Hai la Oktoberfest in Romania!

Kzenon/Shutterstock.com

Festivalul berii, Oktoberfest, a devenit deja o traditie cu renume in Germania. In fiecare an la sfarsitul lunii septembrie poposesc mii de turisti in orasul Munchen pentru a participa la renumitul festival. Pentru cei care nu ajung anul acesta in Germania, avem o veste excelenta: Oktoberfest vine in Romania! Faimosul festival va fi organizat si pe plaiuri mioritice, in orasul Brasov intre 7 si 17 septembrie.

Aflat la cea de-a noua editie, festivalul Oktoberfest din Brasov promite o atmosfera incendiara, distractie pe masura si multa, multa bere. Doua corturi plus doua scene amplasate pe Stadionul Municipal te asteapta pentru petrecere, iar pe langa traditionalele mese la care poti servi bauturile de toate soiurile, a fost amenajat unul dintre cele mai mari parcuri de distractie si recreere din Brasov.

Citeste si: 5 atractii turistice de neratat in Brasov

Despre Oktoberfest

Traditia festivalului Oktoberfest a pornit acum multi ani dintr-un oras german – Munchen. In anul 1810 Printul Ludwig  si Printesa Therese von Sachsen-Hildburghausen s-au casatorit si au organizat una dintre cele mai mari petreceri de pana atunci. Localnicii, incantati de succesul petrecerii si belsugul de pe mese, s-au hotarat sa organizeze si in urmatorul an o petrecere la fel de mare, care sa uneasca din nou intreg orasul. Continuand asa timp de mai multi ani la rand, Oktoberfest a devenit un festival recunoscut international, iubit de mii de europeni si nu numai.

Vrei sa iei parte la Oktoberfest de Romania, dar ti-e teama ca n-o sa mai gasesti cazare? Travelminit te ajuta cu cateva recomandari pentru urmatoarele zile:

Pensiunea Leo este situata in apropierea centrului civic din oras, la numai cateva minute de Gara Brasov. Cu o capacitate de 34 de locuri dispuse in 15 camere, pensiunea Leo promite oaspetilor sai un sejur de neuitat. Situata intr-o zona linistita, ferita de agitatie, pensiunea Leo este alegerea ideala pentru cei care vor sa se relaxeze dupa petrecerea de la Oktoberfest. 

  • Tarif: 150 RON/2 persoane/o noapte + mic dejun

Residence Ambient pune la dispozitia oaspetilor sai 18 camere duble si 8 apartamente, toate dotate cu televizor, ventilator, birou, grup sanitar propriu si acces la internet. Unitatea de cazare este situata in centrul istoric al orasului intr-o superba cladire de epoca, foarte aproape de toate obiectivele turistice importante din Brasov. 

  • Tarif: 170 RON/2 persoane/o noapte + mic dejun

Hotel Ave Lux *** are un total de 30 de camere disponibile dintre care 11 duble twin, 12 duble matrimoniale, 5 apartamente si 2 garsoniere. Toate camerele sunt complet mobilate, dotate fiecare cu baie proprie cu cabina de dus, mini bar, televizor, telefon, detector de fum si acces la internet. 

  • Tarif: 200 RON/2 persoane – camera twim/o noapte + mic dejun

Vezi lista intreaga a unitatilor de cazare din orasul Brasov si din apropiere, aici!

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 13-14 septembrie si sunt valabile astazi, 12  septembrie 2017