Statiunea Baile Felix va avea cel mai mare complex de agrement din Romania

646x404Complexul din Baile Felix va avea 2 hoteluri de cinci stele, 14 bazine cu apa, o baza de tratament echipata cu aparatura de ultima generatie, restaurant, zona de agrement sau sali de conferinte. Din cele 14 bazine cu apa, 7 bazine sunt cu apa termala si 7 cu apa incalzita.

Constructia a inceput in anul 2010, iar din luna august a acestui an, baza de agrement a intrat in probe, urmand ca incepand cu luna octombrie sa se deschida publicului. Tot pentru turisti va fi inaugurata si zona de relaxare si distractie care va cuprinde aparate de hidromasaj, paturi de masaj, jacuzzi, tobogane sau un bazin cu lumini colorate.

Planurile Societatii de Turism Felix includ ca pana in anul 2020 sa ofere servicii de tip all inclusive pentru turisti, in prezent beneficiind de masa de seara in stil bufet suedez.

Odata cu deschiderea acestui complex, Romania va avea o baza de tratament, agrement si relaxare la nivel european, putand rivaliza cu cele din estul Ungariei. Din fericire, complexul de la Baile Felix ofera in plus si calitatea apei termale.

La Baile Felix se ajunge relativ usor, statiunea balneara aflandu-se la aproximativ 6 km de Oradea. Din Bucuresti sunt aproape 600 de kilometri si se poate opta pentru doua variante de traseu:

1. Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Brad – Beius – Oradea
2. Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Alba Iulia – Turda – Cluj Napoca – Huedin – Oradea.

Detalii despre proiect, gasiti aici.