Top 10 hoteluri cu SPA din Romania

SPA-ul, piscina, zona de relaxare, sunt printre facilitatile cele mai cautate la un hotel. Travelminit a facut o selectie de 10 hoteluri cu facilitati Wellness & Spa, totul pentru a fi sigur ca va intoarceti acasa cu bateriile incarcate.

  1. Hotel Afrodita, Baile Herculane

Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost desemnat ca fiind unitatea de cazare a anului 2015 de catre cititorii blogului Travelminit.

Situat in Baile Herculane, o zona cu adevarat minunata in care merita sa va petreceti cel putin un weekend, hotelul Afrodita este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din statiune. Acesta dispune de camere de 3 si 4 stele, zona SPA (piscina, sauna, Jacuzzi, sala de fitness) si se afla aproape de obiectivele turistice din statiune.

  1. Hotel Szeifert, Sovata

Hotelul Szeifert se gaseste in centrul statiunii Sovata, in vecinatatea lacului Negru – cel mai vechi lac sarat din Sovata. Asezarea este centrala, in mijlocul naturii, intr-un mediu linistit, sanatos, fara zgomot.

  1. Danubius Health Spa Resort, Sovata

Danubius Health Spa Resort Bradet**** superior este situat in inima statiunii, se afla la doar 200 de metri de lacul helioterm Ursu. In acest hotel puteti beneficia de tratamente, programe de fitness, wellness si de frumusete, recreere, agrement, experiente gastronomice si servicii pentru conferinte.

  1. Hotel Carpathia, Sinaia

Hotelul de 4 stele Carpathia este situat in centrul statiunii montane Sinaia. Oaspetii se pot relaxa in centrul Spa, care are 2 saune, piscina interioara si cada cu hidromasaj. La un cost suplimentar, sunt oferite diferite masaje si terapii.

  1. Pensiunea La Broscuta, Campia Turzii

Complexul turistic “La Broscuta” va sta la dispozitie pentru a va oferi momente de relaxare si distractie, intr-un loc care le are pe toate: restaurant, baza sportiva, strand si pensiune.

  1. Hotel Maxim, Oradea

Hotelul Maxim este un hotel luxos de 4 stele, ascuns in inima orasului Oradea.
Acesta se afla departe de agitatia zilnica a orasului, a fost conceput ca o cazare moderna, relaxanta si ca un centru de intalniri, si totusi se afla la doar 2 minute distanta fata de zona pietonala si fata de centrul vechi al orasului.

  1. Pleiada Boutique, Iasi

Pleiada Boutique Hotel este un hotel de 5 stele elegant si primitor, situat la 5 km de centrul orasului Iasi, departe de zgomot si aglomeratie. Acesta ofera acces gratuit la o piscina interioara si un centru de fitness. Oaspetii au la dispozitie o sauna si facilitati de Spa, la un cost suplimentar.

  1. Hotel Tarnava, Odorheiu Secuiesc

Hotelul este localizat ultracentral, in vecinatatea faimosului Parc al Amintirilor. Din hotel, printr-o scurta plimbare se poate admira centrul medieval al orasului.

  1. Villa Vitae Wellness & Spa, Odorheiu Secuiesc

Villa Vitae Wellness & Spa este situat in mijlocul unei gradini de doua hectare, este usor accesibil, si totusi departe de zgomotul orasului.

  1. Premier Palace Hotel & Spa, Bucuresti

Premier Palace Hotel & Spa Bucharest ofera cazare in 82 camere placut mobilate si confortabile. La restaurant puteti servi preparate delicioase. Accesul la internetul wireless este disponibil la unitatea de cazare.