Locuri de cazare in perioada festivalului Neversea

Vara aceasta se anunta a fi una incendiara. Cu si mai multe festivaluri decat anul trecut, tinerii din Romania (si nu numai) au numai motive de fericire cand se gandesc la sezonul cald. Anul acesta vor fi petreceri la malul marii, artisti de renume pe scenele din Transilvania si voie buna cat cuprinde pe tot teritoriul tarii. Rezerva-ti biletul si locul de cazare din timp pentru a profita de cele mai bune preturi.


Daca deja ai biletul, dar nu stii inca unde o sa te cazezi, arunca o privire pe Travelminit si alege din miile de unitati de cazare din toata tara. 


Unul dintre cele mai asteptate festivaluri de acest an este Neversea, aventura muzicala ce se va tine la malul Marii Negre. Initiat de organizatorii festivalului-fenomen UNTOLD, Neversea se anunta a fi cea mai tare petrecere pe plaja pe care au vazut-o tinerii romani pana acum. Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Years&Years, Dua Lipa si multi altii vor intretine atmosfera de pe plaja Neversea din Constanta pana la rasarit.

Celor care sunt nerabdatori sa isi intalneasca artistii favoriti si sa petreaca pana in zori le recomandam sa isi procure din timp un loc de cazare pentru a profita de cele mai bune preturi. Echipa HotelGuru.ro sustine distractia si voia buna, asa ca vine in ajutorul participantilor cu sugestii de cazare numai bune pentru perioada festivalului. Iata care sunt cele mai avantajoase unitati de cazare din jurul Constantei in perioada 7-9 iulie:

1.Hotel Ibis, Constanta

Aflata la mare cautare in perioada festivalului, Constanta dispune de putine locuri de cazare. Daca vrei sa iti asiguri un loc cat mai aproape de plaja Neversea, rezerva-ti acum un loc in hotelul Ibis din Constanta si bucura-te de o amplasare privilegiata si conditii excelente.

Pret: 1315 RON/camera twin/doua nopti/fara masa 

2. Vila La Mer, Eforie Nord

Conform site-ului oficial al festivalului, vor fi puse la dispozitie autobuze catre plaja unde va avea loc festivalul atat din Constanta, cat si din zonele apropiate orasului, asadar Eforie Nord este locul ideal pentru a gasi unitati de cazare mai ieftine decat in orasul Constanta.

Prima propunere este Vila La Mer, situata la numai 6 kilometri de Constanta. Conditiile excelente de cazare si distanta relativ mica fata de locul in care se va tine festivalul sunt principalale atuuri ale acestei unitati de cazare. Bucura-te de tot confortul oferit de aceasta pensiune si nu ezita sa te relaxezi alaturi de o cafea, in gradina, in diminetile insorite.

Pret: 411 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa (se poate solicita pat suplimentar)

Rezerva aici!

3. Casa Nanu, Eforie Nord

Casa Nanu este situata in apropierea bazei de tratament Bretania, la intrare in Eforie Nord. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 23 de camere si 4 apartamente, fiecare fiind dotate cu baie separata, frigider si aer conditionat. Pentru cei care isi doresc sa ia masa in unitatea de cazare, la demisol exista bucatarie, iar in curte un gratar pe care il pot folosi oricand doresc.

Pret: 280 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa 

Rezerva aici!

4. Hotel Olguta, Eforie Nord

Situat in zona Steaua de Mare, la aproximativ 500 de metri fata de mare, hotelul Olguta este alegerea ideala pentru cei care vor sa se bucure si de cateva ore la soare. Dotat cu piscina exterioara si foisor, hotelul este locul potrivit pentru o sesiune de relaxare inainte de petrecerea de la festival.

Pret: 400 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa (se poate solicita pat suplimentar)

5. Vila Ilinca, Agigea

Aflata la limita intre teritoriul statiunii Eforie Nord si localitatea Agigea, vila Ilinca se afla intr-o zona linistita, la mica distanta de malul marii. Oaspetii unitatii de cazare pot alege dintre cele 11 camere puse la dispozitie si se pot bucura de o sedere relaxanta in apropierea locului in care va avea loc festivalul.

Pret: 250 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa (se poate solicita pat suplimentar)

Rezerva aici!

6. Hotel Venus, Eforie Nord

Hotelul Venus de 2 stele din statiunea Eforie Nord are 115 camere confortabile si placut amenajate, numai bune pentru perioada festivalului Neversea. Situata in nordul statiunii si la mica distanta de malul marii, unitatea de cazare este o alegere excelenta pentru cei care vor sa se relaxeze pe malul marii dupa petrecerile de pe plaja.

Pret: 210 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa 

7. Vila Iris, Eforie Nord

Vila Iris se afla la numai un kilometru de Eforie Aqua Park si mai putin de 400 de metri de plaja. In cazul in care in timpul petrecerilor adrenalina nu este la cote maxime, iti recomandam o vizita in parcul acvatic sau o sesiune de inot in apele marii.

Pret: 180 RON/camera dubla/doua nopti/fara masa 

*Preturile publicate sunt corespunzatoare perioadei 7-9 iulie si sunt valabile astazi, 9 iunie.


Consulta aici lista completa a unitatilor de cazare din Constanta si din jurul ei!