Unde mergem la mare anul acesta?

Danilovski/Shutterstock.com

Deja s-a dat startul sezonului estival si nu mai este timp de pierdut. Trebuie sa te apuci sa faci rezervari, liste si tot felul de planuri pentru vacanta ce va veni in curand. Temperaturile ridicate fac ca asteptarea sa fie si mai grea si vacanta tot mai dorita, asa ca daca vrei ca totul sa iasa perfect, ai nevoie de un plan facut din timp. Daca nu te-ai hotarat unde vei merge anul acesta insa vrei cu siguranta sa alegi litoralul romanesc, echipa HotelGuru.ro te ajuta sa iei o decizie in functie de preferintele tale.

Pe litoralul romanesc se gasesc statiuni de familie unde te poti relaxa alaturi de cei mici si prieteni, statiuni in care tinerii sunt la tot pasul si isi fac de cap pe plaja sau prin barurile din zona falezei si statiuni in care poti sa te simti ca in Dubai. Nu e de mirare ca litoralul romanesc incepe sa castige din nou teren in fata statiunilor din afara, avand in vedere progresul continuu care se vede cu ochiul liber de la an la an.

Statiuni potrivite pentru familii

Prichindelul deja s-a facut mare si vrei sa il iei cu tine in vacanta, dar nu stii care ar fi cel mai potrivit loc? Nu-ti face griji, pe litoralul romanesc vei gasi suficiente unitati de cazare cu servicii incluse pentru cel mic si modalitati cat mai creative de distractie.

Olimp

Aleksandar Todorovic/Shutterstock.com

Olimp, alaturi de Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Eforie Sud si Eforie Nord, face parte din categoria statiunilor linistite in care vei gasi la tot pasul familii venite in vacanta. Datorita acestui aspect, in zona s-au construit hoteluri si resorturi ce dispun si de metode de relaxare pentru cei mari, dar si de terenuri de joaca ideale pentru cei mici.

Blaxy Premium Resort este unul dintre cele mai mari resorturi din Romania, cu o suprafata de 72.000 de metri patrati si trei cladiri cu 540 de apartamente. Confortul oaspetilor este asigurat nu numai de camerele frumos amenajate si dotate modern cu toata aparatura necesara, ci si de piscinele exterioare, barurile si centrul SPA. Pentru cei mici, Blaxy Premium Resort ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber in cadrul cluburilor de muzica, sculptura si desen. Nici adolescentii nu au fost uitati, acestia fiind invitati la concerte live, seri de karaoke si sesiuni de stand-up comedy.

Pretul unei nopti de cazare intr-un apartament pentru doua persoane este de 300 de lei. Pretul include micul dejun si facilitatile din cadrul resortului. Pentru rezervari intra aici!

Eforie Nord

Creative Lab/Shutterstock.com

Statiunea Eforie Nord a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai interesante locatii de pe litoralul romanesc datorita amplasarii sale in apropierea Lacului Techirghiol. Totodata, acest caracter curativ al statiunii a propulsat statiunea in topul preferintelor turistilor romani si al celor veniti din afara granitelor. Vizitata cu precadere de familii cu copii sau varstnici, Eforie Nord se bucura de un numar impresionant de turisti in fiecare sezon.

Hotel Grand Eforie Nord este o constructie noua din apropierea Spitalului de Recuperare si Balneologie, ideala pentru un sejur relaxant si lipsit de griji. Situat in apropierea unei plaje, hotelului nu-i lipseste decat marea si nisipul din incinta sa, caci in rest le are pe toate. Printre facilitatile de care te poti bucura in cadrul hotelului sunt incluse un salon de cosmetica, jacuzzi, piscina acoperita, tratamente cu namol, resturant si terasa.

Pretul unei nopti de cazare intr-una din camerele duble ale hotelului este de 170 de lei, insa este necesara rezervarea pentru minim doua nopti (micul dejun este inclus in pret). Pentru mai multe detalii si rezervari intra aici!


Statiuni potrivite pentru tineri

Tinerii din Romania au inceput sa revina pe litoralul romanesc in cautarea distractiei. Statiunile cu renume pentru acest segment de varsta sunt Costinesti si Vama Veche. Ambele ofera posibilitati nenumarate de distractie si petrecere a timpului liber, iar unitatile de cazare din zona sunt adaptate nevoilor generatiei tinere. O alta statiune preferata in randul tinerilor este Mangalia, desi Mangalia este o statiune mixta, vizitata in egala masura de familii cu copii si tineri petrecareti.

Costinesti

Balate Dorin/Shutterstock.com

Fostul sat pescaresc este astazi una dintre cele mai mari atractii turistice de pe litoralul romanesc pentru tinerii dornici de distractie. Nu exista bucata de plaja pe care sa nu zaresti grupuri de tineri venite in vacanta si nici local care sa nu fie plin de voie buna.

Casa Royal Haveli este situata in apropierea plajei Obelisc si a parcului de distractii, cu alte cuvinte, in centrul distractiei. Unitatea de cazare dispune de 10 camere duble cu baie proprie, WI-FI gratuit si alte facilitati moderne. Daca te-ai hotarat sa pleci cu prietenii intr-un sejur la mare si cautai un loc in care sa incapeti cu totii si care sa va ofere toate conditiile necesare unui sejur perfect, Casa Royal Haveli este una dintre cele mai bune optiuni disponibile in statiunea Costinesti.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 170 de lei. Pentru rezervari intra aici!


Ai o gasca mai mare decat capacitatea unitatii de cazare recomandate de noi? Nu-ti face griji, gasim locuri pentru toata lumea! In link-ul urmator vei gasi toate unitatile de cazare disponibile in Costinesti pe perioada verii!


Statiuni de lux de pe litoralul romanesc

Statiunea de pe litoralul romanesc care detine suprematia la acest segment este, bineinteles, Mamaia.

Mamaia

eZeePics/Shutterstock.com

Cea mai moderna si cea mai populara statiune in randul turistilor instariti de la noi din tara este si cea mai cautata locatie de catre turistii straini. Datorita promovarii intense a statiunii in afara granitelor, mii de tineri straini aleg sa isi petreaca vacanta de vara pe meleaguri romanesti.

Hotel Hawaii este o unitate de cazare de 4 stele aflata in nordul statiunii Mamaia, in apropierea tuturor cluburilor si restaurantelor exclusiviste din zona. Ceea ce deosebeste acest hotel de celelalte din statiune este ca toate camerele beneficiaza de vedere spre mare. Oaspetii pot alege din 25 de apartamente si 5 camere duble care va fi locul de relaxare dupa petrecerile lungi de pe plaja.


Mai multe informatii despre unitatile de cazare din Mamaia gasesti aici!


*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 21-22 iunie 2017 si sunt valabile astazi, 8 mai 2017.