De experimentat: Descopera jocurile de tip Room Escape din Romania

Foto: Iakov Filimonov/Shutterstock.com

Jocurile de tip Room Escape au intrat pe piata din Romania din 2013, insa conceptul este extrem de popular peste hotare. Cei care s-au aventurat in camerele misterioase au fost nevoiti sa descifreze simboluri, sa sparga coduri si duca la bun sfarsit misiunile impuse de tematica aleasa. Numeroase spatii dedicate acestui concept au fost deschise in tara, atragand din ce in ce mai multe persoane dornice sa isi testeze intuitia si creativitatea.

Iata cateva dintre cele mai populare jocuri:

1. Quest Mission, Bucuresti

Bucurestiul concentreaza cele mai multe spatii din tara, dedicate acestui concept de smart fun. La Quest Mission, te transpui automat in alte dimensiuni, reusind, pentru 60 de minute, sa devii personajul romanelor sau filmelor tale preferate. Timpul, spatiul si perceptiile se modifica, iar singurele ajutoare de nadejde vor fi… prietenii tai. Printre misiunile dintre care poti alege se numara: Secretul lui Da Vinci, Misiune imposibila, C.S.I. Bucuresti, precum si Train Enigma, singurul real life game intr-un tren in miscare.

Adresa: Strada Piata Amzei nr. 1

Rezerva-ti cazarea: https://bit.ly/2v4wy4L

2. The Great Escape, Magurele

La aproximativ 30 de minute de Bucuresti, in Magurele, orasul care gazduieste numeroase institute dedicate cercetarilor din domeniul fizicii, regasesti spatiul perfect pentru a te implica in conducerea experimentelor care pot salva lumea. Misiunile, concepute potrivit legendelor locului, te vor purta prin centura de fortificatii din jurul Bucurestiului, prin camera de hotel a unui fizician excentric ori chiar in laboratorul ELI-NP. Startul s-a dat deja!

Adresa: Strada Paraului nr. 5

Rezerva-ti cazarea: https://bit.ly/2Ha5VjP

3. Obscuria Escape Room, Brasov

La Obscuria Escape Room din Brasov, esti pus fata in fata cu provocari-limita, iar distractia, suspansul si surprizele sunt garantate! Astfel, fie ca vei deveni spionul aflat in cautarea informatiilor secrete, ori vei intra in pielea agentului sub acoperire, trimis sa dezamorseze o bomba, inarmeaza-te cu rabdare si cu atentie la toate detaliile din jurul tau. Poti alege dintre misiunile Chemical Attack sau Internal Affairs.

Adresa: Strada Castanilor nr. 5

Rezerva-ti cazarea: https://bit.ly/2qpgchD

4. Break the Code, Constanta

La Break the Code, intuitia, inteligenta si simtul logic te vor ghida pe parcursul misiunilor, avand posibilitatea sa soliciti indicii cand pare ca ai epuizat toate variantele. Timpul limitat si aparenta imposibilitate de a iesi din camera te vor incarca cu adrenalina, fiind momentul in care cei mai buni prieteni trebuie sa intervina. Alege dintre Camera abstracta, Agent F.B.I. sau Artistul Nebun!

Adresa: Bulevardul Tomis nr. 8

Rezerva-ti cazarea: https://bit.ly/2HpDa04