9 pensiuni superbe – ideale pentru o escapada de toamna

Chiar daca vara s-a sfarsit si temperaturile au inceput usor usor sa scada, nu gasim niciun motiv serios pentru care te-ai opri din calatorit. Frunzele aramii, cativa stropi de ploaie si atmosfera putin melancolica merg mana–n mana cu o escapada de weekend. Daca nu stii incotro sa te indrepti, echipa HotelGuru.ro ti-a pregatit o lista cu 9 pensiuni superbe, ideale pentru o escapada de toamna.

  • Pensiunea Casa Dinainte

La numai 11 kilometri de orasul Cluj-Napoca, situata intr-un loc retras – in inima naturii, se afla Casa Dinainte, o unitate de cazare de poveste ce poate gazdui pana la 10 persoane intr-un total de 5 camere. Pensiunea are piscina exterioara, piscina interioara, centru SPA si conexiune gratuita la internet.


  • Pensiunea Floare de Colt

In judetul Alba, inconjurata de Muntii Trascau, isi asteapta linistita oaspetii pensiunea Floare de Colt. Cu o capacitate totala de 28 de locuri, dotari moderne si o multime de facilitati, pensiunea Floare de Colt reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri pentru o escapada de weekend.


  • Vila Kristof

Amplasata intr-un loc de poveste, departe de orice zgomot sau urma de agitatie, Vila Kristof este locul perfect pentru un weekend relaxant petrecut alaturi de cei dragi. Situata la 4 km de la orasul Gheorgheni, in apropiere de Lacul Rosu si Cheile Bicazului, Vila Kistof dispune de 12 locuri de cazare si poate fi inchiriata numai integral.


  • Pensiunea Toscana

Foarte aproape de statiunea Poiana Brasov se afla o oaza de liniste echipata cu cele mai moderne dotari. Pensiunea Toscana ofera oaspetilor sai cele mai bune conditii de cazare pentru un weekend relaxant la munte. Printre facilitatile de care se pot bucura oaspetii pensiunii Toscana se numara parcarea gratuita supravegheata video, gradina exterioara de 12000 mp, accesul la internet Wi-Fi in fiecare camera, room-service, spalatoria, sauna finlandeza si terasa.


  • Casa Traditionala Borlean

Casa traditionala Borlean este situata in Vadu Izei, intr-o zona pitoreasca din inima Maramuresului. Pentru cei pasionati de traditii, Casa traditionala Borlean este locul ideal. Aici pot deprinde tainele picturii pe sticla si pot afla mai multe despre obiceiurile si traditiile specifice zonei.


  • Pensiunea Meander

Imbinand cu succes stilul traditional cu dotarile moderne, Pensiunea Meander reprezinta alegerea perfecta pentru locuitorii din nordul tarii. Situata la nord de orasul Cluj-Napoca, in apropiere de Gherla, Pensiunea Meander este una dintre cele mai frumoase unitatii de cazare din zona.


  • Holiday Villa

Holiday Villa este situata in centrul istoric al Brasovului, aproape de toate obiectivele turistice importante. Construita in locul unui vechi han cu traditie, Holiday Villa doreste sa pastreze spiritul ospitalier ce a consacrat unitatea de cazare precedenta si ofera oaspetilor sai cele mai bune servicii pentru un sejur lipsit de griji.


  • Pensiunea Mirabilandia

Pe malul Crisului Repede, la jumatatea distantei dintre Cluj Napoca si Oradea a rasarit in anul 2008 o unitate de cazare superba menita sa serveasca drept oaza de relaxare pentru locuitorii oraselor situate in apropiere. Pensiunea Mirabilandia dispune de 9 camere spatioase si confortabile dotate cu bai proprii, frigider, televizor, uscator de par, minibar si acces gratuit la internet.


  • Pensiunea Perla Bucovinei

La numai 200 de metri de Manastirea Voronet se inalta mandra o pensiune desprinsa parca din povesti. Pensiunea Perla Bucovinei este o unitate de cazare de patru stele in care te vei bucura de confortul si linistea pe care ti le doresti. Pensiunea dispune de 10 camere spatioase cu pat matrimonial sau twin, cu baie cu dus, minibar, TV-LCD si balcon (cu exceptia camerei de la parter).