Revelion 2017 pe Valea Prahovei – 3 unitati de cazare

casa-freyaValea Prahovei este, de cele mai multe ori, cea mai aglomerata destinatie montana. Vara sau iarna, statiunile de la poalele muntilor Bucegi nu duc lipsa de turisti. Pentru bucuresteni, dar si pentru cei din imprejurimi, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Cheia, Comarnic, Breaza, Paraul Rece si Slanic Prahova se numara printre cele mai apropiate destinatii de vacanta si weekend. E lesne de inteles de ce si mini-vacantele de sarbatori se transforma in sejururi, in aceleasi destinatii.

Revelionul, bunaoara, este cel mai bun pretext pentru inca o escapada montana, mai ales pentru cei care iubesc sporturile de iarna. Statiunile de pe Valea Prahovei au toate dotarile necesare pentru schi (si lectii de schi), sanius, patinaj si snowboarding. Hai sa-ti aratam ce oferte gasesti pe Valea Prahovei pentru Revelion 2017!

Pensiunea Valea Prahovei**** din Comarnic

Situata la numai 7km distanta de statiunea Sinaia, pensiunea Valea Prahovei din Comarnic este amplasata intr-un cadru de poveste, cu o curte de aproape 3000mp frumos amenajata. Copiii vor fi cei mai fericiti, pentru ca au la dispozitie un tobogan, leagana si o casuta ecologica de lemn plina cu jucarii. Din cand in cand, vor mai fi vizitati de cele doua veverite din padure, care au invatat ca la pensiune gasesc nuci cate vor. Puteti vizita in zona Schitul Lespezi, Muzeul Cinegetic, Muzeul Iulia Hasdeu, Barajul paltinu si celebrele statiuni de pe Valea Prahovei.

Locatia dispune de 7 camere duble cu baie proprie, TV LCD cu programe prin cablu si restaurant. Mare parte din bucatele oferite (zacusca, vinete si ardei capia copti, dulceturi si gemuri, diverse bauturi specifice zonei de munte: afinata, zmeurata, ciresata si visinata) sunt homemade.

Pachetul de Revelion 2017 include 3 sau 4 nopti de cazare cu demipensiune sau pensiune completa (la alegere), cina festiva de Revelion, bauturi la masa festiva si la cina din 1 ianuarie 2017 (whiskey, afinata, vin, apa, cafea), program artistic sustinut de formatia maestrului “Nelu Miron”.
Copiii pana in 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca dorm in pat cu parintii,iar daca se solicita pat suplimentar se achita 30 lei/noapte. Sejurul incepe pe 30.12.2016 cu cina si se incheie pe 02.01.2017/03.01.2017 cu micul dejun.
Iata care sunt tarifele de persoana/loc in camera dubla:
1000 lei (4 nopti de cazare cu demipensiune)
1200 lei (4 nopti de cazare cu demipensiune)
850 lei (3 nopti de cazare cu demipensiune)
970 lei (3 nopti de cazare cu demipensiune)
280 lei/persoana meniul festiv fara pachetul de Revelion

Casa Freya**** din Busteni

Poti sa intampini noul an intr-o mica oaza de relaxare si rafinament, intr-un cadru exclusivist si cu servicii pe masura. Casa Freya este amplasata intr-una din cele mai frumoase locatii ale statiunii Busteni, zona Zamora, aproape de Castelul Cantacuzino. Locatia dispune de 15 spatii de cazare deosebite, un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, un bar modern si un foisor la liziera padurii.

Daca doresti sa rezervi un sejur de Revelion 2017, ai la dispozitie doua pachete:
Cazare 4 nopti cu mic dejun inclus, cina in prima si ultima seara, cina festiva de Revelion (open bar), brunch pe 01.01.2017, acces la zona de Spa (sauna, jacuzzi – o ora, o singura zi), foc de artificii in noaptea de Revelion. Tarifele pentru acest pachet sunt: 1750lei/persoana in camera dubla standard, 1950lei/persoana in camera dubla cu vedere la munte, 2250 lei/persoana in apartament standard, 2450 lei/persoana in apartament cu vedere la munte.
Cazare 3 nopti cu mic dejun inclus, cina in prima seara, cina festiva de Revelion (open bar), brunch pe 01.01.2017, acces la zona de Spa (sauna, jacuzzi – o ora, o singura zi), foc de artificii in noaptea de Revelion. Tarifele pentru acest pachet sunt: 1550lei/persoana in camera dubla standard, 1750lei/persoana in camera dubla cu vedere la munte, 1950 lei/persoana in apartament standard, 2150 lei/persoana in apartament cu vedere la munte.

Hotelul Hart**** din Predeal

Complexul hotelier Hart este amplasat intr-o zona superba din Timisul de Sus (la intrarea in statiunea Predeal, venind dinspre Brasov), inconjurata de paduri, poteci si trasee montane deosebit de frumoase. Acolo veti gasi camere si apartamente spatioase si primitoare, restaurant, salon si bar, precum si un centru Spa in care va puteti relaxa.

Pachetul de Revelion 2017 include 4 nopti de cazare, program artistic, cina de Revelion, recital sustinut de Catalin Crisan in noaptea de Revelion si o multime de surprize.
Tarifele pornesc de la 2500 de lei/persoana in camera dubla (corp A), 2600 de lei/persoana in camera dubla (corp B, nou), 3300 de lei/persoana in apartament si ajung la 6000 de lei/persoana in apartamentul “Elite”.

Iata care este programul pentru pachetul de Revelion:
30.12.2016: primirea turistilor, relaxare si destindere la Spa, buna voie la un pahar de vin fiert pe terasa restaurantului langa foc de tabara, cina bufet (preparate calde, reci, salate, desert, bauturi), petrecere de bun-venit cu formatia hotelului.
31.12.2016: mic dejun bufet, timp liber pentru schi si sanius, pranz in aer liber langa foc de tabara, cu mancare in ceaune (gustari traditionale, ciorba, tocanita la ceaun), party –show Revelion 2017, program special de Revelion, surprize, open bar cu bauturi traditionale si de import, muzica live, program cabaret.
01.01.2017: brunch, timp liber, relaxare la Spa, seara romaneasca cu dansuri populare.
02.01.2017: mic dejun bufet, timp liber, spectacol pentru copii (teatru de papusi), disco-party,spectacol de magie, cina bufet.
03.01.2017: mic dejun bufet.

Pe Travelminit gasiti multe alte oferte de cazare in statiunile de pe Valea Prahovei, in perioada 30 decembrie 2016 – 3 ianuarie 2017.