Petrece un weekend la Pensiunea Zetevar din judetul Harghita!

Zetevar (1)Iti place sa mergi la munte si in alt sezon decat iarna? Incepand cu luna martie, peisajele montane prind culoare, iar racoarea de dimineata se resimte placut, relaxand toate simturile. Daca vrei ca anul acesta sa incerci o destinatie montana mai putin cunoscuta, iti recomandam pensiunea Zetevar din Subcetate, judetul Harghita.

Situata la doar 17 km de Odorheiu Secuiesc, in apropierea paraului Desag, pensiunea Zetevar este cea mai buna alegere daca vrei sa te bucuri de linistea si frumusetea peisajului montan in forma sa cea mai pura, nealterata de civilizatia urbana.

Camere cu design traditional-modernZetevar (14)

Pensiunea ofera 40 de locuri de cazare in camere duble, fiecare camera fiind amenajata intr-un stil aparte, care imbina elementele traditionale cu cele moderne. Toate corpurile cladirii dispun de un living spatios, o bucatarie utilata modern si un semineu, unde poti petrece serile de iarna intr-o atmosfera romantica.

Camerele beneficiaza de TV satelit, acces gratuit la internet wireless si bai proprii cu cabine de dus, unde apa calda si apa rece sunt asigurate non stop.

Teren de sport si curte pentru relaxare in aer liber Zetevar (10)

Pensiunea dispune de o curte foarte mare, unde adultii se pot relaxa in timp ce copiii se joaca in deplina siguranta, bucurandu-se de aerul curat si de natura care-i inconjoara. Daca iti place sa faci miscare, terenul de sport iti sta la dispozitie non stop, iar dupa o partida de tenis iti recomandam sa incerci o sauna finlandeza.

Restaurant si pastravarie cu preparate traditionale

Specificul gastronomic este unul traditional, fiind nelipsite preparate ca pastravul prajit, sarmalele cu smantana, gulasul la ceaun, painea de casa si „Kürtős kalács”, renumitul cozonac secuiesc. In functie de preferinte, poti opta pentru servicii de demipensiune sau pensiune completa.

Ideal pentru concediu, weekenduri si aniversari Zetevar (21)

Pensiunea Zetevar este alegerea perfecta atat pentru o escapada de weekend, cat si ca destinatie de concediu sau pentru organizarea unei aniversari. Restaurantul pensiunii dispune de o terasa deschisa cu vedere catre raul Tarnava, avand o capacitate de 80 de persoane.

Facilitatile pensiunii Zetevar sunt: parcare privata, internet prin WiFi, biliard, inchiriere biciclete, pescuit, teren de sport, piscina, ciubar din lemn, sauna finlandeza, bar, gradina, room service 24 h, teren de joaca pentru copii. Se accepta orice animal de companie.

Localizarea exacta a pensiunii o poti vedea pe aceasta harta. De asemenea, daca vrei sa rezervi o camera la pensiunea Zetevar, trebuie doar sa intri pe Travelminit accesand acest link.

Zetevar (2) Zetevar (11) Zetevar (12) Zetevar (13) Zetevar (17) Zetevar (20)