Unde putem sa patinam in Bucuresti?

Syda Productions/Shutterstock.com

Desi zapada se lasa asteptata, inca din luna noiembrie bucurestenii se pot bucura de o tura pe gheata, pe unul dintre patinoarele care au fost deja deschise in capitala tarii. In perioada imediat urmatoarea se anunta si alte inaugurari, insa pana atunci, daca esti prin Bucuresti si vrei sa iti testezi abilitatile de patinator, iata unde poti sa o faci:

Patinoarul “Cotroceni On-Ice”

Incepem lista noastra cu unul dintre patinoarele pe care le gasesti deschise in orice perioada a anului, pe intreaga durata a zilei. Patinoarul “Cotroceni On-Ice” este situat in incinta centrului comercial Afi Cotroceni, in apropiere de statia de metrou Politehnica.

Desi dimensiunile patinoarului sunt reduse si acest lucru ar putea descuraja patinatorii experimentati, “Cotroceni On-Ice” organizeaza o serie de activitati inedite dedicate in mod special celor care stapanesc foarte bine arta patinajului. Printre cele mai populare experiente se afla kartingul pe gheata, o metoda spectaculoasa de a te distra pe patine. Pentru cei mai putin experimentati, exista abonamente saptamanale si sesiuni speciale cu un monitor din staff-ul intern al patinoarului sau cu antrenor extern. Mai multe detalii despre orar, tarife si evenimente gasiti pe www.patinoarafi.ro

Patinoarul la inaltime

Ca in fiecare an, Promenada Mall ii provoaca pe toti pasionatii de patinaj la o sesiune pe gheata intr-un cadru inedit, pe teresa centrului comercial. Deschis inca de pe data de 10 noiembrie, patinoarul va fi disponibil pana pe data de 15 februarie a anului viitor. Pe langa evenimentele ce se vor tine lant, Promenada Mall isi rasplateste patinatorii ce le calca pragul in perioada 10-30 noiembrie cu cate un bilet gratuit la fiecare bilet achizitionat.

Promenada Mall este unul dintre cele mai importante centre comerciale din nordul orasului, situat la cateva sute de metri de statia de metrou Aurel Vlaicu. Pe langa patinoarul la inaltime in Promenada se organizeaza numeroase evenimente, concursuri sau spectacole tematice. Mai multe detalii pe www.promenada.ro

Patinoarul Drumul Taberei

Unul dintre cele mai iubite patinoare din intreg Bucurestiul si-a deschis larg portile la inceputul acestei luni. Desi vremea n-a tinut intotdeauna cu gheata de sub patine, patinoarul este functional si poate fi vizitat atat in zilele din timpul saptamanii, cat si in cele de weekend. Preturile pentru biletele de intrare variaza in functie de ziua aleasa, insa pretul dedicat inchirierii patinelor este acelasi in orice zi te-ai duce.

Daca vrei sa fii primul care afla de concertele, concursurile sau evenimentele ce urmeaza sa aiba loc pe patinoar, iti recomandam sa urmaresti pagina de facebook – www.facebook.com/patinoaronline.

IN CURAND! Pe langa patinoarele mai sus mentionate se vor deschide in curand si altele care vor umple scena festiva a capitalei. Pe masura ce temperaturile vor scadea sunt asteptate deschiderile patinoarului de pe lacul Cismigiu (unul dintre cele mai aglomerate patinoare din Bucuresti) si a altor cateva patinoare mai mici din parcurile bucurestene.


Faci o vizita in Bucuresti si vrei sa testezi gheata din Capitala? Nu ezita sa incerci unul dintre patinoarele prezentate mai sus! Daca vrei sa ramai peste noapte in capitala, rezerva-ti din timp cazare pe www.TravelMinit.ro