Destinatii romantice de weekend – 5 locuri din Romania pe care trebuie sa le vizitezi cu partenerul

Romantismul nu trebuie sa depinda de data din calendar, ci de sentimentele profunde dintre doua persoane. Astfel, indiferent ca ne aflam in toiul verii sau in apropiere de Craciun, oamenii ar trebui sa celebreze mult mai des uniunea spirituala dintre ei si sa se preocupe mai mult de acest aspect al vietii.

Noi, la HotelGuru.ro, credem in importanta iubirii si mai credem ca intretinuta cum trebuie, o relatie poate dura ca in povestile cu printi si printese – pana la adanci batraneti. In acest scop, ne dorim sa incurajam cat mai mult iesirile romantice prin prezentarea a 5 locuri din Romania pe care trebuie neaparat sa le vezi cu partenerul.

  • Chambers’n Charm Boutique Hotel – Brasov

Brasov este si va ramane una dintre cele mai cautate destinatii de la noi din tara. Daca pentru turistii romani, Brasovul este o oaza de aer curat in mijlocul unei saptamani sufocante, pentru cei straini, Brasovul este locul in care il pot vizita pe Dracula si-i pot afla toate tainele. Indiferent de motivul care te poarta in acest oras de munte, vei descoperi aici pe langa peisajele superbe si castelele splendide, una dintre cele mai romantice unitati de cazare. Chambers’n Charm Boutique Hotel este situat pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov, iar pe langa linistea caracteristica zonei, te vei bucura si de o priveliste nemaipomenita asupra Masivului Postavaru.

Ce are Chambers’n Charm Boutique Hotel atat de deosebit? Unitatea de cazare dispune de 9 camere de lux, fiecare mobilate intr-un stil diferit. Astfel, varietatea optiunilor si elementul de unicitate pe care il vei regasi in fiecare dintre cele noua camere te va face sa te indragostesti pe loc. Cei care aleg sa petreaca un sejur la Chambers’n Charm Boutique Hotel au de ales intre urmatoarele tematici: Provence, Gold, Scandinavian, Baldaquin, Red, Romantic, Baroque si Marocan.

  • Pret: 320 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun

  • Cabanele Cascada Brezoi

Trecem de la rafinamentul secolelor trecute la un loc minunat situat in inima naturii. Cabanele Cascada de la Brezoi sunt incadrate la trei margarete si fiecare dispune de cate o camera cu pat dublu si baie proprie. Ceea ce este fascinant la aceasta unitate de cazare nu este nici decorul, nu sunt nici facilitatile in sine, ci peisajul rupt din povesti. In jurul cabanelor se gasesc doua iazuri cu apa lina si curata ce curge agale pana la vale.

Aerul tare si curat, amplasarea ideala si peisajul de poveste te vor face sa uiti de toate grijile si te vor ajuta sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat – linistea interioara. Descopera acest loc de vis alaturi de partener si petrece un sejur de neuitat in inima naturii.

  • Pret: 140 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun

  • Villa Prato –  Brasov

Revenim la Brasov pentru a-ti prezenta o alta unitate de cazare superba din zona. Situata in imediata apropiere a tuturor obiectivelor importante din oras Villa Prato te va fermeca din primele secunde. Design-ul elegant, atentia la detalii, peisajul superb pe care il poti zari de la fereastra si pozitia privilegiata a unitatii de cazare sunt elementele care formeaza un loc perfect pentru o sedere in doi.

Pe langa primbarile romantice pe care le poti face alaturi de partener prin zona in care se afla Villa Prato, facilitatile unitatii de cazare te vor ajuta sa te relaxezi si sa te apropii si mai mult de persoana iubita.

  • Pret: 434 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun

  • Club-Austria Villa Iris – Busteni

Complexul montan de lux Austria include trei vile superbe: Iris, Elena si Bruno. Localizat la altitudinea de 900 de metri, intr-un loc superb, la maginea unei paduri, complexul Austria este locul ideal pentru cei care isi doresc sa evadeze din stresul etern al oraselor aglomerate.

Villa Iris a fost inaugurata in anul 2000 si reamenajata in 2007. Cu un design modern si facilitatii de top, camerele din Villa Iris te asteapta pentru o vacanta unica in inima naturii.

  • Pret: 772 ron/o noapte/2 persoane + mic dejun

  • Vilele Lucia – Sinaia

La poalele Muntelui Furnica se ridica mandre trei vile desprinse din povesti. Daca ti-au placut dintotdeauna povestile cu printi, printese, calesti, castele si majordomi, aici este locul perfect pentru tine. Cele trei vile pot fi inchiriate numai integral, insa fiecare dintre ele dispune de camere separate ce ofera o intimitate crescuta tuturor celor care poposesc aici.

Fiecare dintre cele trei vile pastreaza un stil aparte, insa toate se completeaza intre ele formand un intreg de poveste. Scrie-ti propria poveste intr-un cadru incredibil si bucura-te de toate facilitatile acestei unitati de cazare.

  • Pret: 685 ron/o noapte/6 persoane (integral)

Cauta-ti cazarea pe Travelminit!