Praid – concediu la preturi atractive

Praid, foto salajean

salajean / Shutterstock.com

Natura a fost foarte darnica cu imprejurimile Praidului, zona fiind una cu adevarat frumoasa si numai buna pentru cateva zile de relaxare in natura. Stim deja ca Romania are un imens potential natural pentru turismul balnear si terapeutic, iar la Praid fix despre asta este vorba.

Salina Praid este recunoscuta in toata tara pentru speleoterapie si climatoterapie, tratamentul cu apa sarata atragand anual un numar impresionant de turisti. In plus, incepand cu anul 2013 la Praid s-a deschis cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, strandul Salinei Praid fiind modernizat dupa o investitie de 1,5 milioane de euro.

La numai 10km de Praid se afla statiunea Sovata, care are atuul de a combina avantajele unei statiuni de tratament cu mult verde, aer curat si optiuni de agrement pentru familii.

Iata mai jos 5 oferte de cazare in Praid

  1. Pensiunea Csatari

Pensiunea Csatari are un numar de 40 de camera si poate gazdui pana la 50 de persoane. Cei care se cazeaza aici au parte de parcare gratuita, restaurant, internet WiFi gratuit.

Tarif: 200 lei/2 persoane/2 nopti in perioada 26 – 28 august 2016

  1. Pensiunea Phoenix

Pensiunea Phoenix se gaseste intr-un peisaj minunat pe valea Tarnavei Mici, dar cu toate acestea este usor accesibila de pe DN 13B. Pensiunea fiind intr-o zona linistita este ideala pentru petrecerea unui sejur relaxant alaturi de cei dragi.

Pensiunea se afla amplasata pe un teren cu o suprafata mai mare de 2000mp, astfel cei care se cazeaza aici au posibilitatea sa-si parcheze masina aproape de casa sau sa beneficieze de o gradina amenajata pentru joaca, gratar, odihna.

Tarif: 160 lei/2 persoane/2 nopti in perioada 26 – 28 august 2016

  1. Pensiunea Eden

Pensiunea Eden dispune de 6 camere modern mobilate, fiind o locatie ideala pentru familii cu copii deoarece sunt disponibile facilitati pentru cei mici. In unitate exista conexiune la internet wireless.

Tarif: 268 lei/2 persoane/2 nopti in perioada 29 iulie – 31 iulie 2016

  1. Pensiunea Sobanya

Pensiunea “Sóbanya” este situata la 100 m de la Salina Praid si are camere confortabile de doua sau trei paturi. Exista in total 29 de locuri in 9 camere si trei niveluri: parter, etajul 1 si mansarda.

Tarif: 260 lei/2 persoane/2 nopti in perioada 22 iulie – 24 iulie 2016

  1. Hotel Praid

Dupa un proces de renovare – modernizare de 6 luni, relativ scurt ca durata, dar intens din perspectiva schimbarilor, Hotelul PRAID**+ din staţiunea harghiteana cu acelasi nume si-a redeschis „portile” in iulie 2009. Desi categoria de clasificare (2 stele) nu s-a modificat, investitiile semnificative facute in toate compartimentele complexului, in vederea imbunatatirii conditiilor de cazare si servire a mesei, cat mai ales intensa preocupare a noii echipe de manageri pentru cresterea calitatii serviciilor oferite, indreptateste mentiunea „superior” pe frontispiciul hotelului. Astfel Hotelul PRAID**+, prin conditiile de primire nou create, concureaza „dezinvolt” cu unitati de categorii superioare din Praid si din imprejurimi.

Hotelul ofera conditii optime pentru cazare in Praid, tinand cont de distanta mica fata de Salina Praid (250 m), fata de strandul sarat Praid (400 m) si de pozitionarea acestuia fata de centrul comercial al localitatii (magazine, localuri, posta, CEC, statie autobuz). Se pun la dispozitie 62 locuri de cazare in 26 camere si apartamente, receptie non stop, pizzerie cu 40 locuri + 70 locuri pe terasa, restaurant cu 150 locuri + 100 locuri pe terasa, parcare proprie.

Tarif: 360 lei/2persoane/2 nopti in perioada 22 – 24 iulie 2016.