Unde sa petreci Ziua Indragostitilor in Romania?

Ziua indragostitilorIndiferent de data in care alegi sa o celebrezi, pe 14 februarie – de Valentine’s Day sau pe 24 februarie – de Dragobete, Ziua Indragostitilor capata tot mai mult interes si in randul romanilor. Tineri sau intre doua varste, romanii se pregatesc din timp pentru aceasta zi, pentru ca cele cateva ore petrecute in doi, alaturi de persoana iubita, sa fie perfecte. Cadrele cat mai romantice, peisajele si decorurile fermecatoare, “dulcegariile” cat mai aspectuoase, florile atent selectionate prin prisma semnificatiilor pe care le reprezinta – totul este bine cantarit si masurat pentru aceasta zi dedicata iubirii.

Probabil ca si tu ai luat in calcul cateva variante de petrecere a Zilei Indragostitilor, insa noi, cei de la Travelminit, iti mai oferim cinci. Nu strica niciodata o parere in plus.

La zeci de metri inaltime deasupra orasului

Cu siguranta nu e prima data cand iesiti la restaurant, dar seara aceasta trebuie sa fie cu totul speciala. Si nu ne referim doar la flori, bomboane si lumanari, ci la un cadru perfect. Un restaurant amplasat la cativa zeci de metri deasupra solului ofera privelisti de vis, care vor face seara mult mai relaxanta si mai romantica. In Bucuresti exista cateva restaurante care-ti ofera ocazia sa castigi cateva puncte in fata iubitei, iar Restaurantul Sole este unul dintre ele. Panorama pe care o ofera ferestrele mari cat un etaj si bucataria mediteraneana iti taie pur si simplu respiratia si va vor aminti, cumva, de “Doamna si Vagabondul”. O seara petrecuta la inaltime, in fata unei portii de paste italienesti sau a unui platou cu fructe de mare savurate la 15 etaje deasupra nivelului orasului nu va fi uitata prea usor.

La Spa, in doi

Daca nu ai avut timp pana acum sa-ti oferi o ora de relaxare si de rasfat doar pentru tine, poti profita de aceasta zi si sa mergeti in doi la un centru Spa. Noi iti oferim o lista de 22 de hoteluri din Romania cu centre Wellness si Spa deosebite, din care poti sa-l alegi pe care vrei. Important este sa faci rezervarile din timp, iar in ziua cu pricina sa-ti iei de mana persoana iubita si sa va bucurati impreuna de masajele profesionale, tratamentele alese, o baie in jacuzzi, muzica relaxanta si de momentele traite ca in Paradis.

La Marea Neagra

Clasicul nu se demodeaza niciodata. O zi intreaga petrecuta in doi pe malul marii, cu valurile inspumate care se sparg de tarm si sunetul pescarusilor ce planeaza deasupra voastra este intotdeauna o zi reusita. Poti sa descoperi zona veche a orasului Constanta sau sa vizitezi plajele salbatice de pe Litoralul Marii Negre. Chiar daca este luna februarie; in fond, iubirea cere sacrificii, nu?

In excursie, la schi

Cine spune ca Ziua Indragostitilor nu poate incepe pe o partie, mai ales daca faceti parte din categoria celor care apreciaza orice iesire in aer liber, cata vreme este in doi. Poti sa faci rezervari din timp pentru aceasta zi intr-una din statiunile din Romania. Daca nu te decizi pe care sa o alegi, aici ai cateva informatii despre partiile omologate din Romania si unde poti sa te cazezi. Dupa cateva ture pe partie, va puteti incalzi cu o ciocolata calda sau un vin fiert. Pentru ca seara sa fie perfecta, ia in calcul si semineul din cadru.

La pensiunile din tara

Proprietarii de pensiuni se intrec in fiecare an in oferte tentante, cu cine romantice si bucate alese, ca doar dragostea trece prin stomac, nu? Poti sa alegi o pensiune din regiunea Bran-Moeciu, din Maramures, Transilvania sau Bucovina. Asa cum orice weekend petrecut in satele din judetul Sibiu este fermecator si plin de romantism, pentru ca zona este un loc aparte pe harta Romaniei.

Dar credem ca oriunde ai merge, orice varianta ai alege, important este sa te bucuri de aceasta zi alaturi de persoana iubita, sa o petreci romaneste, asa cum iti dicteaza inima, fara cuvinte, gesturi si artificii de import. Fii neaos si iubeste romaneste!