Intoarce-te in timp, pe vremea printilor si a printeselor la Castelul Printului Vanator

Daca iti doreai de mult sa vizitezi un loc special, in care sa te simti ca acum cateva secole, echipa HotelGuru.ro vine cu propunerea ideala pentru tine: Castelul Printului Vanator. Situat in inima Transilvaniei, la cativa kilometri de faimoasa Salina Turda, complexul hotelier de patru stele iti sta la dispozitie la orice ora din zi si din noapte.

De vei ajunge pe taramurile magice ale Transilvaniei, acolo pe unde se spune ca insusi Dracula se plimba tantos in serile reci, vei cunoaste una dintre cele mai frumoase si misterioase locuri de pe pamant. Desi noi, romanii, nu suntem atat de fascinati de povestea contelui care se hranea cu sangele inamicilor, pentru straini povestea lui Dracula este una dintre cele mai interesante si mai captivante istorisiri. Si cu toate ca nu suntem prea atrasi de faptele contelui, curiozitatea ne-ndeamna sa aflam adevarul. A fost sau nu Dracula pe taramurile romanesti? 

Citeste si: Adevarul din spatele legendei Contelui Dracula

Si tot cautand raspunsuri la intrebarea de mai sus vei colinda tot tinutul Ardealului de la nord la sud si de la est la vest, iar atunci cand iti vor obosi picioarele iti recomandam sa ti le odihnesti intr-un loc desprins parca din vremea cand contele inca traia. Descopera spiritul autentic si petrece cateva zile intr-un cadru de poveste la Castelul Printului Vanator din Turda.

Despre Castelul Printului Vanator

Castelul Printului Vanator este situat intr-o zona linistita, in apropierea obiectivelor importante din orasul Turda. Farmecul aparte dat de mobilierul vechi este intarit de decoratiunile atent alese si de serviciile ireprosabile. Unitatea de patru stele pune la dispozitia oaspetilor 45 de locuri de cazare repartizate in camere matrimoniale, twin, triple si apartamente. Pe langa confortul oferit de camerele frumos mobilate, vizitatorii ce ajung la Castelul Printului Vanator se pot bucura de urmatoarele servicii gratuite: mic dejun, parcare in incinta unitatii de cazare, posibilitatea de plata cu cardul, acces la internet, televiziune prin cablu si aer conditionat. In schimbul unei taxe aferente fiecarui serviciu, clientii se pot bucura si de sauna din incinta complexului, turul orasului si evenimente private.

Complexul hotelier dispune de propriul restaurant in care te asteapta preparate traditionale, gatite cu multa grija si pasiune de bucatari iscusiti. In sala cea mare a castelului vei gasi o masa mare, construita din lemn, inconjurata de trofee, pe care vei putea degusta cele mai delicioare preparate cu specific vanatoresc. Si daca in timpul sederii tale, decizi ca vrei sa stai mai mult timp in aer liber, la castel vei gasi si o teresa unde poti sa servesti linistit masa.

Tarife

Tarifele valabile pentru o noapte de cazare in perioada 1 octombrie – 31 mai a fiecarui an:

  • camera dubla/twin economy – 203 ron/2 persoane
  • camera dubla/twin standard – 260 ron/2 persoane
  • camera tripla – 380 ron/3 persoane
  • family suite – 440 ron/2 persoane
  • apartament de lux – 690 ron/2 persoane

Alte servicii contra cost:

  • pat suplimentar – 90 lei/persoana
  • sala de protocol – 30 euro/ora
  • sauna – 15 euro/ora

Cum ajungi la Castelul Printului Vanator?

Castelul Printului Vanator se afla pe strada Sterca Sulutiu la nr. 4/6, foarte aproape de centrul orasului Turda. Cel mai simplu sa ajungi la unitatea de cazare este sa cauti Muzeul de Istorie din Turda, iar de acolo vei mai avea de mers maxim 5 minute cu masina.

Ce poti sa vizitezi in zona?

Pe langa Salina Turda si Muzeul de Istorie pe care deja le-am mentionat, poti sa faci o vizita Castrul Roman Potaissa si Gradinii zoologice din Turda. La numai 35 de kilometri de Turda se afla orasul Cluj Napoca si la 72 de kilometri distanta in vestul orasului Turda se afla Targu-Mures.

Rezerva acum un loc in Castelul Printului Vanator, aici!