Ghidul festivalurilor din 2018

Vadim Ponomarenko/Shutterstock.com

Mai sunt cateva zile din anul 2017 si printre doua sarmale si un cadou amplasat sub brad, fiecare isi gaseste macar cateva minute sa se gandeasca la anul ce vine. 2018 se anunta un an plin de evenimente, mai ales in sectorul de divertisment asa ca ne-am gandit sa intocmim o lista cu cele mai faine festivaluri de pe plaiurile mioritice.

Old Blacks Rock & More Festival – 25 mai 2018

Incepem cronologic, cu prima luna in care se vor desfasura activitati insemnate – mai. Desi florile abia isi arata splendoarea de dupa garduri si soarele abia cucereste cateva zile intregi, febra festivalurilor cuprinde capitala si o plaseaza in topul celor mai cautate destinatii pentru acest tip de distractie. Cel mai notabil festival care va avea loc in luna mai se numeste Old Blacks Rock & More Festival si reuneste mai multi artisti romani ce activeaza in segmentul de muzica rock al muzicii romanesti. Organizat pe 25 mai la Arenele Romane,  Old Blacks Rock & More Festival va avea in prim-plan formatiile Vita de Vie si Iedera. Cea din urma s-a remarcat la premiile MTV Romania fiind nominalizata pentru premiul Best Rock Act.

Bilete:

  • Acces General (earlybird) – 49 lei
  • Golden Circle (earlybird) – 99 lei

Afterhills Music & Arts Festival – 31 mai – 3 iunie 2018

Spre sfarsitul lunii mai, capitala Moldovei de data aceasta rasuna in acordurile a mai multor genuri de muzica. Filozofia Afterhills Music & Arts Festival se bazeaza pe completarea dintre genurile de muzica, astfel ca la Afterhills Music & Arts Festival vei gasi artisti pentru toate gusturile. Daca vrei sa te asiguri ca il prinzi fix pe cel pe care-ti place, arunca o privire pe program si ia-ti cateva zile libere pentru a-l admira (atat pe el, cat si orasul Iasi).

Bilete:

  • Abonament festival (earlybird – editie limitată) – 187 lei
  • Abonament festival + Acces camping (earlybird – editie limitata) – 237 lei

P.S. Daca somnul nu-i la fel de dulce-n cort, poti sa te uiti de cazare pe www.travelminit.ro

Jazz in the Park 2018 – 21 iunie – 2 iulie 2018

Iubitorii de muzica jazz se vor putea relaxa pe la sfarsitul lunii iunie in inima orasului Cluj Napoca, acompaniati de melodiile preferate. In Parcul Central si in salile de concerte se vor asculta cele mai cunoscute melodii ale genului, gratuit in prima locatie mentionata si contra-cost pentru cea de-a doua.

Momentan nu au fost anuntate tarifele pentru acest festival, insa noi asteptam cu interes orice veste. Pana atunci, arunca un ochi pe www.hotelguru.ro, poate iti gasesti cazare pentru perioada festivalului.

Electric Castle Festival – 18 – 22 iulie 2018

Incepem seria “festivalurilor fenomen” cu Electric Castle, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale oricarui an. Mii de tineri din tara si de peste hotare se inghesuie la Cluj in perioada festivalului pentru a-si asculta favoritii. Pentru editia de anul viitor, au fost deja confirmati Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Quantic, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, San Holo, Nastia, Fakear, High Contrast, Makoto, Krakota, London Elekricity, Northlane, Cancer Bats, Dubioza Kolektiv si Kris Kros Amsterdam.

Bilete:

  • General Access Pass + Regular Camping – 496.91 lei
  • General Access Pass + Quiet Camping – 496.91 lei
  • General Access Pass – 390.96 lei

P.S. Din nou, daca iti da batai de cap treaba asta cu dormitul la cort, noi avem solutia ideala pentru tine pe  www.hotelguru.ro. Trebuie doar sa introduci locatia, datele pentru care cauti cazare si te-am rezolvat!

Summer Well Festival – 11 – 12 august 2018

Revenim in capitala pentru cel mai laudat, asteptat si iubit eveniment din jurul Capitalei – Summer Well Festival. Organizat pe domeniul Stirbei in weekendul 11 – 12 august, festivalul de muzica alternativa s-a facut remarcat in randul tinerilor iubitori de muzica datorita conceptului unic pe care il promoveaza. Printre trupele care deja au confirmat se afla Cigarettes si The Kooks.

Bilete:

  • Very Earlybird – 175 lei + taxe = 232.20 lei

UNTOLD festival – 2 – 5 august 2018

Cel mai bun dintre cei buni se anunta si anul viitor a fi un adevarat fenomen. In fiecare an, festivalul UNTOLD reuseste sa isi depaseasca editiile anterioare si sa surprinda cu ceva nou publicul aflat in extaz in fiecare zi a evenimentului. Anul viitor se anunta o editie de zile mari. Chiar daca pana acum n-a fost anuntat niciun nume oficial, deja biletele se dau ca painea calda.

Bilete:

  • Abonament VIP (18+)  – 1210.00 lei
  • Abonament Acces General – 548.90 lei

P.S. Cum in fiecare an locurile de cazare din Cluj se dau mai ceva ca biletele in perioada festivalului, te sfatuim sa actionezi rapid si sa-ti rezervi inca de pe acum o camera de hotel. Cauta cele mai bune oferte pe www.hotelguru.ro.