Revelion la palat! Afla detalii despre cea mai sofisticata petrecere din Bucuresti

Africa Studio/Shutterstock.com

Anul ce vine este anul tau si ti-ai propus sa petreci intr-un mod deosebit in noaptea de Revelion? Alatura-te celor cateva sute de participanti la cea mai sofisticata petrecere din Bucuresti, petrecerea de la Palatul Parlamentului. Voia buna, muzica de calitate, mancarurile rafinate si tinutele elegante sunt un must  ale unei petreceri reusite si, totodata, elementele definitorii pentru un Revelion de poveste.

Palatul Parlamentului gazduieste si in acest an una dintre cele mai spectaculoase petreceri de anul nou – Petrecerea de la Palat! Cu invitati de seama precum Stefan Banica Jr, Cornel Verban si Willmark Dance & Show, Revelionul la palat se anunta a fi unul dintre cele mai “spumoase” si interesante evenimente petrecute in Capitala Romaniei in noaptea dintre ani.

Cauta-ti o tinuta “glamour”, cele mai fine bijuterii si pantofii cei noi pentru ca in seara de Revelion este rost de petrecere! Dupa cum ai vazut, lista invitatilor speciali cuprinde numele unor artisti mari ai scenei romanesti, ceea ce se traduce prin distractie, distractie si iar distractie!

La voia buna deja instalata, se adauga un meniu ales pe spranceana din care poti alege arancini cu creveti, vol-au-vent cu crema de branza, somon afumat si icre rosii, terina de porc cu aioli de mustar, rulada curcan cu farsa de pui, minifrigarui cu cascaval afumat si castravete, terina din branzeturi cu fructe confiate, canapea cu icre crap, tapenada masline negre cu ciuperci, peste alb cu rosti de legume, piure de cartofi dulci cu biscuit amaretto si consume de varza rosie, sarmalute in foi de vita din carne de curcan, buturuga din muschiulet porc cu crusta de ierburi sau cartofi Anna cu legume si reductie de vin rosu. Toate cele deja enumerate promit sa iti rasfete simturile in noaptea de 31 decembrie si sa iti imbie papilele gustative cu arome inedite si combinatii deosebite.

Trecand usor de programul artistic si meniu, este timpul sa ne concentram putin asupra tinutei, doar vorbim de un Revelion la palat! Dress code-ul sugerat este “glamour” ceea ce s-ar traduce prin “farmec”. Asadar, accesorizeaza-ti tinuta de petrecere cu o atitudine sic, increzatoare si suprinde-i pe toti cu farmecul tau.

Esti gata de petrecere?

Pentru cei care vor sa se alature petrecerii, biletele inca sunt disponibile pentru toate cele patru categorii de pret – standard, premium, gold si VIP – la urmatoarele tarife:

  • Standard – 165 EUR/persoana
  • Premium – 185 EUR/persoana
  • Gold – 205 EUR/persoana
  • VIP – 225 EUR/persoana

Rezerva aici: www.lapalat.ro/#rezervare

Bine de stiut: Categoriile de pret sunt stabilite in functie de pozitionarea mesei fata de scena si ringul de dans.

Ramai peste noapte?

Daca vii de departe si vrei sa ramai peste noapte in Bucuresti, iti recomandam sa nu lasi pe ultima suta de metri rezervarea unei camere de hotel intrucat capitala se anunta a fi foarte aglomerata in perioada sarbatorilor. Rezerva din timp o camera pe www.travelminit.ro si bucura-te de cele mai bune oferte pentru unitatile de cazare din Bucuresti.