Craciun de poveste la Chambers’n Charm in Brasov

Mai sunt doar cateva zile pana la inceputul lui decembrie si totusi, atmosfera de Craciun isi face  simtita deja prezenta. Unele targuri de Craciun si-au deschis larg portile inca de la mijlocul lui noiembrie (vezi Targul de Craciun din Sibiu), in timp ce majoritatea asteapta inceputul lunii decembrie pentru a-si “intra in forma”.

Cu mii de decoratiuni stralucitoare si brazi care mai de care mai inalti si mai impunatori, centrele oraselor mari par desprinse din filele unui basm scris de un copil entuziasmat de venirea lui Mor Craciun. Clopotei, reni, floricele, fulgi de zapada, oameni de zapada, Mosi Craciuni, ii si alte cele, toate au fost deja montate deasupra arterelor principale si asteapta inceputul lunii decembrie pentru a “prinde viata”.

Craciunul acesta, se cauta magia sarbatorilor de iarna! Prin targuri, cotloane ascunse, sali de concerte, palate-mpodobite, pe la evenimente si prin camere de hotel. Noi am gasit-o la Chambers’n Charm, in Brasov si vrem sa impartasim cu tine cateva cuvinte despre acest loc minunat.

Situata la numai 3 kilometri de centrul istoric al Brasovului, pe drumul ce duce catre Poiana Brasov, vila cocheta Chambers’n Charm este locul ideal pentru o vacanta de sarbatori. Unitatea de cazare exclusivista ce pune la dispozitia oaspetilor sai 9 camere spatioase, fiecare mobilata intr-o alta tematica, beneficiaza totodata – datorita pozitionarii privilegiate – si de o priveliste de vis asupra muntelui Tampa si orasului Brasov.

Revenind la caracterul unic al acestei unitati de cazare: camerele, acestea sunt dotate cu toate facilitatile moderne necesare unui sejur linistit. Printre dotarile lor se numara un seif, un televizor cu ecran plat, minibar, acces gratuit la internet, uscator de par si telefon.

Unitatea de cazare clasificata la 5 stele, dispune – asa cum spuneam si mai devreme – de un numar de 9 camere spatioase, mobilate in 9 stiluri diferite. Printre temele abordate in realizarea design-ului interior al spatiului de cazare regasim inspiratii din partea scandinava, dar si din partea marocana. Pe langa aceste doua stiluri specifice, camerele umeaza fie tema unei culori sau a unui curent.

Tarife

  • camera dubla – 372 RON/o noapte/doua persoane + mic dejun
  • camera dubla premium (situata la etaj) – 418 RON/o noapte/doua persoane + mic dejun
  • suite – 697 RON/o noapte/doua persoane + mic dejun

Ce poti sa faci in perioada sarbatorilor la Chambers’n Charm?

Fiind atat de aproape de orasul Brasov, dar si de statiunile cu renume de pe Valea Prahovei, Chambers’n Charm pare locul ideal in care sa-ti petreci Craciunul. Brasov imbraca straie de sarbatoare odata cu venirea lui Decembrie, iar centrul istoric al orasului este doldora de turisti entuziasmati de la inceputul pana la finalul zilei. Statiunile de pe Valea Prahovei incep, de asemenea, sa primesca primul val de turisti in mini-vacanta de 1 decembrie si inca de atunci isi pregatesc temeinic partiile de schi pentru pasionatii sporturilor de iarna ce-i vor vizita in sezonul rece.

Ca tot am pomenit de Brasov, e bine de stiut ca nu numai atractiile turistice de sezon sunt la mare cautare, ci si “evergreen-urile” precum Turnul Alb, Turnul Negru, Biserica Neagra, Strada Sforii, Poarta Ecaterina si multe altele.

Ai rezolvat cu Craciunul, insa nu stii inca ce faci de Revelion? Rezerva-ti acum un loc de cazare pe www.Travelminit.ro si scapa de griji.