Descopera 4 targuri de martisoare din Romania

Foto: Florin Gabriel / Shutterstock.com

Chiar daca primavara nu a adus cu ea cele mai mari temperaturi in termometre, anotimpul merita elogiat in cele mai frumoase moduri. Si cum altfel sa te bucuri de aceasta, daca nu admirand unul dintre simbolurile sale, realizate in moduri creative? Targurile de Martisor isi deschid portile si va asteapta sa admirati felurite poadoabe, decoratiuni si bijuterii, pe care sa le oferiti cadou celor dragi, cu ocazia zilei de 1 martie.

Iata 4 evenimente tematice care celebreaza venirea primaverii:

  1. Targ de Martisoare, Brasov

In perioada 16 februarie – 8 martie, la Coresi Shopping Resort din Brasov, se desfasoara Targul de Martisoare din Piata cu Copaci. Regasesti cele mai frumoase cadouri de sezon, precum: martisoare, flori, textile, accesorii si bijuterii. Targuri tematice se vor organiza si in Parcul Central “Nicoale Titulescu”, la Complexul “Bartolomeu, precum si in pietele agroalimentare.

Rezerva-ti cazarea in Brasov: http://bit.ly/2BQJGMF

  1. Targul Martisorului, Calarasi

Calarasiul gazduieste in zona Orizont Targul dedicat simbolului primaverii – martisorul. Peste 50 de comercianti isi vor expune oferta de bratari impletite, esarfe, martisoare realizate manual si bijuterii. Bogata va fi si oferta de flori de anul acesta, incepand de la sfiosii si reprezentativii ghiocei pana la zambile, branduse si narcise.

Rezerva-ti cazarea in Calarasi: http://bit.ly/2EU5JVn

  1. Targul Martisorului, Bucuresti

Muzeul Taranului Roman si Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” gazduiesc in perioada 24 februarie – 8 martie targuri dedicate sarbatorii primaverii. In cadrul Muzeului Satului sunt organizate spectacole de muzica, dansuri si obiceiuri populare, ateliere de confenctionat martisoare si felicitari, precum si ateliere de confectionat podoabe si porturi traditionale. Peste 80 de expozanti ocupa aleile muzeului, incantand vizitatorii cu obiecte traditionale si martisoare artizanale. De asemenea, Muzeul Taranului pune la dispozitia publicului zeci de standuri, printre care si un spatiu pentru produsele organizatiilor non-guvernamentale.

Rezerva-ti cazarea in Bucuresti: http://bit.ly/2CO1rcs

  1. Targul Martisorului, Cluj

Incepand cu 24 februarie, Piata Unirii din Cluj gazduieste Targul Martisorului, de unde puteti achizitiona cadouri originale pentru persoanele dragi. Decoratiuni, podoabe artizanale, dulciuri de casa, martisoare, felicitari si multe alte obiecte se vor regasi in ofertele comerciantilor de anul acesta. Mai mult, pe langa targul din Piata Unirii, alte 17 amplasamente din cartierele Clujului vor expune produse specifice zilelor de 1 si 8 martie.

Rezerva-ti cazarea in Cluj: http://bit.ly/2CoyLuQ