Top 15 cele mai cochete localuri din Bucuresti

trabantos/Shutterstock.com

Bucurestiul este plin de localuri cochete, cu design unic, in care iti poti petrece serile racoroase de vara, dupa-amiezele innorate de toamna sau diminetile insorite de primavara. Daca te-ai plictisit de locurile cunoscute, echipa Travelminit ti-a pregatit o lista cu cele mai interesante pub-uri si cafenele din capitala tarii.

  1. Kunnai

Kunnai este un local aparut relativ recent in Bucuresti,  care ofera mancare thailandeza la standarde ridicate. Situat in apropiere de Piata Domenii, la mica distanta de Piata Victoriei, Kunnai este deschis de luni pana duminica intre orele 12:00 si 24:00.

Adresa: strada Copilului, nr.6

  1. Hashtag Pub

Inspirat din cultura scandinava, designul localului este unul deosebit si relaxant. In meniul celor de la Hashtag Pub gasesti supe, diverse tipuri de burgeri, preparate pe baza de pui, porc si peste.

Adresa: soseaua Mihai Bravu, nr 32

  1. Switch.eat

Switch.eat este un bar deschis in 2014 pentru iubitorii de burgeri. Designul minimalist si mansarda localului sunt piesele de rezistenta ale succesului barului in randul tinerilor din Bucuresti.

Adresa: strada Horei, nr 34

  1. Upstairs Rooftop

Situat la ultimul etaj al unei cladiri aflate in aproape de centrul Bucurestiului, Upstairs Rooftop ofera o priveliste superba asupra orasului. Privelistea vine insotita de mancare buna si atmosfera placuta.

Adresa: strada Sevastopol, nr.24

  1. The Urbanist

Un bar chic si un magazin de haine formeaza astazi The Urbanist. Aflat in centrul vechi, la o aruncatura de bat de Curtea Veche, The Urbanist este mai mereu plin de tineri care imbina utilul cu placutul atunci cand sunt in cautarea unei perechi de adidasi sau a unui tricou.

Adresa: strada Caldarari, nr 3

  1. Puro & Bio

Iubitorii de inghetata au un local fresh in apropiere de Calea Victoriei. In gelateria Puro&Bio din Bucuresti sunt comercializate aproximativ 30 de sortimente de inghetata care sunt schimbate in functie sezon si cerinte.

Adresa: strada Ion Câmpineanu, nr 20

  1. Distrikt 42

Amplasat la intersectia strazilor Smardan cu Sfantul Dumitru, vis-a-vis de Teatrul de Comedie, pub-ul Distrikt 42 este o “pata de culoare” in peisajul pub-urilor din centrul vechi. Desprins parca din povestile lui Jules Verne, Distrikt 42 este un local total diferit de ceea ce ai mai vazut pana acum si merita vizitat.

Adresa: strada Sfantul Dumitru, nr 3

  1. Van Fruct

Van Fruct este un bar de dimensiuni reduse care comercializeaza sucuri naturale. In meniul celor de la Van Fruct gasesti limonade, smoothie-uri, sucuri si cafea exotica.

Adresa: strada Ion Câmpineanu, nr 21

  1. Frudisiac

Frudisiac este un local situat in Floreasca, cu un design a fost inspirat din cultura scandinava. Muzica jazz si mobilierul din lemn contribuie la crearea unui peisaj de poveste.

Adresa: intrarea Bitolia, nr 4

  1. ORYGYNS Specialty Coffee

ORYGYNS Specialty Coffee isi propune sa educe simturile bucurestenilor in materie de cafea cu o gama larga de sortimente internationale. Anul trecut, cafeneaua a sustinut aceasta miscare printr-o campanie inedita in care clientii plateau in functie de cat considerau ca merita cafeaua primita.

Adresa: strada Jules Michelet, nr 12

  1. Origo

Ramanem in zona dominata de cafea si prezentam o alta cafenea ce merita vizitata din Bucuresti: Origo. Origo este primul coffee shop cu prajitorie proprie din Bucuresti si este foarte cunoscut in randul tinerilor bucuresteni.

Adresa: strada Lipscani, nr 9

  1. Caju

Noul local al lui Chef Joseph Hadad a fost inaugurat la sfarsitul anului trecut.  Caju este o braserie unde pot fi servite aproximativ 40 de preparate printre care si cateva deserturi a caror reteta a fost creata chiar de Chef J. Hadad.

Adresa: strada Nicolae Golescu, nr 16

  1. Kid you Not

Kid you Not este un local din Capitala care si-a propus sa darame zidul dintre mancare sanatoasa si cea delicioasa. Fiind adesea in situatia de a alege intre mancarea nesanatoasa care arata incredibil de bine uneori, cu un gust pe masura si cea sanatoasa care este perceputa ca fiind fara savoare initiatorii proiectului Kid you Not si-au propus sa creeze un local unde acest stereotip sa fie contrazis. Asa a luat nastere un local cochet in inima Bucurestiului unde se serveste mancare sanatoasa si gustoasa.

Adresa: strada Domnita Ruxandra, nr 7

  1. Social 1

Social 1 este un restaurant modern, cu meniu international, aflat in apropierea Casei Poporului. Aici, te poti relaxa dupa un tur al Bucurestiului sau dupa o zi lunga de munca.

Adresa: bulevardul Unirii, nr 1

  1. Animaleto

Animaleto este un loc unde lucrurile par reinventate, totul pentru ca persoanele care trec pragul sa aiba o experienta unica.

Adresa: strada Visarion, nr. 10