Relaxeaza-te alaturi de cei dragi la Complexul Turistic Cornul Vanatorului

La numai 4 kilometri de centrul orasului Pitesti se afla o oaza de liniste in care te poti relaxa alaturi de cei dragi la sfarsit de saptamana. Complexul Turistic Cornul Vanatorului imbina cu succes elementele traditionale, rustice, cu dotarile moderne indispensabile unei sederi confortabile si reuseste sa satisfaca toate nevoile oaspetilor ajunsi aici.

Situat intr-o zona privilegiata, in inima naturii, Complexul Turistic Cornul Vanatorului este o destinatie ideala atat pentru o vacanta alaturi de prieteni sau familie, cat si pentru o calatorie de afaceri. Facilitatile de top si personalul atent la toate cerintele turistilor iti vor face sederea extrem de placuta si lipsita de griji.

Despre Complexul Turistic Cornul Vanatorului

Complexul Turistic Cornul Vanatorului dispune de 250 de locuri de cazare repartizate in 52 de camere single, duble, twin si apartamente, fiecare dotate cu aparat de aer conditionat, televizor cu ecran plat, grup sanitar propriu echipat cu cada si uscator de par, fier de calcat, birou, frigider si acces gratuit la reteaua de internet wireless.

Camerele sunt amenajate cu piese de mobilier modern cu usoare accente traditionale. Imbinand cele doua stiluri, Complexul Turistic Cornul Vanatorului reuseste sa atraga oaspeti de toate varstele si din toate regiunile tarii. Desi zona in care se afla complexul nu este una extrem de populata de turisti, cei care ajung aici sunt fermecati de splendoarea locului si isi doresc sa ramana cat mai mult in acest cadru natural incredibil de frumos.

Rezerva acum o camera pe Hotelguru.ro/complex-turistic-cornul-vanatorului-pitesti

Complexul Turistic Cornul Vanatorului are in componenta sa pe langa hotelul de trei stele, un centru wellness in cadrul caruia oaspetii pot beneficia de numeroase tipuri de masaj, un spatiu de joaca dedicat celor mici si un spatiu dedicat relaxarii adultilor in care se gasesc mese de tenis, un foisor si echipament pentru karaoke. De asemenea, oaspetii complexului pot servi masa la unul dintre cele opt saloane aflate in incinta unitatii de cazare, la locul special amenajat din apropierea piscinei sau in gradina de vara.

Atat cele opt saloane, cat si celelalte doua locuri in care se poate servi masa, pot fi inchiriate pentru evenimente private, conferinte, aniversari, nunti sau botezuri.

Tarife

  • camera single – 145 ron/o noapte/o persoana + mic dejun (se poate solicita pat suplimentar)
  • camera twin – 160 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun (se poate solicita pat suplimentar)
  • camera dubla – 160 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun (se poate solicita pat suplimentar)
  • suite cu o camera – 220 ron/o noapte/3 persoane + mic dejun (se poate solicita pat suplimentar)

Rezerva acum o camera pe Hotelguru.ro/complex-turistic-cornul-vanatorului-pitesti

Ce poti sa vizitezi in zona?

In cazul in care vrei sa poposesti mai multe nopti in complexul turistic si esti interesat de obiectivele turistice din apropiere, iata ce iti recomanda echipa HotelGuru.ro sa vizitezi prin zona:

  • Gradina Zoologica a municipiului Pitesti
  • Schitul Monahal Trivale
  • Muzeul Viticulturii si Pomiculturii
  • Manastirea Curtea de Arges

Cum ajungi la Complexul Turistic Cornul Vanatorului?

Din centrul orasului Pitesti, trebuie sa te indrepti catre iesirea vestica din localitate, pe drumul 703E. Aici, foarte aproape de Gradina Zoologica se afla Complexul Turistic Cornului Vanatorului.

Rezerva acum o camera pe Hotelguru.ro/complex-turistic-cornul-vanatorului-pitesti