Revelion 2017 – 5 oferte la munte

Ioana Catalina E / Shutterstock.com

Ioana Catalina E / Shutterstock.com

A devenit oarecum celebra expresia „ei, acum ca a trecut si vacanta de vara, unde mergem de Revelion?”, pe care o auzim tot mai des odata cu sfarsitul lunii august. Asa ca ne-am gandit sa venim in intampinare cu cateva sugestii de cazare pentru petrecerea Anului Nou, mai exact cu 5 oferte la munte. Iata care sunt sugestiile Travelminit:

Hotel Royal*** din Poiana Brasov

Situat intr-una din cele mai frumoase destinatii de iarna montane, Poiana Brasov, si la numai un kilometru distanta de teleschi, hotelul Royal este perfect pentru petrecerea Revelionului 2017. Hotelul ofera acces gratuit la sauna si pune la dispozitia turistilor un spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi. In plus, locatia este foarte aproape de cateva obiective turistice frumoase ale Brasovului, dar si de Cetatea Rasnov.
Si anul acesta, Hotel Royal din Poiana Brasov vine cu mai multe pachete interesante pentru petrecerea Revelionului 2017 intr-o zona ideala pentru schi:

– Pachet de 5 nopti cuprins in perioada 29 decembrie 2016 ñ 3 ianuarie 2017, cu mic dejun: 3.440 lei/persoana in camera dubla; 4.520 lei/persoana in camera tripla; 5.185 lei/persoana in apartament
– Pachet de 5 nopti cuprins in perioada 29 decembrie 2016 ñ 3 ianuarie 2017, fara mic dejun: 3.215 lei/persoana in camera dubla; 4.295 lei/persoana in camera tripla; 4.960 lei/persoana in apartament
– Pachet de 3 nopti cuprins in perioada 30 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017, cu mic dejun: 2.350 lei/persoana in camera dubla; 3.105 lei/persoana in camera tripla; 3.550 lei/persoana in apartament
– Pachet de 3 nopti cuprins in perioada 30 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017, fara mic dejun: 2.215 lei/persoana in camera dubla; 2.970 lei/persoana in camera tripla; 3.415 lei/persoana in apartament
Pentru cei interesati doar de cina festiva de Revelion la Hotel Royal, tariful este de 310 lei/persoana.

Hotel Toaca Bellevue**** din Gura Humorului

Beneficiind de o amplasare fericita, pe un platou cu vedere panoramica deosebita la partia de schi Soimul, hotelul Toaca Bellevue din Gura Humorului este foarte aproape de doua dintre cele mai frumoase manastiri ale Bucovinei: Voronet si Humor.
Oferta de Revelion include 4 nopti de cazare in perioada 29 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017, in sistem demipensiune, cu mese bogate si preparate traditionale, preparate cu materii primedin gospodaria proprie. Programul include, de asemenea, ìspectacolulî traditional al taierii porcului, alaturi de masa traditionala cu preparate specifice (sorici, carnati, toba, caltabosi).
Dupa asa mese imbelsugate sunt binevenite plimbarile cu sania trasa de cai de rasa pura, frizieni, pe Mosia Toaca, iar formatiile de uratori si colindatori va vor incanta cu obiceiurile de iarna stramosesti specifice Bucovinei. Iata care sunt tarifele pentru Revelionul 2017, pachetul intreg:
– 2000 de lei/persoana in camera dubla mansardata;
– 2200 de lei/persoana in camera dubla;
– 2500 de lei/persoana in garsoniera (pat matrimonial, canapea extensibila, balcon cu vedere la partia de schi si Voronet);
– 2700 de lei/persoana in apartament standard (living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada hidromasaj);
– 3000 delei/persoana in apartament VIP (living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada hidromasaj si cada retro, balcon cu vedere la partia de schi si Voronet).
Pentru copii, tarifele sunt urmatoarele: 300 lei/copil sub 4 ani cu loc la masa festiva; 1000 lei/copil intre 4 si 13 ani; 50% tarif pachet adult/copil intre 14 si 18 ani.

Pensiunea Raza Soarelui*** din Moeciu

Situata in localitatea Moeciu de Sus, aproape de Cheile Gradistei, pensiunea ofera oaspetilor conditii excelente de cazare intr-o zona de poveste, cu munti mirifici si liniste absoluta.
Pachetul de Revelion include 4 nopti de cazare in perioada 29 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017, la urmatoarele tarife:
– 300 de lei camera/noapte (oferta incluzand doar cazarea)
– 500 de lei camera/noapte (oferta incluzand cazarea in sistem demipensiune ñ mic dejun si cina -, masa festiva fara bauturi, cu meniu stabilit de comun acord.
Pensiunea dispune de 4 camere duble si 2 camere triple si poate fi ocupata in intregime de un singur grup.

Pensiunea Vidra*** din Baia Mare

Inconjurata de verdeata, pensiunea Vidra este situata intr-o zona linistita din Baia Mare, aproape de partiile de schi dela Izvoare, Mogosa si Suior, dar si de centrul vechi al orasului Baia Mare.
Oferta de Revelion este pentru 4 nopti de cazare in perioada 29 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017 si cuprinde cazare in sistem complet (meniu tip bufet suedez), participare la obiceiul traditional al sacrificarii porcului, masa festiva de Revelion, bauturi (palinca, lichior, bere, vin,apa minerala si sucuri nelimitat), program artistic cu o formatie de muzica populara.
Tariful pachetului este de 1200 de lei/persoana. Copiii mai mici de 6 ani au acces gratuit, iar cei peste 6 ani vor plati 50% din tariful intreg.

Pensiunea Perla Bucovinei**** din Voronet

Aflata la numai 200m distanta de Manastirea Voronet, pensiunea Perla Bucovinei este amplasata intr-un adevarat colt de rai, binecuvantat cu trasee montane minunate, partie de schi, paduri seculare si o liniste de clestar.
Pachetul de Revelion este pentru 4 nopti de cazare in perioada 29 decembrie 2016 ñ 2 ianuarie 2017 si include: intampinarea oaspetilor cu placinte poale-n brau si bauturi traditionale, cina tip bufet cu mancaruri traditionale pe 29 decembrie, mic dejun tip bufet, program pe 30 decembrie in functie de vreme (plimbare cu sania, vizitarea manastirilor, schi sau sanius, agrement in Complexul Arinis), cina campeneasca si program folcloric; mic dejun tip bufet pe 31 decembrie, program la alegere in functie de vreme (agrement in piscinele din Voronet sau Gura Humorului), cina festiva de Revelion (petrecere cu DJ, obiceiuri de Anul Nou); mic dejun, ciorba de potroace si cina cu preparate bucovinene pe 1 ianuarie, petrecere cu formatie de muzica populara; mic dejun pe 2 ianuarie. Mesele includ bauturi racoritoare (apa minerala si plata, ceai si cafea), dar si bauturi alcoolice.
Tariful pachetului este de 2.490 de lei/persoana.

Cauti cazare? Intra aici!