5 hoteluri spectaculoase de 5 stele din Romania

Chiar daca Romania nu este vazuta ca o destinatie de lux, nu inseamna ca aici nu sunt suficiente locuri de 5 stele in care sa te poti rasfata. Fie ca vorbim de unitati de cazare retrase, situate intr-un cadru linistit, pitoresc, departe de toata agitatia orasului sau din contra, de hoteluri care sunt amplasate in centrul orasului, facilitatile acestor unitati te vor uimi. Iata care sunt cele 5 hoteluri de 5 stele din Romania pe care trebuie neaparat sa le vizitezi daca iti doresti sa ai parte de un sejur de poveste:

1.Carol Parc Hotel din Bucuresti

Hotelul Carol Parc este considerat a fi cel mai luxos hotel de la noi din tara. Situat intr-o zona centrala, in apropierea Pietei Unirii, Parcului Carol si a Palatului Parlamentului, Hotelul Carol Parc se bucura de o pozitie privilegiata in inima capitalei. Hotelul dateaza inca din anul 1906, insa datorita unor renovari complete efectuate in anul 2007, hotelul are astazi o noua infatisare, demna de invidiat. Proprietatea se mandreste cu 15 camere dotate cu mobilier de lux si toate celelalte lucruri care sunt necesare unei sederi relaxante. Printre facilitatile hotelului se numara restaurantul propriu unde poti incerca unele dintre cele mai interesante preparate din intreaga lume si salonul de infrumusetare al unitatii de cazare.

  • Pret: 549 lei/camera dubla cu vedere spre curte/o noapte + mic dejun

2. Lux Garden Hotel Azuga

Daca erai in cautarea unui loc spectaculos in care sa iti petreci un sfarsit de saptamana, Lux Garden din Azuga poate fi cea mai potrivita optiune pentru tine. Situat la baza partiilor de schi, intr-o zona superba, hotelul Lux Garden ofera vizitatorilor sai o experienta de neuitat. Cu privelisti de vis catre muntii Bucegi, servicii impecabile oferite in centrul wellness si bucate din toate colturile lumii, Lux Garden a reusit sa se plaseze pe primul loc in topul hotelurilor din Azuga.

Cele 100 de locuri de cazare puse la dispozitie de catre Lux Garden sunt repartizate in 18 Camere Standard Twin, 21 Camere Standard Matrimoniale, 3 Camere Executive Matrimoniale, 2 Apartamente Junior Suite, 3 Apartamente Mountain Suite si 3 Apartamente Lux Garden Suite.

  • Pret: 709 lei/camera dubla cu vedere spre munte/o noapte

3. InterContinental Bucuresti

Unul dintre simbolurile orasului Bucuresti, hotelul InterContinental, este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cladiri de la noi din tara. Amplasarea este ideala, in apropiere de Piata Universitatii, la doi pasi de Teatrul National si Centrul Istoric al Capitalei. Cele 257 de camere mobilate elegant isi asteapta vizitatorii cu toate dotarile necesare unei sederi relaxante. Pe langa locatia din inima capitalei, un alt atuu al hotelului il reprezinta privelistea de poveste pe care turistii o pot admira de la fereastra camerei de hotel.

  • Pret: 888 lei/camera dubla/o noapte

4. Sky blue hotel & SPA

Daca esti in cautarea unei locatii inedite, unde rasfatul si relaxarea sa fie cuvintele de ordine, Sky Blue hotel & SPA este alegerea perfecta pentru tine. Situat intr-o zona linistita din apropierea Ploiestiului, Sky Blue ofere servicii de top in domeniul SPA. Astfel, turistii se pot relaxa intr-una dintre piscinele aflate in incinta hotelului, pot sa se bucure de o baie de aburi sau sa incerce sauna finlandeza.

Unitatea de cazare dispune de 89 de locuri repartizate in 39 de camere, toate mobilate modern si cu bun gust. De asemenea, fiecare camera prezinta toate dotarile necesare.

  • Pret: 548 lei/camera dubla/o noapte + mic dejun

5. Hotel New Belvedere din Mangalia

Ne indreptam putin atentia si catre malul Marii Negre in cautarea unei unitati de cazare de 5 stele in care sa poti petrece un sejur nemaipomenit. Hotelul New Belvedere este situat la 50 de metri de Marea Neagra, vis-a-vis de Sanatoriul Balnear. Ceea ce face atat de deosebita aceasta unitate de cazare este, evident, locatia, la asta adaugandu-se facilitatile de top oferite in cadrul hotelului.

Unitatea de cazare renovata in anul 2016 pune la dispozitia oaspetilor 80 de camere care functioneaza in regim single, double sau suite.

  • Pret: 457 lei/camera dubla/o noapte + mic dejun

Cauti un loc de cazare in Romania? Gasesti pe Travelminit! Verifica ofertele noastre speciale si planifica-ti vacanta de vis cat ai clipi.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 11-12 octombrie 2017 si sunt valabile astazi, 25 iulie 2017.