Revelion 2017 – 3 destinatii unice in Romania

revelion-2017

Yuganov Konstantin / Shutterstock.com

Vacanta de Revelion se apropie cu pasi repezi si toate planurile sunt pe ultima suta de metri. Daca inca nu te-ai decis unde vei petrece noaptea aflata la trecerea dintre ani, echipa Travelminit are trei sugestii de locatii inedite pentru noaptea de Revelion.

Ultima zi din acest an nu este una oarecare, asa ca aceasta trebuie sarbatorita intr-un cadru festiv, unic si deosebit. Vacanta de Revelion reprezinta un motiv de bucurie si nu poate fi petrecuta decat alaturi de cei dragi. Iata trei destinatii unice pe care le poti incerca pentru ultima zi din acest an:

Revelion la castel

Daca iti doresti ca noul an sa te gaseasca intr-un decor de poveste, iti recomandam o noapte la Hotel Castel Royal Mosnita Noua. Situat la periferia orasului Timisoara, unitatea de cazare dispune de 5 camere amenajate special pentru oaspetii dornici sa aiba parte de o vacanta de neuitat. Hotelul Castel Royal Mosnita Noua este cunoscut pentru mancarurile delicioase preparate in bucataria restaurantului din incinta unitatii de cazare.

Pretul pentru o camera dubla in noaptea de Revelion este de 226 de RON.

Revelion la cabana  

Daca ai o gasca mare de prieteni si cautati o locatie care sa fie numai pentru voi, sa dispuna de bucatarie si baie proprie, atunci o vila din Complex Traveland Poiana Brasov este solutia ideala pentru tine. Complexul Traveland este amplasat langa partia de schi Stadion, la doar 100 de metri de telescaunul Lupului. Satul de vacanta este situat la 1020 de metri altitudine, in statiunea Poiana Brasov. Peisajul de vis din aceasta zona completeaza tabloul unei vacante perfecte.

Toate cele 4 dormitoare duble ale unei vile pot fi inchiriate la pretul de 902 de RON. Pretul este valabil pentru noaptea de Revelion.

Revelion in Hotelul de gheata

Daca iti doresti sa incerci anul acesta ceva cu totul si cu totul deosebit, iti recomandam Hotelul de gheata Transfagarasan. Situat langa lacul Balea, hotelul a luat nastere din dorinta de a oferi un element de noutate in peisajul turistic din Romania. Atractie unica in partea de est a Europei, unitatea de cazare din Muntii Fagaras contribuie la construirea unui peisaj de basm in mijlocul muntilor. Gheata procurata din lacul Balea este folosita pentru constructia peretilor camerei, restaurantului si a barului din incinta unitatii.

Pretul pentru o camera dubla in noaptea de Revelion este de 440 de RON.

Pentru alte unitati de cazare, intra aici!