Te-ai hotarat sa mergi la mare? Iata 5 articole de pe Travelmi care te-ar putea ajuta

Vama Veche, foto Daniel Caluian

Daniel Caluian / Shutterstock.com

Litoralul romanesc este in aceasta perioada “tinta” tuturor celor care iau in calcul un concediu in Romania. Vremea calda si apa numai buna pentru scaldat atrage persoane dornice de un concediu de neuitat din cele mai indepartate colturi ale tarii. De aceea, ne-am hotarat sa alegem pentru tine 5 articole de pe blogul HotelGuru.ro care, dupa parerea noastra, te-ar putea ajuta in cazul in care ajungi vara aceasta pe litoral.

  1. Cinci hoteluri de pe litoral care au piscina –> Link: http://bit.ly/29jf2eT

Atunci cand ajungi la mare, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa iti gasesti o unitate de cazare pentru a scapa de aceasta grija si de bagajele pe care le ai. Dar de cele mai multe ori apa marii este prea ispititoare si vrei sa faci o baie scurta imediat ce ajungi pe litoral iar astfel gasirea cazarii ideale o lasi pe mai tarziu, nu-i asa? Cel mai indicat ar fi sa faci rezervare online, de acasa, si vei scapa de aceasta grija.

Unitatile de cazare prezentate in acest articol au piscina proprie, fiind ideale pentru familiile care au copii mici. Mai multe unitati de cazare pe litoral gasiti pe site-ul nostru, Travelminit.

  1. 3 parcuri de distractii pe litoralul romanesc –> Link: http://bit.ly/29kHdvy

Cum ar fi un concediu fara distractie? Parca ar lipsi ceva, nu-i asa? Pentru cei care doresc o vacanta mai activa din care sa nu lipseasca distractia si activitatile de agrement am selectat acest articol. Aici vei gasi detalii legate de ofertele a 3 parcuri de distractii de pe litoralul romanesc.

  1. 5 cherhanale de la malul marii –> Link: http://bit.ly/1TVok1e

Adevaratele comori ascunse de la malul Marii Negre nu se afla pe plajele private, ci adesea departe de acestea. O cherhana aflata la cativa pasi de malul marii putem spune ca este chiar o atractie turistica si nu trebuie ratata aceasta “aventura” culinara.

  1. Cetatea Histria – un obiectiv must see pe litoral –> Link: http://bit.ly/29gV31N

Sa mergi la mare nu inseamna doar sa stai la soare, sa inoti ori sa te odihnesti. Daca esti dornic de putina istorie, ai putea sa te abati din drumul catre mare pentru cateva ore si sa vizitezi Cetatea Histria. Ai toate informatiile necesare in acest articol.

  1. Scufundari la Marea Neagra – descopera o lume magica –> Link: http://bit.ly/29ddKQU

Chiar daca probabil nu te-ai gandit la asta, in Romania exista cateva centre de scufundari pe litoral. Intr-adevar, apa nu este atat de clara ca in Marea Egee sau Marea Ionica, dar experienta cu siguranta merita incercata. In acest articol poti gasi informatii despre “atractiile” de pe fundul marii si despre centrele de scufundari.