Revelion 2018 – unde poti admira cele mai spectaculoase focuri de artificii

Augustin-Lazaroiu/Shutterstock.com

Acum ca toata agitatia din jurul Craciunului s-a mai domolit si fiecare si-a primit cadoul visat (speram noi), e timpul sa ne gandim la urmatorul eveniment important al acestei perioade: petrecerea de Anul Nou.

Daca de Craciun atmosfera este una linistita, de Revelionul lucrurile se afla la cealalta extrema. Trecerea dintre ani este de cele mai multe ori serbata cu prietenii intr-o locatie spectaculoasa, unde muzica este neintrerupta, iar raurile de sampanie curg in toate paharele.

Totusi, cel mai important aspect al petrecerii ramane si in acest an focul de artificii care marcheaza inceputul unui nou an calendaristic si sfarsitul celui precedent. Aceasta traditie este una respectata in mai toate colturile lumii, australienii si asiaticii fiind cei care disputa mai mereu titlul de cel mai spectaculos foc de artificii.

Revenind pe meleagurile noastre, focurile de artificii vor fi prezente la majoritatea petrecerilor in aer liber organizate in orasele mari. Bucurestiul se pregateste ca in fiecare an de un spectacol legendar, de data aceasta locatia sa fiind Piata George Enescu. Primaria Capitalei organizeaza un concert incendiar la care vor lua parte cei mai cunoscuti artisti din Romania, ce va fi urmat de un foc de artificii spectaculos realizat la miezul noptii.

Oradea, una dintre cele mai populare destinatii ale anului 2017 se pregateste de o petrecere de zile mari care sa sarbatoreasca succesul neasteptat al orasului. La ora 0:00, cerul orasului va fi luminat din trei surse diferite: Turnul Primariei, Malul Crisului si din locul viitoarei subterane. Inainte de marele eveniment, mai multi artisti vor intretine atmosfera in Piata Unirii.

Nici Clujul nu se lasa mai prejos! Capitala Ardealului este pregatita pentru cea mai importanta noapte din an. Mii de oameni sunt asteptati in Piata Unirii, locul in care se vor auzi toate genurile de muzica. Pe langa muzica buna, delicatesele traditionale de la targul de Craciun si patinoarul care va fi deschis pana la ora 23:30, clujenii se vor bucura de un super spectacol de lumini si artificii la miezul noptii.

Galatiul isi face timid loc printre destinatiile de Revelion, mandrindu-se cu o petrecere exceptionala ce va avea loc la cumpana dintre ani. In inima orasului vor concerta mai multi artisti cunoscuti ai momentului, iar la miezul noptii sunt asteptate sute de lumini care sa vesteasca intrarea in noul an.

Incheiem acest tur al oraselor romanesti cu Sibiu, locul in care Inna isi va face aparitia in mijlocul multimii. Alaturi de cunoscuta cantareata vor concerta artisti importanti ai muzicii usoare precum Smiley. La miezul noptii, sibienii vor fi surprinsi cu un spectacol cu totul si cu totul deosebit.

Iti surade ideea unui Revelion intr-unul intre orasele de mai sus? Cauta-ti acum cazare pe www.TravelMinit.ro si apuca-te de impachetat.