Vacanta la schi in 2018 – 3 hoteluri de lux din statiunile montane romanesti

Chiar daca prin sudul tarii zapada inca se lasa asteptata, la munte distractia este in toi pe partiile de schi. Fulgii de zapada s-au asternut inca de cateva saptamani in cele mai populare statiuni de pe la noi, iar de curand s-au inaugurat si faimoasele targurile de Craciun. Atmosfera de sarbatoare s-a instalat deja in majoritatea statiunilor montane si preconizam ca nici n-o sa dea bir cu fugitii prea curand asa ca profitati de ocazie si dati o fuga pana la munte.

Pasionatii de sporturi de iarna sunt asteptati si in acest an pe partiile din Romania, cu zapada din belsug, vin fiert si voie buna. Daca nu v-ati facut inca planuri pentru vacanta de iarna, dar stiti ca vreti neaparat sa incercati si anul acesta schiurile, echipa HotelGuru.ro va prezinta 3 hoteluri de lux situate la doi pasi de partie, numai bune pentru un weekend relaxant la munte.

1. Hotel Edelweiss **** din Poiana Brasov 

Situata mereu in topul preferintelor turistilor romani, dar si straini, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, statiunea Poiana Brasov este recunoscuta indeosebi datorita calitatii ireprosabile a partiilor de schi si peisajelor incredibile ce pot fi admirate in zona. Dotata cu doua telecabine, o telegondola, doua telescaune si cinci instalatii de teleschi, Poiana Brasov se mandreste cu una dintre cele mai moderne instalatii dedicate iubitorilor de sporturi de iarna. Deserviti de 6 partii de schi cu niveluri de dificultate diferite, turistii ce ajung in Poiana se declara mai mult decat multumiti de atmosfera de pe partie si serviciile oferite.

Pentru cei care vor sa faca o vizita in Poiana in perioada urmatoare si vor sa se cazeze intr-o locatie spectaculoasa, echipa HotelGuru.ro recomanda hotelul Edelweiss ****, o unitate de cazare eleganta situata in apropierea telefericului, partiei de ski si a patinoarului.

In cele 29 de camere, oaspetii hotelului Edelweiss se vor putea relaxa in cele mai bune condintii de cazare, in timp ce admira o panorama superba. Toate camerele sunt dotate cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, dusuri si cazi cu hidromasaj. Pe langa acestea, turistii se pot elibera de griji in centrul SPA din incinta hotelului, se pot delecta cu preparatele traditionale si internationale din restaurantul propriu si pot socializa cu ceilalti oaspeti in zona de lobby sau la bar.

2. Hotel New Belvedere **** din Poiana Brasov 

Ramanem tot in Poiana, in aceeasi zona, mai exact la hotelul New Belvedere. O locatie moderna, cotata la 4 stele, hotelul New Belvedere este situat intr-o zona privilegiata, la poalele Masivului Postavarul. Cadrul natural de poveste ce completeaza tabloul idilic format in jurul unitatii de cazare serveste drept oaza de liniste si relaxare pentru turistii care isi doresc sa experimenteze una dintre cele mai selecte locatii din Poiana.

La numai doi pasi de partia de schi Kanzel, hotelul New Belvedere pune la dispozitia oaspetilor sai 20 de apartamente dotate cu televizor LCD , telefon, internet wireless si un balcon cu o priveliste superba. Facilitatile comune din incinta hotelului includ sauna, centrul fitness si restaurantul propriu.

3. Lux Garden ***** din Azuga

Ne concentram toata atentia pe urmatoarea unitate de cazare, hotelul Lux Garden, una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate unitati de cazare de pe Valea Prahovei. Desi Azuga nu este un competitor de temut al statiunilor montane cu renume din zona, aceasta se bucura de notorietate in randul turistilor care cauta destinatii de vacanta mai linistite.

Lux Garden ***** are o capacitate de 50 de camere repartizate dupa cum urmeaza: 21 Camere Duble Standard Matrimoniale (din care 8 cu canapea), 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi), 3 Camere Duble Executive, 2 Apartamente Junior Suite, 3 Apartamente Mountain Suite, 3 Apartamente Lux Garden Suite.

Toate camerele sunt complet mobilate si dotate cu televizor, acces la internet, Xbox, minibar, aparat pentru prepararea ceaiului – cafelei, seif si grup sanitar propriu.

Ai o alta propunere? Lasa-ne in comentariu numele unitatii de cazare care te-a impresionat si scrie-ne doua-trei randuri despre experienta ta acolo.