind dotate cu televizor, minibar, telefon si internet. Mai mult, unitatea de cazare pune la dispozitie un Centru Wellness & Spa, unde beneficiezi de sedinte de masaj, sauna, tratamente faciale, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness.

La restaurantul hotelului poti servi diferite preparate culinare, intr-un ambient placut, aici organizandu-se periodic diferite evenimente.

De Paste, beneficiezi de doua nopti de cazare intr-o camera dubla si de mic dejun la doar 640 lei/2 persoane.

Alege destinatia preferata din Romania si petrece Pastele asa cum iti doresti: www.travelminit.ro