Pensiunea Aqua Villa din Maliuc – Locatia inedita de care inca nu stiu foarte multi romani

In inima naturii, intr-o zona privilegiata, a luat nastere nu de mult una dintre cele mai frumoase unitati de cazare de la noi din tara. Imbinand dragostea pentru natura si nevoia de confort a oaspetilor, Pensiunea Aqua Villa ofera cele mai bune servicii intr-un cadru natural splendid care te va fermeca inca de la prima intalnire. Afla care sunt elementele care fac din acest loc un adevarat paradis exotic si nu rata nicio ocazie sa il vizitezi.

Localizare

Aqua Villa este amplasata in satul Maliuc, in inima Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Cele peste 1200 de specii de copaci si plante ascund printre dansele cea mai bogata fauna ornitologica din Europa. Pe langa acestia, in Delta poti admira sute de exemplare de pasari, care mai de care mai deosebite si mai frumoase. Si daca tot te-am convins sa dai o fuga pana in Delta, afla ca aici vei putea fi martorului unora dintre cele mai frumoase apusuri, ce se vor desfasura cu gratie in fata ta si a sutelor de flori de nufar ce stau linistite pe suprafata apei.

Prezentare

Locatia privilegiata si peisajele superbe ce inconjoara acesta unitate de cazare sunt doar cateva dintre atuurile pensiunii Aqua Villa. Formata din 3 corpuri construite in armonie cu natura, pensiunea Aqua Villa incurajeaza o experienta cat mai intima, mai personala si mai aproape de natura. Fiecare corp are 3 locuri disponibile, 2 la parter si 1 la mansarda, iar camerele au toate dotarile necesare unui sejur relaxant. Standardul de 4 stele este completat de facilitatile comune la care au acces oaspetii unitatii de cazare si anume: restaurant, bar, terasa pentru plaja si piscina exterioara.

Mai multe detalii aici!

Activitati

Avand in vedere frumusetea incredibila a locului, cel mai interesant lucru pe care il poti face in Delta Dunarii este cu siguranta o plimbare cu barca. Indiferent de traseul ales, experienta va fi una coplesitoare, iar peisajele de o splendoare rara. Printre traseele de care se pot bucura vizitatorii Aqua Villa se afla urmatoarele:

  • Pensiune – Canal Mila 22 –canal Sontea Lata – Lac Fortuna – Canal Olguta – Lac Lighinet – intoarcere la Pensiune. (Durata: 3 ore = 1200 lei/ambarcatiune)
  • Pensiune – Canal Mila 22 – Canal Sontea Lata – Mila 23 – canal Eracle – Lac Miazazi – Lac Matita – Lac Merhei – Canal Sidor – Sat Letea ( excursie in Rezervatie , la alegere ) – canal Madgearu – Canal Dunarea Veche – Brat Sulina – intoarcere le Pensiune (Durata: 6 ore = 1600 lei/ambarcatiune)
  • Pensiune – Canal Mila 22 – Canal Sontea – Canal Eracle – Lac Radacinos – Lac Trei Iezere – Lac Bogdaproste – Canal Bogdaproste – Dunarea Veche – Crisan – Caraorman ( optional excursie in Rezervatie ) – intoarcere la Pensiune (Durata: 6 ore = 1700 lei/ambarcatiune)
  • Pensiune – Sulina – Canal centura – Sf Gheorghe ( masa optional ) – Lac Rosulet – Lac Rosu – Lac Puiu – Caraorman ( optional safari ) – Crisan – Pensiune (Durata: 8 ore = 1900 lei/ambarcatiune)
  • Pensiune – Canal Mila 22 – canal Sontea – Lac Trei Iezere – Lac Bogdaproste – Dunarea Veche – Sulina ( optional safari Sf Gheorghe ) – intoarcere la Pensiune (Durata: 6 ore = 1500 lei/ambarcatiune)
  • Pensiune – Canal 36 – Trofilca – lac Cotete – lac Purcelu ( colonie cormorani ) – Canal Sireasa – Canal Sontea – Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Fortuna – Canal Sontea – Canal Mila22 – Pensiune (Durata: 6 ore = 1300 lei/ambarcatiune)

Pe langa plimbarile lungi de-a lungul si de-a latul rezervariei, turistii ajunsi in Delta se pot relaxa la o partida de pescuit sau practicand diverse sporturi nautice. Pasionatii de pescuit vor fi foarte incantati, intrucat in apele Dunarii se gasesc numeroase exemplare de Nisetru, Batca, Mreana Alba, Caracuda, Somn, Iaprac, Anghila si Cega.

Daca tot am vorbit de peste, e timpul sa vorbim si de bucatele preparate dupa ce procesul de pescuire se incheie. Printre preparatele pe care nu trebuie sa le ratezi se numara Ciorba storceac, Crapul la cuptor si Ghismanul.

Tarife

Daca te gandeai ca o excursie in acest paradis este mai costisitoare decat una pe taramurile exotice care se gasesc in alte tari, te inseli amarnic. Delta Dunarii este o zona foarte accesibila din punct de vedere financiar, asadar nu ai niciun motiv sa o ocolesti in urmatorul concediu.

Perioada 15.06 – 15.09.2017

  • Camera Dubla – 335Ron/noapte
  • Camera Dubla Superioara – 360Ron/noapte
  • 3 mese/zi – 145 RON/persoana

Perioada 16.09 – 15.11.2017

  • Camera Dubla – 260Ron/noapte
  • Camera Dubla Superioara – 290Ron/noapte
  • 3 mese/ zi – 145 ron/ persoana

Rezerva aici!

Cum ajungi la Pensiunea Aqua Villa?

Personalul de la Aqua Villa asigura transportul privat intre Tulcea si pensiune pentru 300 ron/maxim 8 persoane.