Fotografii de iarna de la 20 de pensiuni si hoteluri din Romania

Pe site-ul Travelminit exista peste 1700 de hoteluri si pensiuni din Romania cu numeroase descrieri, imagini si recenzii. Dintre acestea am ales un numar de 20 de fotografii de iarna de la tot atatea pensiuni si hoteluri. Nu avem pretentia ca aceasta este o lista completa si de aceea orice comentariu este bine-venit. Puteti face rezervari, fara comision si fara plata in avans cu cardul, pe site-ul nostru – Travelminit

Fotografii de iarna de la 20 de pensiuni si hoteluri din Romania:

1. Lux Garden Hotel Azuga este amplasat la baza partiilor de ski si la cativa pasi departare de telegondola, fiind singurul hotel de 5 stele din zona.

Lux Garden Azuga

2. Pensiunea Sleaul Mandrului din Fundata dispune de 10 camere cu baie, internet wireless si restaurant.

Pensiunea Sleaul Mandrului - Fundata

3. Pensiunea Perla Bucovinei este localizata in vecinatatea Manastirii Voronet (200 m) si la 2 km de partia de ski Soimul din Gura Humorului, pe crestetul unui deal, langa padure.

Pensiunea Perla Bucovinei - Voronet

4. Complexul turistic Le Baron din Vatra Dornei a fost inaugurat in anul 2007 si dispune de 9 camere, 2 apartamente; toate camere fiind dotate cu televizor, baie, mini bar, internet wifi sau birou de lucru.

Complex turistic Le Baron - Vatra Dornei

5. Hotelul Cindrel din Paltinis este situat in centrul statiunii Paltinis, la doar cateva minute de mers de partia de ski si de telescaun. Dispune de 45 de spatii de cazare dotate cu internet wifi, TV LCD, uscator de par, seif sau climatizare.

Hotel Cindrel - Paltinis

6. Pensiunea Romantic Belvedere din Paltinis ofera servici de cazare si de servirea mesei intr-un cadru romantic, cu vedere spre munti si partia de ski.

Pensiunea Romantic Belvedere - Paltinis

7. Pensiunea Casa Vinga din Poiana Brasov este situata intr-un cadru intim unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli.

Pensiunea Casa Vinga - Poiana Brasov

8. Hotelul Ozon din Harghita Bai dispune de 3 apartamente si 27 de camere cu conexiune wifi, o sala de conferinta cu o capacitate de 80 de persoane, restaurant rustic a la carte, bar de zi conceput in stil irish pub si peste 30 de locuri de parcare.

Ozon Hotel - Harghita Bai

9. Mountain Rest Piricica din Miercurea Ciuc este o pensiune moderna si de bun gust care exceleaza in eleganta, fiind incadrata de un peisaj care taie rasuflarea.

Pensiunea Mountain-Rest Piricica - Miercurea Ciuc

10. Pensiunea Anda din Gheorgheni poate caza 100 de persoane, aici putandu-se organiza diferite evenimente: nunţi, cine romantice, baluri, sau aniversari.

Pensiunea Anda - Gheorgheni

11. Pensiunea Casa Humor este aflata la iesirea din Gura Humorului, la doar cativa km de faimoasele Manastiri Voronet (3km), Humor (5km) si 1 km de Partia Soimul.

Pensiunea Casa Humor - Gura Humorului

12. Hotelul Toaca Bellevue este situat intr-o zona linistita si discreta, in Bucovina, Gura – Humorului, la doar 5 km de Manastirile Voronet si Humor, 1.5 km de partia “Soimul” si 45 min de aeroportul Suceava “Stefan cel Mare”.

Hotel Toaca Bellevue - Gura Humorului

13. La numai 2 km de centrul orasului Gura Humorului, intr-un peisaj specific bucovinean care iti incanta vederea, Pensiunea Elegance impleteste in mod armonios valorile traditionale cu eleganta si confortul de 4 stele.

Pensiunea Elegance - Gura Humorului

14. Pensiunea Casa Domneasca se afla la marginea satului Cacica si ofera 26 spatii de cazare distribuite in 11 camere si un apartament, un restaurant a la carte cu mancaruri traditionale si internationale.

Pensiunea Casa Domneasca Cacica

15. Hotel Noblesse*** din Predeal este situat la DN1 la mai putin de 150 m de partia de ski Clabucet si are o capacitate de cazare de 64 de locuri in camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial.

Hotel Noblesse - Predeal

16. Pensiunea Speranta din Predeal este situata la cota 1220 m si dispune de 44 locuri de cazare.

Pensiunea Restaurant Speranta - Predeal

17. Hotelul Rozmarin din Predeal pune la dispozitie 65 de camere si 5 apartamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti.

Hotel Rozmarin - Predeal

18. Vila Evergreen este situata in Predeal, statiunea in care se imbina cel mai bine sportul si relaxarea intr-un bioclimat benefic sanatatii. Vila a fost redecorata modern in anul 2010 si dispune de 12 camere cu o capacitate maxima de 36 de persoane.

Vila Evergreen - Predeal

19. Hotelul Szeifert*** se gaseste in centrul statiunii Sovata, in vecinatatea Lacului Negru si la 257 m de renumitul Lac Ursu.

Hotel Szeifert - Sovata

20. Pensiunea Marioara este situata la poalele muntilor Gutai in unul dintre cele mai frumoase sate din Maramures. Casa din lemn, cu o frumoasa arhitectura traditionala, poate gazdui 8 persoane in cele 4 camere.

Pensiunea Marioara - Breb