Mergi in concediu cu copilul? Iata 5 unitati de cazare din Romania cu facilitati pentru copii.

hotel-melodiaTrebuie sa recunosti: cata vreme erati doar voi doi, alegerea unei destinatii de concediu era mult mai simpla. Soarele, cadrul natural si atractiile zonei erau probabil principalele criterii dupa care alegeati locatia pentru concediu. De cand a aparut cel mic sau cea mica (fara nicio intentie de a-i defavoriza pe cei al caror trai a fost dat peste cap de cei mici), chiar si alegerea locului de vacanta s-a complicat putin. In sensul ca topul destinatiilor si al locatiilor este condus intotdeauna de unitatile de cazare care au facilitati pentru copii. Hotelierii din Romania au inteles cat de important este acest criteriu de selectie si investesc in fiecare an in noi si noi facilitati. Travelminit vine astazi cu 5 sugestii de cazare din Romania cu facilitati pentru copii, pentru un concediu ideal.

Hotel Melodia**** din Venus

Daca ai copii mici si preferi sa mergi in concediu in luna septembrie, atunci poti alege una din statiunile de pe litoralul romanesc: Venus. In complexul Melodia, un mic paradis la malul marii, te poti bucura de cateva zile de vacanta linistite. Cei mici vor fi foarte fericiti cand vor vedea facilitatile hotelului, pentru ca au la dispozitie piscina, doua locuri de joaca special amenajate si chiar o gradinita cu personal profesionist. In plus, la Clubul Mica Sirena se organizeaza o multime de activitati care sa-i distreze si sa-i tina ocupati astfel incat sa nu se plictiseasca deloc. Si stim cu totii ca atunci cand copilul este fericit, si parintii sunt fericiti si se pot relaxa in concediu.
Intins pe o suprafata de 13.000mp, complexul este amplasat chiar la intrarea in statiunea Venus, langa Cap Aurora, si ofera 109 spatii de cazare.

Hotel Alpin Resort**** din Poiana Brasov

Pe langa cele 850 de spatii de cazare oferite de complexul Alpin Resort din Poiana Brasov, proprietarii au creat numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut si relaxant. Exista ateliere de creatie pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani (cu personal calificat pentru supraveghere), o multime de facilitati pentru desfasurarea jocurilor de interior si exterior atat pe timp de vara, cat si iarna, programe speciale pentru copii cu animatori care se pot transforma oricand in Mickey si Minnie, clovni, printese sau razboinici luptatori.

Oricat ar fi de rebeli, adolescentii vor fi pe deplin satisfacuti la cel mai mare escape rooms din Romania, amenajat la resortul Alpin. Acestia au la dispozitie sase camere amenajate pe diferite tematici: Psycho, SAW, The Investigator, Military, Apocalypse Now, A Catching Game. Daca toate acestea nu sunt de ajuns, va puteti plimba pe biciclete impreuna cu copiii pe potecile de munte sau puteti face calarie.

Hohe Rinne Hotel & Spa**** din Paltinis

In statiunea Paltinis din judetul Sibiu veti descoperi un centru de distractie excelent amenajat la complexul de 4* Hohe Rinne Hotel & Spa. Perfect pentru familiile cu copii, resortul dispune de piscina incalzita, Club pentru copii unde se organizeaza zilnic jocuri diverse pentru cei mici (supravegheati in permanenta de personalul specializat) si un centru de inchirieri biciclete.

Dupa ce le veti fi incercat pe toate, puteti merge la parcul de aventura Arka din imediata apropiere (doar 10 minute distanta de hotel), amenajat in padure. Va garantam ca veti petrece clipe de neuitat, experientele vor fi unice, iar copiii vor fi fericiti sa traiasca “marea aventura” alcatuita din noua trasee de aventura cu grade de dificultate diferite. In plus, hotelul Hohe Rinne din Sibiu asigura transfer gratuit si posibilitatea de a cumpara chiar de la receptie bilete de intrare la acest parc de aventura.

Grand Hotel**** din Balvanyos

Statiunea Balvanyos din judetul Covasna este un adevarat paradis si o oaza de verdeata cu care nu prea te mai intalnesti in alte zone din tara. La Grand Hotel va invitam sa descoperiti eleganta si confortul chiar in inima padurii, complexul fiind inconjurat de peisaje de vis, locuri pline de mistere, trasee montane usoare, ape minerale miraculoase si cele mai bune preparate traditionale.

Hotelul dispune de loc de joaca amenajat pentru copii si ofera acces la parcul de distractii Aventura. Cei mici vor fi fascinati de toate “ciudateniile” suspendate pe copaci sau piloni, pe care vor trebui sa le traverseze (poduri, scari, corzi si tuneluri) cu mare dexteritate. Nu va faceti griji, vor fi blidati din cap pana in picioare cu echipamente de protectie, la fel ca cele pentru alpinisti, astfel incat cei mici sa se simta in mare siguranta (si parintii lor, la fel).

Hotel New Montana**** din Sinaia

Hotelul din centrul statiunii regale Sinaia, din judetul Prahova, este perfect pentru un concediu relaxant si placut. Aerul curat, serviciile, zona extrem de frumoasa si atractiile statiunii sunt principalele ingrediente ale unei vacante petrecute impreuna cu familia. Cei mici, dar si adolescentii, au la dispozitie facilitati si servicii gandite sa le satisfaca pe deplin pofta de distractie si aventura; complexul dispune de loc de joaca amenajat cu jucarii, jocuri, creioane colorate si desene animate, piscina, o sala amenajata cu diferite jocuri, jocuri video si DVD-uri, mese de ping-pong.