Pregateste-te pentru primul concert sustinut de Rihanna in Romania

Concert RihannaVara aceasta se anunta deja una incendiara. Si nu ne referim la cat de fierbinte va fi aerul in mijlocul verii, ci la cat de fierbinte va fi anul acesta Piata Constitutiei. Dupa premiera care va avea loc la inceputul verii, cand mult-mult-asteptata trupa Queen va concerta pentru prima data in Romania (pe 21 iunie), urmeaza o noua premiera: concertul Rihanna!

Diva va canta vara aceasta pentru prima data in Romania, iar concertul va avea loc tot in Piata Constitutiei din Bucuresti. Asa ca pregateste-te pentru primul concert sustinut de Rihanna in Romania si tine minte: daca esti fan, vino pe 14 august la Bucuresti!

Ce vei asculta? In primul rand, mare parte din piesele albumului “Anti” – pe care-l va promova la concertul de la Bucuresti -, dar si piese din repertoriul mai vechi.

Concertul este organizat de Marcel Avram impreuna cu D&D East Entertainment, doi dintre cei care l-au adus si pe Robbie Williams in Romania. Si pentru ca la acel concert s-a dus vestea ca spectatorii au cam fost nevoiti sa “stea pe uscat” pentru ca apa imbuteliata fusese insuficienta, de data aceasta organizatorii au tinut mortis sa faca o precizare: “promoterul va lucra cu o alta firma de catering, care va oferi o garantie in avans”. In plus, in perimetrul rezervat concertului vor fi prezenti mai multi voluntari care vor oferi apa, gratuit, spectatorilor care vor avea probleme.

Rihanna este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din toate timpurile: numarul albumelor vandute pana acum la nivel international a depasit 200 de milioane. Este o adevarata performanta, daca tinem cont ca Rihanna are doar 28 de ani. Si pana la aceasta varsta a acumulat in palmares 8 premii Grammy, 8 premii AMA (American Music Awards), 2 premii Brit Awards si 23 de premii Billboard. Succesul o plaseaza in galeria artistilor celebri precum Elvis Presley, Michael Jackson sau The Beatles. Impresionant, nu?

Cat costa biletele pentru primul concert Rihanna in Romania

• 648 lei/persoana costa un bilet la tribuna
• 572,40 lei/persoana costa un bilet la Categoria Diamond Circle
• 464,40 lei/persoana costa un bilet la Categoria Golden Circle
• 151,20 lei/persoana costa un bilet la Categoria Normal Circle

Si pentru ca romanilor le place sa petreaca trei zile si trei nopti, organizatorii s-au gandit ca dupa concertul Rihannei ar merge foarte bine ZUtopia Music Festival. Mai exact, pe 15 august 2016 va urma un concert sustinut de DJ Steve Aoki, dar si cativa artisti romani, iar pe 17 august 2016 va avea loc un alt mare concert in premiera in Romania: Sia (o stii, e imposibil sa nu fi auzit pana acum macar o data unul din hiturile “Chandelier” sau “Alive”).

Pentru cei care nu vor sa rateze niciunul din aceste concerte, organizatorii au venit cu o oferta de abonamente pentru cele trei zile de concerte. Iata care sunt tarifele:
• 777,60 lei/persoana costa un bilet la tribuna
• 702 lei/persoana costa un bilet la Categoria Diamond Circle
• 518,40 lei/persoana costa un bilet la Categoria Golden Circle
• 210,60 lei/persoana costa un bilet la Categoria Normal Circle

Tine minte!

Cand are loc concertul Rihanna: 14 august 2016
La ce ora: 18:00
Unde se desfasoara: Piata Constitutiei din Bucuresti

Cand are loc concertul Steve Aoki: 15 august 2016
La ce ora: 18:00
Unde se desfasoara: Piata Constitutiei din Bucuresti

Cand are loc concertul Sia: 17 august 2016
La ce ora: 18:00
Unde se desfasoara: Piata Constitutiei din Bucuresti

Cazare poti gasi aici!